Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
14.2.11 23:02

dokonalej chlap není já tě tedy neznám,ale tak jak jsi to napsala,tak tedy chudák chlap,muj tatá chodí taky 3 krát týdně do hodpůdky,po celodenní práci si odpočinout,chodí takto už 35 let a mamce to nikdy nevadilo,ale tady jde o ten kompromis,udělat ho že :think:,nevím třeba se pletu a přítel je nějakej opilec který celou vejplatu propije(to tam ale nepíšeš)to bych se pak nedivila že jsi odešla,ale z toho co jsi napsala mi přijde že si jen sem tam zajde na jedno,to snad neni zločin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.2.11 23:03

To myslíš jako vážně? Ve vztahu dělat kompromisy musíš, jinak ani žádný nehledej… Pokud teda hledáš vztah a ne otroka :lol: :lol: :lol: Každý člověk má chyby - a pokud ti něco vadí, je potřeba o tom mluvit, ne si to vypřemýšlet sama a zmizet bez vysvětlení. S jeho dítětem, mimochodem - jak on k tomu přijde? Jak by se ti líbilo, kdyby ti odstěhoval bez vysvětlení děcko pryč?

Celkem hledím, co se s talo s manželskou poradnou :lol: Tak ty jsi přesvědčená, že máš doma dokonalého chlapa, ale protože kámoška ti řekne, že jsi taková nebo maková, tak ho kopneš do háje? To musí být vtip, protože tak blbý není nikdo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.11 23:03

Tys ho vykopla vazne jenom za to, ze sel jednou do hospody??? Nebo v tom bylo i neco vic? Jinak neverim vlastnim ocim… 8-o Ale pokud jo, tak to mozna pro nej bylo to nejlepsi, cos jsi mohla udelat. Teda tvoje dite to s tebou nebude mit jednoduchy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
14.2.11 23:04

No, tak pokud byl jen jednou, tak na tom nevidím nic špatného. A v Brně se chlastá daleko víc. Morava, s tím nepohneš. Taky mě naučila - né, že bych byla notor!!!

Ot mimo - a kde si našla práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.11 23:04

livinko, udělala jsi z komára velblouda v nadživotní velikosti. Ale asi tě k příteli moc velké city nepoutali, že jsi ho tak snadno opustila. Jedna hospoda, no ty brďo. Nebýt toho dítěte, tak přeju příteli hodně štěstí a může být rád, že se zbavil takovýho tvora, jako jsi ty, takto je mi ho líto, že bude vídat své dítě sporadicky a musí ho to šíleně bolet. :-( Přála bych ti, aby on udělal toto tobě, sebral dítě a vypadnul a ty jsi přišla do prázdnýho domu a sama tam seděla a přemýšlela, co jsi udělala špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
14.2.11 23:05

Livinko,
neber to jako útok, ale prosím tě, ty myslíš, že když jsi cca před šesti týdny zjistila, že tvůj partner není tak dokonalý, jak si myslíš, tak je to hned důvod k rozchodu???
Vážně si myslíš, že najdeš nějakého dokonalého chlapa?
Popravdě, já mám pocit, že tvůj přítel musí mít na hlavě svatozář, když ti tak dlouho toleroval tvoji umíněnost.
Docela ráda bych poznala chlapa, který bude ještě lepší než on :think:

To, že občas zajde do hospody neznamená, že u vás bude alkohol dělat problémy :nevim:

Zamysli se nad sebou. Dítěti jsi zbytečně vzala tátu a sobě partnera, jakého už asi jen tak snadno nenajdeš…
Já nevím, ale bála bych se, že jednou budeš fakt hodně litovat. A potom může být pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 23:05

:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jen toho prcka je mi líto.

Wiolla píše:
Háta_x píše: …Vysvětlila jsi někdy tak, jako jsi tady napsala, otci svého dítěte, proč jsi odešla?…
Ježiši neblázni, tohle mu Livinka přece nebude vysvětlovat?? 8-o Na to přece musí přijít sám!!! :roll: :mrgreen: Zvlášť když šlo o tak fatální záležitost po tom jejich dokonalém životě, že si dovolil 1× jít do hospody… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.11 23:07

No netusim, jak jste to meli nastaveny, ale psala jsi, ze sis byla vecer sednout s kamaradkou na kafe. On ti to dopral a ty pak takhle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.2.11 23:08

taky se hlasim, ze az nekdo potka nekoho „dokonalyho“, at uz muze nebo zenu, tak mi napiste, at si reknu o autogram :mrgreen:

Jinak, kompromis se nemuze delat cely zivot… je to prijeti.. Ja prijimam jeho, s tim jaky je, a on prijima me, s tim jaka jsem..
Bud to bude klapat, a budeme se „tolerovat“ nebo ten vztah nema smysl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
14.2.11 23:09

Liv, hoď sem kontakt. Myslim, že chlapa, který postaví barák, zabezpečí rodinu a jednou jde do hospody, by hodně žen bralo.

livinka píše:
ja tu dlouho nebyla, mela jsem spoustu prace behani a tak… mam novou praci novy byt.
ne nechodil do hospéody vuubec, byl jenom ten vecer ale muj chlap se opijet nebude… :-)))) (kdyz vidim co za peklo dela alkohol v jinycho rodinach k sobe to tahat nedovolim)jo mozna mas pravdu, mozna ze jsem jeste mlada, a mozna jednou prijde nekdo kdo me dokaze skrotit :) (mozna)
ale do ty doby si budu uzivat to co muzu a tak jak chci, proste jsem se rozhodla ze ten vztah nema smysl, premyslela jsem nad tym jestli jsem se unahlila, ale ne, asi ne… :-)))) (to ukaze cas :D )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.2.11 23:12

Tak myslim, že o toho pana dokonalého jsi právě přišla. Páč jinej to s tebou nemůže vydržet ani tejden..... :lol:

Vážně to není vtip?!?!? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.11 23:12
Přesně :palec:
Háta_x píše:
Liv, hoď sem kontakt. Myslim, že chlapa, který postaví barák, zabezpečí rodinu a jednou jde do hospody, by hodně žen bralo.
livinka píše:
ja tu dlouho nebyla, mela jsem spoustu prace behani a tak… mam novou praci novy byt.
ne nechodil do hospéody vuubec, byl jenom ten vecer ale muj chlap se opijet nebude… :-)))) (kdyz vidim co za peklo dela alkohol v jinycho rodinach k sobe to tahat nedovolim)jo mozna mas pravdu, mozna ze jsem jeste mlada, a mozna jednou prijde nekdo kdo me dokaze skrotit :) (mozna)
ale do ty doby si budu uzivat to co muzu a tak jak chci, proste jsem se rozhodla ze ten vztah nema smysl, premyslela jsem nad tym jestli jsem se unahlila, ale ne, asi ne… :-)))) (to ukaze cas :D )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.2.11 23:17

Poprvé do hospody? Tý jo, já s tebou žít, tak už asi chlastám jak duha :lol:
Jako, jestli si chceš hrát na dokonalou rodinku, tak si najdi jedině nějakého herce. Zajímalo by mě, jaké máš na muže požadavky, možná bych se divila, jak málo jsem náročná (v tvých očích asi hazarduju s naším vztahem, protože přítele „pouštím“ na alkoholové dýchánky na dva dny, protože jezdí s kamarády na chatu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.11 23:20
Kakika píše:
Jako, jestli si chceš hrát na dokonalou rodinku, tak si najdi jedině nějakého herce.

Akorát že herci chlastaj :mrgreen: A chtěj honoráře, takže livinka bude muset hejbnout zadkem, aby pana herce uživila a ještě mu naklofala nějaký scénář, podle kterého bude hrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.2.11 23:22
Gladys píše:
Kakika píše:
Jako, jestli si chceš hrát na dokonalou rodinku, tak si najdi jedině nějakého herce.
Akorát že herci chlastaj :mrgreen: A chtěj honoráře, takže livinka bude muset hejbnout zadkem, aby pana herce uživila a ještě mu naklofala nějaký scénář, podle kterého bude hrát :mrgreen:

Ja jsem asi mimo obraz…pod obraz ne, to bych o tom neco vedela :mrgreen: Snad…
Z Livinky jde strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria