Jak začít nepříjemné téma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
15.2.11 22:25

:-D Joooo, tak to už dělám každý den asi 14 dní… „Mohl bys prosím zítra natřít ten regál?“ „Mohl bys dnes vynést pytel s plasty?“ … Nakonec to stejně udělám sama a vynesu je. Atd. A to je špatně. Asi my ženské musíme vydržet, zatnout zuby a opakovat chlapovi co po něm chceme a hlavně to neudělat.

Angua píše:
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… :-D
Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku? :lol: :lol: :lol: Ten časový údaj je velice, velice důležitý :lol:
Angua píše:
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… :-D
Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku? :lol: :lol: :lol: Ten časový údaj je velice, velice důležitý :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 22:27
  • hovor rozhodně nezačínat když přijde z práce, počkat nejlépe na den volna. To bude vyhajaný, neutahaný,možná i vdobré náladě po dobrém obědě nebo večeři ;).
  • nevyčítat!!! Ty neděláš, ty děláš, tys byl ty jsi a pod … ale na rovinu říct hele, mě seto nelíbí že je to takhle.
  • snažit se neštěkat .. to je na prd, začne i on, zhádáte se a nic nevyřešíte, stejně tak jako když začneš brečet … :nevim:

he he.. já na poličku čekala rok, pak jsem si jí přivrtala sama. Pak jednu dělal on, a když jsem vidělajak, nejraděj bych ho přetáhla tou poličkou po hlavě :D … nevěřím že je můj chlap v tomto směru tak levej alínej, alepřijdemi že ze sebe raděj dělá blbce aby to nemusel dělat bo ho to nebaví :mrgreen: 8-) (pst)

• Citovat
  • Upravit
9859

Zakladatelko tohle je těžký. Řekla bych že má prostě jen klasickou ponorku.

Zaručeně fungující radu nemám. Já tohle řešila tím, že jsem za nim přišla a zeptala jsem se ho jestli je všechno v pohodě. Následovala vždy mnou již očekávaná odpověď „no jasně, proč jako?“ a na tu jsem měla odpověď hned na smeč já: „poslední dobou jsi nějakej jinej“ Všechno v klidu, žádný ironický tóny či výčitky. Říct to hezky a mile.

Takhle bych začala a pokračování je na tobě. Ty musíš zhodnotit situaci, znáš ho nejlíp, já ho neznám, jsi ženská sakra, my to přece umíme :wink:

Hodně štěstí! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839

asi to není jen o poličce, že? možná že by to stálo za větší diskuzi - v klidu si promluvit, co tě štve…
Chlapi jsou vesměs stejný - na nepříjemnou rozpravu je třeba, aby byl najezenej, ne moc unavenej, neřešil nějakej velkej problém v práci… no, můžeš začít malou pochvalou (za co seš ráda u něj v poslední době) a pak mu prostě řekni, co ti vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
15.2.11 22:36
Black_Orchids píše: , můžeš začít malou pochvalou (za co seš ráda u něj v poslední době) a pak mu prostě řekni, co ti vadí.

jo jo jo pravda, to funguje teď s mým chlapem. je potřeba je pozitivně naladit a chválenej chlap je chlap co hned potom začne plnit na 120% :mrgreen: Fakt! :palec: A pak už nějakou „kritiku“ přežije líp než kdybys rovnou začala tím co se ti nelíbí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 22:37

už to vííím … hele nevyprchává nějak po 2 letech ta zamilovnost veliká?? Jak spdnou ty růžový brejle … :pankac:

On už se nemusí nějak přemáhat, bojovat,předvádět .. je to jen chlap …a jí spadli ty brejle … :think:

• Citovat
  • Upravit
357
15.2.11 22:39
andela píše:
  • hovor rozhodně nezačínat když přijde z práce, počkat nejlépe na den volna. To bude vyhajaný, neutahaný,možná i vdobré náladě po dobrém obědě nebo večeři ;).
  • nevyčítat!!! Ty neděláš, ty děláš, tys byl ty jsi a pod … ale na rovinu říct hele, mě seto nelíbí že je to takhle.
  • snažit se neštěkat .. to je na prd, začne i on, zhádáte se a nic nevyřešíte, stejně tak jako když začneš brečet … :nevim:
he he.. já na poličku čekala rok, pak jsem si jí přivrtala sama. Pak jednu dělal on, a když jsem vidělajak, nejraděj bych ho přetáhla tou poličkou po hlavě :D … nevěřím že je můj chlap v tomto směru tak levej alínej, alepřijdemi že ze sebe raděj dělá blbce aby to nemusel dělat bo ho to nebaví :mrgreen: 8-) (pst)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 22:43

jj, holky…máte pravdu…já mám ponorku, do toho ty spadlý růžový brýle…asi je to normální…jen mě asi překvapilo, že najednou je takovej bez energie a zájmu…ale asi to tak je všude…zítra si s ním popovídám a uvidíme…jinak je to chlap k nezaplacení :potlesk: Tak držte palce a díky za rady a povzbuzení :dance: Jj, ženský aby zkously spoustu věcí, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3839
15.2.11 22:44
MirušeProdigy píše:
Black_Orchids píše: , můžeš začít malou pochvalou (za co seš ráda u něj v poslední době) a pak mu prostě řekni, co ti vadí.
jo jo jo pravda, to funguje teď s mým chlapem. je potřeba je pozitivně naladit a chválenej chlap je chlap co hned potom začne plnit na 120% :mrgreen: Fakt! :palec: A pak už nějakou „kritiku“ přežije líp než kdybys rovnou začala tím co se ti nelíbí. :wink:
:-D a navíc, když je víkend a větší klídek.
Protože když na něj vybalím něco v týdnu hned jak přijde uštvanej z práce, s telefonem ještě na uchu, navíc hladovej, tak se ještě víc pohádáme..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 22:47
janina.sun píše:
andela píše:
he he.. já na poličku čekala rok, pak jsem si jí přivrtala sama. Pak jednu dělal on, a když jsem vidělajak, nejraděj bych ho přetáhla tou poličkou po hlavě :D … nevěřím že je můj chlap v tomto směru tak levej alínej, alepřijdemi že ze sebe raděj dělá blbce aby to nemusel dělat bo ho to nebaví :mrgreen: 8-) (pst)

ty palce jsou pro mě ?? 8-) :dance: jo jsem holka šikovná :D Já vím, le ráda to slyším :))
U nás jde i o to, že nemám trpělivost na něco dlouho čekat, neřikám že hned teďmusí jít a dělat … ale chápete :D. A milionkrít prosit … :roll: :oops: . Někdo mi říkal že mám překousnout hrdost .. nevim .. možná jen všechno dohromady udělalo to, že co zmůžu udělám sám a třeba běhat kolem auta mě baví víc než žehlení :D

• Citovat
  • Upravit
357
15.2.11 22:49
andela píše:
janina.sun píše:
andela píše:
ty palce jsou pro mě ?? 8-) :dance: jo jsem holka šikovná :D Já vím, le ráda to slyším :))
U nás jde i o to, že nemám trpělivost na něco dlouho čekat, neřikám že hned teďmusí jít a dělat … ale chápete :D. A milionkrít prosit … :roll: :oops: . Někdo mi říkal že mám překousnout hrdost .. nevim .. možná jen všechno dohromady udělalo to, že co zmůžu udělám sám a třeba běhat kolem auta mě baví víc než žehlení :D

jj, palce byly pro Tebe :wink: za ty body, co jsi uvedla, to opravdu sedí a i za Tvou šikovnost :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
15.2.11 22:52
Black_Orchids píše:
MirušeProdigy píše:
jo jo jo pravda, to funguje teď s mým chlapem. je potřeba je pozitivně naladit a chválenej chlap je chlap co hned potom začne plnit na 120% :mrgreen: Fakt! :palec: A pak už nějakou „kritiku“ přežije líp než kdybys rovnou začala tím co se ti nelíbí. :wink:
:-D a navíc, když je víkend a větší klídek.
Protože když na něj vybalím něco v týdnu hned jak přijde uštvanej z práce, s telefonem ještě na uchu, navíc hladovej, tak se ještě víc pohádáme..
Šmarjá hladovej chlap…to je horší než živelná pohroma :mrgreen: raději chodit kolem po špičkách a čekat až si naplní bříšánko :pocitac: :mrgreen:

Jinak zakladatelko pro dlouhé večery doporučuju luxusní knihu o partnerství, lásce, mužích a ženách… „Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše“ napsal John Gray…geniální člověk. Toho bych chtěla za manžela :mrgreen:

Je to čtivá, pěkná knížka, vysvětluje rozdíly mezi mužem a ženou a i když se po pár stránkách zdá, že rozdíly jsou nepřekonatelný a jak spolu tyhle dva druhy vůbec můžou tvořit pár, je tam milion rad, vysvětlení atp ze strany obou pohlaví atd atd…

Fakt, tahle kniha by neměla chybět v žádné domácnosti. Má spoustu „poddruhů“ ale tahle je základní.

Příspěvek upraven 15.02.11 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
15.2.11 22:52
Anonymní píše:
jj, holky…máte pravdu…já mám ponorku, do toho ty spadlý růžový brýle…asi je to normální…jen mě asi překvapilo, že najednou je takovej bez energie a zájmu…ale asi to tak je všude…zítra si s ním popovídám a uvidíme…jinak je to chlap k nezaplacení :potlesk: Tak držte palce a díky za rady a povzbuzení :dance: Jj, ženský aby zkously spoustu věcí, co? :mrgreen:

tak tak, chlapi jsou bačkory a znáš to.. ženská vydrží víc než kůň :).
Chce to najít tu správnou cestu … já se třeba smým nehádám, my diskutujeme :D (sem se nahádala dost s ex a vím že se tím prd vyřeší, tak to nedělám)
Chlap mnohé věci stejně nepochopí … a je na nás jak to ustojíme.
pro vás … možná stačí nový zážitek .. nový směr, něco co okoření šeď dnů (oo jak poetické že ;) ) nějakej výlet, večeře, poszení se známmi … nevím co spolu děláte ve volném čase a c ne..

nebo ho vyho´d do hospody v pátek večer, a v sobotu bude super naladěn, a pak s ním pokecej ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.11 23:01
andela píše:
Anonymní píše:
jj, holky…máte pravdu…já mám ponorku, do toho ty spadlý růžový brýle…asi je to normální…jen mě asi překvapilo, že najednou je takovej bez energie a zájmu…ale asi to tak je všude…zítra si s ním popovídám a uvidíme…jinak je to chlap k nezaplacení :potlesk: Tak držte palce a díky za rady a povzbuzení :dance: Jj, ženský aby zkously spoustu věcí, co? :mrgreen:

tak tak, chlapi jsou bačkory a znáš to.. ženská vydrží víc než kůň :).
Chce to najít tu správnou cestu … já se třeba smým nehádám, my diskutujeme :D (sem se nahádala dost s ex a vím že se tím prd vyřeší, tak to nedělám)
Chlap mnohé věci stejně nepochopí … a je na nás jak to ustojíme.
pro vás … možná stačí nový zážitek .. nový směr, něco co okoření šeď dnů (oo jak poetické že ;) ) nějakej výlet, večeře, poszení se známmi … nevím co spolu děláte ve volném čase a c ne..

nebo ho vyho´d do hospody v pátek večer, a v sobotu bude super naladěn, a pak s ním pokecej ;)

No, právě jsem teď byla dva víkendy sama venku, protože se mu „nechtělo“…a já doma dřepět tedy nebudu..dala jsem si prochajdu, zašla na pokec k bratránkovi a jeho ženě…a tento víkend jedeme na romantický wellness víkend, který jsem mu dala k Vánocům…tak snad se to tam nějak „spraví“ :wink: :nevim: ale i tak bych zkusila zítra popovídat…

• Citovat
  • Upravit
andela
15.2.11 23:03
janina.sun píše:
andela píše:
janina.sun píše:
andela píše:
U nás jde i o to, že nemám trpělivost na něco dlouho čekat, neřikám že hned teďmusí jít a dělat … ale chápete :D. A milionkrít prosit … :roll: :oops: . Někdo mi říkal že mám překousnout hrdost .. nevim .. možná jen všechno dohromady udělalo to, že co zmůžu udělám sám a třeba běhat kolem auta mě baví víc než žehlení :D
jj, palce byly pro Tebe :wink: za ty body, co jsi uvedla, to opravdu sedí a i za Tvou šikovnost :wink: :-)

No jo, léta praxe :D … ale vážně .. s ex jsem byla 5 let z toho 3 roky bydlení, s nynějším miláškem 7 bydlení defakto od počátku … z toho prvního jsem si vzala hodně… a už 7 let mi to funguje ;)
např. naše první hádka začla jeho proslovem, který jsem přerušila větou:" a di ty broučku" (s patřičným, výmluvným, uklidňujícím tonem v hlase) to ho tak nasštvalo, že zmlknul a až večer mi řekl že mi chtěl vynadat a tak a byl už v klidu :D Víckrát jsem neměla šanci to vyzkoušet, bo tvrdí že se semnou nedá hádat :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky