Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1532
17.2.11 12:32
jajinka veverka píše:
nuuu já bych teda dokonalýho chlapa nechtěl, páč ani já dokonalá nejsem, tim pádem by mi svou dokonalostí převálcoval :mrgreen: navíc dokonalost musí bejt nuda :nevim:

Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních :lol: Ona žádné chyby, nedostatky a prohřešky ve svém životě nemá a neměla, tudíž „právem“ toto vyžaduje po svém muži. CHUDÁK malej nebohej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.2.11 12:34
KataZ píše:
jajinka veverka píše:
nuuu já bych teda dokonalýho chlapa nechtěl, páč ani já dokonalá nejsem, tim pádem by mi svou dokonalostí převálcoval :mrgreen: navíc dokonalost musí bejt nuda :nevim:
Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních :lol: Ona žádné chyby, nedostatky a prohřešky ve svém životě nemá a neměla, tudíž „právem“ toto vyžaduje po svém muži. CHUDÁK malej nebohej :lol:

Livinka to sama psala, že ona dokonalá není A PROTO dokonalost vyžaduje u protějšku. Tak nějak zapomíná, že jedině + a + nebo - a - vyjdou v kladných hodnotách. Ale její požadované - a + nikdy nedopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
17.2.11 12:52
Kakika píše:
KataZ píše:
jajinka veverka píše:
Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních :lol: Ona žádné chyby, nedostatky a prohřešky ve svém životě nemá a neměla, tudíž „právem“ toto vyžaduje po svém muži. CHUDÁK malej nebohej :lol:
Livinka to sama psala, že ona dokonalá není A PROTO dokonalost vyžaduje u protějšku. Tak nějak zapomíná, že jedině + a + nebo - a - vyjdou v kladných hodnotách. Ale její požadované - a + nikdy nedopadne dobře.

Jééé. Tak to jsem přehlídla. No to je ovšem ještě lepší toto :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.2.11 13:28

Já musím říct,že jsem se v životě a i tady na miminu nesetkala s člověkem,který myslí jako Livinka,opravdu ne a proto mi to všechno přijde tak trochu divné…prostě si s námi hraje a provokuje. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
17.2.11 16:00

Mě by jenom zajímalo, jestli livinka už přišla na to, že vlastně žije v bludným kruhu.
Protože ona tvrdí, že dokonalá není, ale hledá dokonalýho chlapa, ovšem ten dokonalý hclap bude vyžadovat dokonalost u ní, čímž po čase přijde opět nedokonalý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.2.11 17:22
Lena F. píše:
Liv pořád jsem přemyšlela koho mi připominaš

PPP-pravidla pravé PINDULÍNY

Příspěvek upraven 16.02.11 v 00:11
:palec: Já jsem to nesledovala, tedy neznala, tak jsem se pobavila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
17.2.11 17:31
Angua píše:
Lena F. píše:
Liv pořád jsem přemyšlela koho mi připominaš

PPP-pravidla pravé PINDULÍNY

Příspěvek upraven 16.02.11 v 00:11
:palec: Já jsem to nesledovala, tedy neznala, tak jsem se pobavila :mrgreen:

Doufam že Livinka taky :kytka: Myslim že ma jen obdobi a brzy to přejde :wink:

• Citovat
  • Upravit
23505
17.2.11 18:08
lleennttiillkkaa píše:
Mě by jenom zajímalo, jestli livinka už přišla na to, že vlastně žije v bludným kruhu.
Protože ona tvrdí, že dokonalá není, ale hledá dokonalýho chlapa, ovšem ten dokonalý hclap bude vyžadovat dokonalost u ní, čímž po čase přijde opět nedokonalý. :mrgreen:

Nee, ten pravý dokonalý bude vědět, že ona je nedokonalá a že ho kdykoli může kopnout do zadku a odejít kvůli ničemu nebo něčemu, co mu neřekla. A ví to a souhlasí s tím. Prostě pan dokonalý :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.2.11 23:52
KataZ píše:
Kakika píše:
KataZ píše:
jajinka veverka píše:
Livinka to sama psala, že ona dokonalá není A PROTO dokonalost vyžaduje u protějšku. Tak nějak zapomíná, že jedině + a + nebo - a - vyjdou v kladných hodnotách. Ale její požadované - a + nikdy nedopadne dobře.
Jééé. Tak to jsem přehlídla. No to je ovšem ještě lepší toto :lol: :lol: :lol:

jooo tak holky to je fakt výborný :mrgreen: tak jestli neni dokonalá , přeju ji toho dokonalýho muže, nuuu myslim, že by se rychle vyléčila:) a ted tak dumam co kdyř jeji manžel byl dokonalejší než je ona sama?? nedokonalý čkověk to nepozná…ooo chudák Livinka:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.2.11 00:32

Holky,já myslím,že si fakt z nás všech co jí sem píšou dělá srandu,protože takhle normální člověk ani nemůže uvažovat,ne? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
18.2.11 00:33
kecačka píše:
Holky,já myslím,že si fakt z nás všech co jí sem píšou dělá srandu,protože takhle normální člověk ani nemůže uvažovat,ne? :roll: :zed:

asi ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
18.2.11 00:43
jajinka veverka píše:
kecačka píše:
Holky,já myslím,že si fakt z nás všech co jí sem píšou dělá srandu,protože takhle normální člověk ani nemůže uvažovat,ne? :roll: :zed:

Zas na druhou stranu po svete beha vselijaka celadka… :lol:

• Citovat
  • Upravit
7142
18.2.11 00:51
kecačka píše:
sepi píše:
jajinka veverka píše:
kecačka píše:
Zas na druhou stranu po svete beha vselijaka celadka… :lol:

nu to jo,ale jestli je normální???? :nevim: :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
18.2.11 01:09

No pokud nejde o recesi, tak je odpoved jasna :-D

• Citovat
  • Upravit
839
18.2.11 12:06

jezisis kolik slepic se tady najde aby doma kvokali u plotny?

jste mi k smichu, zivotny uspech je svatebni den… :D
mit takovy zivot po tom fakt netuzim tak se laskave uklidnete vazene damy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí