Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Fen-fire píše:
Livince uz dosly nejen slova, ale take slusne argumenty. Nazyva matky slepicemi, pise jim, ze jsou hloupe, trapne a blbe, a ja jsem to nahlasila jako nevhodne. Tohle je slusny servr a pisi zde maminky s opravdovymi problemy, ne aby vyvolavaly hadky, chvastaly se a urazely ostatni
Díky ![]()
Boha jeho, co to je tady???
![]()
TO je zase diskuzička…
![]()
Livinko, ty jsi fakt zralá na psychiatra. K tomu nejde snad nic víc říct a v tvém případě jsou jakákoliv slova vlastně zbytečná. Evidentně máš nějaký hoodně velký komplex, když máš neustálou potřebu někoho shazovat a nadřazovat se, že ty jsi něco lepšího než všichni ostatní.
Nad tvou arogancí, sobeckostí a tupostí jsem se sice pozastavila, ale je mi to vlastně jedno, ty mě nezajímáš, jen je mi líto tvého malého syna, mít takovou matku je pro něj opravdu „výhra“. ![]()
Uff, to jsem se zase znechutila před spaním, pokud bylo tohle tvým záměrem, tak máš sto bodov, povedlo se. ![]()
člověk s psychiatrickou diagnózou se mimo jiné vyznačuje i tím, že nikdy nepochopí, co se mu okolí na jeho chování snaží říct…
Souhlasím s téměř vším, co tu holky píšete, až mi přijde líto, že se to tak hezky snažíte vysvětlit někomu, kdo to asi opravdu nemůže pochopit
Livinko nakoukla jsem do tebou založenych diskuzi a musím reagovat. Připada mi to celé jako zoufalý vykřik do tmy.
Citiš se nepochopená, nedoceněná, nedomazlená, nedomilovana? A co je pro Tebe uspěch?
Pro mně osobně - když káždy večer sednu s hrnkem dobrého čaje a uživám si ten pocit čisté domácnosti, klidně spicich děti, když vím že dnes jsem jim s láskou vařila dobrá jídla, že mají spokojené bříška. Když si vzpomenu jak jsem s přehledem zvladla vztekle sceny a jak jsem uživala jejích uslintané pusínky, „Mami milují Tě“ no to je pro mně k po…ani a uživam si to každičky den a neměnila bych to za nic na světě…
Příspěvek upraven 20.02.11 v 13:21
nereaguji nikdy na zadnou diskuzi,ale procitam si zde jiz nekolik let…ovsem ty mila livnko, ty mas hlavne problem sama se sebou.....uplne z tvych prispevku cisi chaos a zakomplexovanost, kteoru prekryvas timto hranim si na dokonaly zivot, musel ti nekdo hodne hodne ublizit nekdy v maldi a neco se s tebou muselo stat…a neses si podivne nasledky a posramocene ego…je to spis smutne nez obdivuhodne…dokonale veci neexistuji, kdyby ano, asi bycom zili vsichni jinak, ale to se nedeje…takze problem bude spis v tobe a nehldu na zivot a lidi kolem sebe…je mi te spis trochu lito…prijdes mi tak trochu jako ptacatko, uveznena sama v sobe a rikas starsne nesmysly.ale zivot je vymysleny dobre a prijde chvile, kdy budes nucena prehodnotit sve trochu prapodivne nazory…tka to v zivote uz chodi…a uvedomis si sama, kolik casu jsi ztatila timhle hloupym hranim a zesmesnovanim sebe sama.muze byt uz treba i pozde…snad najdes sama sebe…to bude to tvoje nekompromisni zrcadlo a uvidis hlavne nekompromisne sama sebe, tvari v tvar vlastni nedokonalosti…
tak jsem si přečetla skoro všechny příspěvky, a bohužel musím konstatovat, že nejhorší v životě je srážka s blbcem,
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.
Pokud se zakladatelka domnívá, že tímto svým chováním a názory bude někdy v životě štastná, a povede uspokojivý život, tak jí tleskám.