Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
839
15.2.11 16:49
RyBANA píše:
livinka píše:
bala jsem se ze te tady neuvidim… :-)))

nehledam rovnocenneho partnera hledam muze ktery bude lepsi jak ja…

Nikoho neprovokuji to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci za to ja sice muzu ale nechci to menit.....at si kazdy bere co chce jak chce…

Rybano, ano mela jsem pak me prestal me bavit a najednou mi to bylo malo… co je na tom divne?
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne :-)
No nechápu co víc ještě chceš? Te snad jasný, že jsou dny kdy si s chlapem lezete na nervy a nebavíte se…ale tak to bude s každým :mrgreen:

Vidis, ja bych nedokazala se s manzelem nebo pritelem nebavit… ja radej ten vztah opustim ve chvili kdy se k tomu jenom schyluje nez abych trpela tym ze to prozivam.....

nedokazala bych zit s pocitem ze mi pritel leze na nervy… ale ja jsem sva, malo kdo (kdyz vubec nekdo) je takova povaha jak ja… nerikam ze je to dobry nebo spatny…

Obcas bych do neceoh mela dat vic energie (ja premyslela jestli jsem se neunahlila, a nemela jsem to resit jinak, pak jsem se tomu ale zacala jen smat…nikdy jsem neudelala neco ceho bych litovala… a o delam furt jen to co me napadne, jestli v soukromi, nebo v praci…furt se ridim jenom tym co je v tu chviili nejlepsi)

A ja se tym ani netajim, ja na otazku jestli si ho vemu odpovedela ze ne protoze pak bude papirovani s rozvodem (tohle jsem mozna trocha olitovala, bylo to drsny) ale ted jsem rada ze jsme se nevzali…

Ja se nehraju na svaticu a resim veci od zacatku na rovinu, vi co odemne muze cekat…chapes me? :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.2.11 16:50

Tak jsem si přečetla diskuzi o paní dokonalé, která by měla vrátit školné a také se vrátit do školní lavice na hodinu českého jazyka. Můj názor je postaven takto: Liv hledá mistra světa s luxusním kontem, aby sama nemusela extra se starat o finance, trošku snob a sobec. Dokonalého chlapa nenajde a pokaždé, když se rozhodne, tak chlapa opustí a bude hledat dál… Myslím, že by Liv měli ukazovat jak vypadá sobecké zvířatko. Jediného koho lituji ji jejího prcka, ten si vrtochy své matky odnese do dospělosti a ztráta milujícího otce mu bude chybět, co naplat, že Liv mu bude předhazovat co chvíli nové taťky, když toho svého nebude mít doma. Lidé jako Liv by si neměli pořizovat děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.2.11 16:50
livinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?

hele kdyz prijde tak o tom budu vedet, ja nemam presne urcene ze musi byt modrooky blondak :D

ale chci nekoho kdo bude dokonaly, kdo bude chapat moje blbe vtipy o kterych ja si myslim ze jsou vtipne :D
kdo bude vedet ze se potrebuji zavrit do loznice na 10 minut a bouchat hlavou do polstare :D
to ze se bude starat o rodinu a taky o domace prace (ted nemyslim ze bude chodit cely den s hadrikem a utirat prach, ale povesi vyprane veci)
ktery bude schopny zajistit to aby jsme meli uklizecku,
Postara se financne o rodinu
Pokud tohle nesplni tak ho nepotrebuji, umim to i sama, ale chci si to ulehcit :-))))

chapu ze zivot s muzem je lepsi, ale muz musi byt dost dobry na to aby ten zivot ulehcoval a ne komplikoval…
liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle :wink:
To mi naposled rikali kdyz jsem opustila kluka hodila mu zasnubny prsten a odjela pryc…pak prisel nekdo jeste lepsi… a ted posloucham zas to same dokolecka..... :D
ja nikomu nerikam neradim at sveho chlapa opusti ani ze dela chybu kdyz s nim je i kdyz ja bych spoustu veci co tady ctu co posloucham od kamaradek nevydrzela a ne ze bych barak opustila ale zapalila bych tomu chlapovi veci na zahrade a pak bych ho donutila to uklidit, az po tom bych odesla..... ale proc si nekdo mysli ze vi lip co je pro mne dobry jak ja??? :hug:

Liv ale ty si takovej blázen kterej chce něco víc než muže nabídnout a navíc něco co neexistuje.Sama si mi psala na faceboku že jsi s ním neměla jedinej problém.Tady si ostatním radila jak na vztahy proto že si měla doma toho nejlepšího chlapa :nevim: .Je to to samé jako by si si přále aby místo deště padali párky :nevim: .
Vem si co ty mužeš nabídnout a pak hledej??Těžko najdeš někoho kdo nebude chtít skoro nic a nabídne vše :nevim:
Měla už by s se chovat jako dospělej člověk když máš dítě a né jako nějaká princezna která fakt nejsi

Příspěvek upraven 15.02.11 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 16:51
livinka píše:
To mi naposled rikali kdyz jsem opustila kluka hodila mu zasnubny prsten a odjela pryc…pak prisel nekdo jeste lepsi… a ted posloucham zas to same dokolecka..... :D
ja nikomu nerikam neradim at sveho chlapa opusti ani ze dela chybu kdyz s nim je i kdyz ja bych spoustu veci co tady ctu co posloucham od kamaradek nevydrzela a ne ze bych barak opustila ale zapalila bych tomu chlapovi veci na zahrade a pak bych ho donutila to uklidit, az po tom bych odesla..... ale proc si nekdo mysli ze vi lip co je pro mne dobry jak ja??? :hug:

No tak tohle je uplně jasny! Ta holka přesvědčuje sama sebe že vše děla spravně!

• Citovat
  • Upravit
8524
15.2.11 16:55
livinka píše:
ale dokonalost vyzaduji, chci a nesmirim se s tym ze ji nemam…

Mně by docela zajímalo, jak se budeš smiřovat s tím, až třeba jednou zjistíš, že ani tvoje dítě není dokonalý. Nebude ve třech letech mluvit, bude hyperaktivní, dyslektik apod. Co s tím budeš dělat? Vyměníš ho jako chlapa nebo jako psa, kterej v šesti týdnech čůrá po bytě a trhá sedačku.
Holt se budeš muset smířit s tím, že nikdo není dokonalý. Tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 16:57
livinka píše:
RyBANA píše:
livinka píše:
bala jsem se ze te tady neuvidim… :-)))

nehledam rovnocenneho partnera hledam muze ktery bude lepsi jak ja…

Nikoho neprovokuji to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci za to ja sice muzu ale nechci to menit.....at si kazdy bere co chce jak chce…

Rybano, ano mela jsem pak me prestal me bavit a najednou mi to bylo malo… co je na tom divne?
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne :-)
No nechápu co víc ještě chceš? Te snad jasný, že jsou dny kdy si s chlapem lezete na nervy a nebavíte se…ale tak to bude s každým :mrgreen:

Vidis, ja bych nedokazala se s manzelem nebo pritelem nebavit… ja radej ten vztah opustim ve chvili kdy se k tomu jenom schyluje nez abych trpela tym ze to prozivam.....

nedokazala bych zit s pocitem ze mi pritel leze na nervy… ale ja jsem sva, malo kdo (kdyz vubec nekdo) je takova povaha jak ja… nerikam ze je to dobry nebo spatny…

Obcas bych do neceoh mela dat vic energie (ja premyslela jestli jsem se neunahlila, a nemela jsem to resit jinak, pak jsem se tomu ale zacala jen smat…nikdy jsem neudelala neco ceho bych litovala… a o delam furt jen to co me napadne, jestli v soukromi, nebo v praci…furt se ridim jenom tym co je v tu chviili nejlepsi)

A ja se tym ani netajim, ja na otazku jestli si ho vemu odpovedela ze ne protoze pak bude papirovani s rozvodem (tohle jsem mozna trocha olitovala, bylo to drsny) ale ted jsem rada ze jsme se nevzali…

Ja se nehraju na svaticu a resim veci od zacatku na rovinu, vi co odemne muze cekat…chapes me? :-)))

Jo, chápu tě. Já jen, že po čase si prostě sem tam polezeš na nervy i s nejdokonalejším chlapem na světě (kterej neexistuje :mrgreen: ).

Mě když leze chlap na nervy, tak jdu do hospody :mrgreen: nebo zapnu PS3 a jedu jak za mlada :lol:

Ono to lezení ráz na ráz přejde a zase je pohoda, byla by bez toho nuda…furt stejný jednotvárný vztah beze změny mě neba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 17:01

rybano

Asi bych si mela poridit PS3 :DDDDD

ne delam si legraci…

Mozna ze me to casem taky prejde, to netvrdim ze ne ale zatim jsem takova jaka jsem a neresim veci kolem…

Ale hraju na rovinu…kdyby me takovou nechtel tak se mnou neni… ale on si vybral… :-)
(ja mam snad taky ten luxus zvolit si co chci a co ne :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.2.11 17:03

liv ale to ti ani není líto toho malého?Nepřijde ti že vlastně kvuli tomu že si sobec a myslíš jen na sebe připravila dítě o tátu? :nevim: .Co taky někdy myslet na ostatní a ne jen na sebe?Svět se netočí kolem tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 17:04

Jenže pokud ten tvůj bejvalej není nějakej podpantoflák, tak bych se možná začala bát, že až mě to možná někdy přejde - on už nebude chtít…

a ani bych se mu nedivila, po takovým nesmyslným odchodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 17:05

tož ale ty jsi Livinka, ty si poradíš i bez něho že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 17:05

Tak s chlapama to rozhodne nebudes mit jednoduchy…a tvoje dite zase s tebou. Par takovych „dokonalych“ matek jsem znala, kdyz jsem byla mala, byla to cira hruza. Z jejich deti jsou ted celkem naruseny osobnosti. Ber to jako varovani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 17:08
livinka píše:Ale hraju na rovinu…kdyby me takovou nechtel tak se mnou neni… ale on si vybral… :-)
(ja mam snad taky ten luxus zvolit si co chci a co ne :-))

Asi jsi moc mladá a neuvědomuješ si co to znamená byt ženou a mámou :nevim: Nejsi sama, máš dítě, jseš si naprosto jísta že i pro něj je to to nejlepší?

• Citovat
  • Upravit
25324
15.2.11 17:14

Koukám,že diskuse byla opět otevřena 8-o no,aspoň i já mohu přispět svou troškou :mrgreen:
Já mám osobně pocit,že pokaždé,když livinku přestane něco bavit,tak se toho zbaví-malého dala do jeslí ve 2m,psa se zbavila po týdnu,a teď je na řadě manžel toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 17:14

rybano, ja se nikdy nevracim k byvalym, udelala jsem to jednou a to bylo naposled o to se nebojim… :-))))

Kamco maleho mi lito neni… nemam duvod…spis mi je obcas lito jinych deti :-)

Ze jsem sobec a co? kdyby to bylo trestne tak mi asi nedaji obcanku, nemyslis?

ja se sem neprisla stezovat ja chci vedet kde hledat dobreho chlapa :-))))

a to ze maly bude mit furt noveho tatinka??? :DDDD

moje kratke vztahy skoncili kdyz mi bylo 16 od ty doby udrzuji jenom dlouhe a perspektivne vztahy..... :-) a kdyz si uz nekoho najdu tak ho maly bude milovat stejne jak ja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
15.2.11 17:16

tak jsem si to tu pročetla a nenacházím slov…takže říkám jenom huuuustýýýý!!! a já myslela, že takový ženský jako zakladatelka existujou jen v přiblblých telenovelách, RPčkách nebo Růžovkách…sakra…a ony jsou takový doopravdy… :think: :think: 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí