Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
livinka píše:
me je jedno jak bude vypadat…jsou dulezitejsi veci
jinak odeme nic neni podpasovka, opravdu
Mohla by jsi mi prosím odpovědět, stačí i napsat ne ![]()
TerkaBo píše:?livinka píše:Mohla by jsi mi prosím odpovědět, stačí i napsat ne
No zajímalo mě kolik ti je? A jak si představuješ ideálního muže? A jestli jsi ideální partnerka,jen to prosím neber jako rýpání
Fakt mě to zajímá
ahoj no ja se jen chci zeptat jestli jste si všimli že když byla diskuze uzavřena tak admini psali že jde o sázku 15 lete holky a že ditě nemá a je to cele vymyšlene možna už jste na to přišli a take četli jen ja jsem to četla nejak dnes odpoledne tak jsem, jen chtěla upozornit ![]()
livinka píše:
no tomu asi nevěříš ani ty, viď
ale žij si klidně ve svém světě, kde vnímáš jen něco a některé a reaguješ zrovna tak…
Marsi86 píše:
ahoj no ja se jen chci zeptat jestli jste si všimli že když byla diskuze uzavřena tak admini psali že jde o sázku 15 lete holky a že ditě nemá a je to cele vymyšlene možna už jste na to přišli a take četli jen ja jsem to četla nejak dnes odpoledne tak jsem, jen chtěla upozornit
Marsi,Livinka se tak sice vyjadruje,i smysli,proto ji tenhle vylev uverilo trictvrte emimina,ale skutecny vek ma o malicko vyssi.Fyzicky ji 15neni..
Liv-myslim,ze TerkaBo,kdyz se ptala,jak by mel tvuj ideal vypadat nemyslela VZHLED,ale povahove vlastnosti,myslim,ze o ten vzhled fakt nejde ![]()
Marsi86 píše:
ahoj no ja se jen chci zeptat jestli jste si všimli že když byla diskuze uzavřena tak admini psali že jde o sázku 15 lete holky a že ditě nemá a je to cele vymyšlene možna už jste na to přišli a take četli jen ja jsem to četla nejak dnes odpoledne tak jsem, jen chtěla upozornit
Tak jsi asi necetla vsechno, protoze i adminovi bylo vysvetleno, ze to s tou 15kou byl vtip ![]()
![]()
Nečetla jsem celou diskuzi..
V první řadě by mě zajímalo, kolik vůbec té „livince“ je let..??
Další věc - Co je to dokonalost?
Nechápu, netuším.. tohle slovo snad ani skoro nemám ve slovníku
(ačkoli příteli tvrdím, že jenom já jsem dokonalá a pro něj ta pravá
) .. Podle mě nelze říci co je dokonalé, protože každej máme jiný požadavky.. A upřímně, ani bych dokonalého (myje nádobí, umí žehlit, vynáší koš, obejme mě a políbí každých 30 minut, vaří, pere, klidně i venčí psa, chodí do práce, vydělává nějaké peníze, nechlastá každej víkend, nechodí za milenkou, miluje mě a naše děti, stará se o mě a naše děti, jednou měsíčně máme výlet, kutil, práce všeho druhu a k tomu všemu by ještě mohl mít trochu vypracované svaly a hezký obličej
) chlapa nechtěla.. Protože pak bych se doma nudila
Mimochodem moje definice „pana dokonalého“ sedí na přítele asi tak z 70%, takže já jsem spokojená (děti nemáme, psa nemáme a nebydlíme spolu
ale když už, tak pomáhá a umí všechno
)
Anonyme, ja doma dokonaleho muza mam a nuda to nie je ![]()
Akurat ze to nie je len dokonaly manzel a dokonaly otec, ale aj dokonala fnukna a dokonaly prudic ked niekde cakame (napriklad na lietadlo na dovolenku
)
Livinko, hladat dokonaleho chlapa nie je chyba. Chyba je hladat dokonaleho chlapa ked uz mas dieta s niekym vyhovujucim. V momente ked si sa stala matkou sa Tvoja snaha o vlastne stastie stava druhoradou. Prvorade je stastie potomka.
Tak až jednou tvoje dítě přijde od tatínka,který bude žít s jinou–normální ženskou,kde se ve vztahu milujou,ale i pohádaj,kde chlap jde na pivo,fotbal… a ženská zase na kafe,cvičit či někam jen na pokec,prostě normál život se vším,co k tomu patří.....kde se v rodině budou dělat kompromisy místo honby za dokonalým partnerem,bude tam prostě „klid a pohoda“…
a dítko řekne…tam já chci být,tam je to fajn
Maminko,ty pořád hledáš něco,co prostě není a mě už to nebaví…
Co uděláš?????????
sepi píše:
Tak je to cely recese nebo ne?
Je.Všimni si,že livinka odpovídá jen na co chce. ![]()
momi33 píše:sepi píše:Je.Všimni si,že livinka odpovídá jen na co chce.
Tak je to cely recese nebo ne?
To dělala vždycky ![]()
No ja jsem si hned rikala, ze najit takovyho silence behat volne mezi lidma by byla docela raritka. ![]()
Ona se jen baví tím,jak jsou tu všichni zděšení,jak jí domlouvají.Protože jí nejde o nějaký pokec,nebo radu,ona si to
A,celé vymyslela
B,napsala proto,aby pipkám domácím ukázala,že ona nemusí brát na nikoho ohled,protože se má ráda,a nezahodí se jen tak s ničím.O dobro dítěte tu nejde,jde tu o blaho livinky.