Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

839
14.2.11 22:31

Nekompromisné zrcadlo které říka opak toho co si myslím...

Jednou večer jsem si šla sednout s kamarádkou na kafe a tak jsme si povídali jak se máme co a jak…
Ptala se me jak se mám, tak říkam že se nemám na co stěžovat furt tak nejak stejně.
Její reakce me ale nenechala jen tak… pry: "tobe se stejne musi vsechno libit,všechno musí byt přesně tak jak chceš, to je tvoje poslání "
Tak jsem nad tým přemýšlela cestou zpátky domu, do našeho zrovna zařízeného baráku…celých 150 kilometrů jsem nepřemýšlela nad ničím jiným… a najednou jsem z uplně nevinny vety udelala přemýšlení na celý vikend..... Uvedomila jsem si že ja nedělám kompromisy (nikdy) nepřísposobuji se (nikdy a nikomu) a najednou jsem byla před zrcadlem které říkalo pravý opak.....
V neděli jsem byla přesvědčená, že ten vztah už nechci.
V pondelí jsem byla jen tak doma, nešla jsem do práce, vzala jsem si prcka na výlet a přemýšlela dál…a pak se to stalo.
Muj drahý přišel domu po nárocném dnu převlíknul se a šel DO HOSPODY!!! Přišel o pul noci, když u jsem mela přemyšlený celý stehováni rozhodnutí bylo konečné. Přítel nepřítel, otec neotec, ja už ten vztah nechci… Muj manžel nebude chodit po práci do hospody, ja nebudu dělat kompromisy. (řídim se heslem když to udelá jednou tak to uděla znovu)
Druhý den když odjel do práce jsem mu napsala sms že se stehuji, a když přijel z práce, zjistil že to asi nebyla špatně napsaná sms, ani blbě zvolený adresát. Po pár dnech sms, telefonátu, omluvných mailu asi pochopil že nejsem na dovolené a že ten náš nový barák zůstal celkem prázdny…

Dnes po mesíci a pul se ptám, kde najít dokonnalého otce a skvělého přítele?
Jak dlouho to asi tak trvá? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
14.2.11 22:46

8-o
Dokonalého chlapa najde jen dokonalá ženská.

Já nejsem dokonalá. Dokonalost je nuda, šeď a vlastně prázdno, žádná individualita, žádné chyby, mělkost.

Mmch můj muž právě v té hospodě sedí. :lol: Zkrátka proto, protože si potřebuje odfrknout z práce. Mého vyvoleného z něj dělá to, že přijel z práce, koukal s prckem na pohádku, najedli se spolu a pak mu syn zamával pápá a šel spát. Teprve pak odjel. Mohl jet rovnou z práce za zábavou, ale přijel kvůli prtěti domů.

Livinko, po té tvé poradně o partnerských vztazích a jak to máte skvělé a ty jsi skvělá a on je skvělý… čeká tě ještě dlouhá cesta a dokud nedospěješ, budeš na ní sama. Teprve pak najdeš toho dokonalého, který by ti teď dokonalý vůbec nepřišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.2.11 22:47

Jéééžiš, ty se chceš zase hádat, co? Nebo dostat od ostatních holek slovní nakládačku?? 8-o :roll: Nové téma od tebe, to tu fakt dlouho nebylo… :jazyk:

No ale odpověď na tvou otázku, jak to tak asi dlouho trvá najít pana dokonalého? Upřímně, s tímto přístupem:
livinka píše: ..... Uvedomila jsem si že ja nedělám kompromisy (nikdy) nepřísposobuji se (nikdy a nikomu).....ja nebudu dělat kompromisy.
to bude trvat VĚČNĚ. Protože takto se vztah/partnerství budovat nedá… :zed: Chudák tvý/vaše dítě. :cry: Ty sis ho (vy dva jste si ho) neměli vůbec pořizovat… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.11 22:48

Liv,
dlouho jsem tě neviděla :lol:
Zase nějaký pokus o vtip?
Já měla pocit, že jsi nejspokojenější pod sluncem a že máš chlapa, kterého bys v životě nevyměnila 8-o :think: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 22:49

Pan dokonalý neexistuje. Vztah je o kompromisech. Jen je potřeba najít takový protějšek, s nímž ty kompromisy dělat půjdou.

Vysvětlila jsi někdy tak, jako jsi tady napsala, otci svého dítěte, proč jsi odešla? A vyslechla, co chce on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.2.11 22:50

8-o
Uveďte mě prosím do obrazu....... myslí to opravdu vážně nebo je to pokus o nepovedený vtip?!? Mě už to takhle pozdě moc nepřemejšlí....... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.2.11 22:50

Ahoj livinko, dlouho jsem tě tu neviděla.
No, tak já ti napíšu názor o pár let starší ženské. Klidně mě pošli někam :mrgreen:
Dřív jsem byla stejná. Jak nebylo po mém, tak bylo zle, žádné kompromisy. Bude to tak, jak jsem řekla!!!!!
Docela dlouho mi to vycházelo - obvzláště ve vztahu ke chlapům. Až jednou jsem narazila. A to dost tvrdě. Najednou jsem si uvědomila, že JSEM nahraditelná. A zamyslela jsemse nad sebou. Bojuji s tím pořád, ale myslím si, že už jsem lepší člověk.

A chodil do hospody často, Nebo jen sem tam po práci? Víš, oni chlapy jsou horší než my. Prostě potřebují občas upustit páru a dokázat si jací jsou borci (a kde jinde si polechtat ego, než v hospodě).
Jen se tě zeptám - neunáhlila ses? Nikdy si nepsala o nějakých problémech, nebo jsem je nezaregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
14.2.11 22:52

ježiši jeste jsem nic nenapsala a už je tady utok :-) (to je lepsi jak naposled)

Ne nechci a nebudu delat kompromisy, a dokonaleho partnera chci, furt jsem mela dokonaleho chlapa do tý doby než dokonalý prestal byt…a jak videt ten muj prestal byt pred mesicem a pul.....

Moje dite neni zadny chudak, miluji ho pritel (teda už byvaly taky) akorat my spolu asi byt nemuzem, je to snad zlocin?
:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.2.11 22:54

Liv - dokonalej chlap neexistuje. Nikdy neexistoval a nikdy existovat nebude.
A kdyby přeci ano, tak s ním bude šílená nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.2.11 22:54
Háta_x píše: …Vysvětlila jsi někdy tak, jako jsi tady napsala, otci svého dítěte, proč jsi odešla?…

Ježiši neblázni, tohle mu Livinka přece nebude vysvětlovat?? 8-o Na to přece musí přijít sám!!! :roll: :mrgreen: Zvlášť když šlo o tak fatální záležitost po tom jejich dokonalém životě, že si dovolil 1× jít do hospody… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
14.2.11 22:57

ahoj lemaz :-)))))

ja tu dlouho nebyla, mela jsem spoustu prace behani a tak… mam novou praci novy byt.
ne nechodil do hospéody vuubec, byl jenom ten vecer ale muj chlap se opijet nebude… :-)))) (kdyz vidim co za peklo dela alkohol v jinycho rodinach k sobe to tahat nedovolim)

jo mozna mas pravdu, mozna ze jsem jeste mlada, a mozna jednou prijde nekdo kdo me dokaze skrotit :) (mozna)
ale do ty doby si budu uzivat to co muzu a tak jak chci, proste jsem se rozhodla ze ten vztah nema smysl, premyslela jsem nad tym jestli jsem se unahlila, ale ne, asi ne… :-)))) (to ukaze cas :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.2.11 22:58

Dokonalého otce a vůbec dokonalého může, ještě nikdo nikdy nevynalezl…a kdyby přeci jen Ano, dejte mi prosím vědět a podělte se. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
14.2.11 22:58
livinka píše:
ježiši jeste jsem nic nenapsala a už je tady utok :-) (to je lepsi jak naposled)

Ne nechci a nebudu delat kompromisy, a dokonaleho partnera chci, furt jsem mela dokonaleho chlapa do tý doby než dokonalý prestal byt…a jak videt ten muj prestal byt pred mesicem a pul.....

Moje dite neni zadny chudak, miluji ho pritel (teda už byvaly taky) akorat my spolu asi byt nemuzem, je to snad zlocin? :-)

Tobě vážně přijde normální při první nedokonalosti (bych si ani netroufla napsat krizi) se sebrat a odejít/rozejít se, aniž byste na vašem vztahu zapracovali… 8-o Bez práce nejsou koláče! A ve vztahu už vůbec ne. A pokud jste se ani nesnažili na tom zapracovat, tak ano, v mých očích je to zločin a to přímo na vašem společném dítěti. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
14.2.11 23:00
Wiolla píše:
livinka píše:

Moje dite neni zadny chudak, miluji ho pritel (teda už byvaly taky) akorat my spolu asi byt nemuzem, je to snad zlocin? :-)
Tobě vážně přijde normální při první nedokonalosti (bych si ani netroufla napsat krizi) se sebrat a odejít/rozejít se, aniž byste na vašem vztahu zapracovali… 8-o Bez práce nejsou koláče! A ve vztahu už vůbec ne. A pokud jste se ani nesnažili na tom zapracovat, tak ano, v mých očích je to zločin a to přímo na vašem společném dítěti. 8-)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
14.2.11 23:02

Já tomu vůbec nerozumím, Liv :nevim:
Sbalila ses a odstěhovala, protože šel do hospody?
Propil tam výplatu, hrál automaty, sbalil nějaký kočky a dostal pohlavní chorobu??? Nic z toho? A v čem byl teda problém? :-)
Jak píše Gladys, pan dokonalý patří k paní dokonalé.. a nezlob se, ale tahle vlastnost „vše je vždy po mém a navždy bude, protože Já kompromisy nedělám“ zrovna moc dokonalá není.
Jestli je to takhle a nemíníš ustoupit ani v prkotinách ani v podstatných věcech, tak nenajdeš nikoho kloudnýho, natož pak dokonalýho.
Navíc, pokud by pan dokonalý existoval - jako že NE - tak by byl cvok, kdyby žil s někým, kdo má takový pohled na svět a požadavky na okolí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí