Neuspokojivý sex - rozvod?

Anonymní
14.2.11 21:56

nevera

Jsem nestastna…mam muze,dite a vse je v poradku…az na jednu vec.
Manzel mi absolutne nevyhovuje v posteli,nevzrusuje me…pro nej sex nic extra neni,nepotrebuje ho. Ja ano. Mluvit jsme o tom mluvili milionkrat..nepomohlo.
Zurim,brecim..nepomaha.
Nedokazu byt dal bez vzruseni,napeti a nehy.

Je na miste rozvod? Jinak ho miluji jde pouze o fyzickou stranku.

:?: :?: :?:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.2.11 22:24

Není na místě rozvod. Je na místě začít respektovat, že on má prostě jinou potřebu a přestat mu dělat scény (tím ho ještě víc odháníš). Najdi si jiné vybití, třeba i milence, jestli to musí být. Protože jestli máte jinak manželství krásné, za pár let sex nebude až tak důležitý, ale vztah vám zůstane. A třeba za pár měsíců, kdy nebude manžel neustále pod tlakem, jak všechno dělá blbě a jak ty chceš a chceš a chceš, budeš překvapena. Neříkám, že to bude jednoduché. Ale pokud to neuděláš, možná se stejně rozvedete. Taky bych navštívila sexuologa, sama.

• Citovat
  • Upravit
sepi
14.2.11 22:36
Anonymní píše:
Není na místě rozvod. Je na místě začít respektovat, že on má prostě jinou potřebu a přestat mu dělat scény (tím ho ještě víc odháníš). Najdi si jiné vybití, třeba i milence, jestli to musí být. Protože jestli máte jinak manželství krásné, za pár let sex nebude až tak důležitý, ale vztah vám zůstane. A třeba za pár měsíců, kdy nebude manžel neustále pod tlakem, jak všechno dělá blbě a jak ty chceš a chceš a chceš, budeš překvapena. Neříkám, že to bude jednoduché. Ale pokud to neuděláš, možná se stejně rozvedete. Taky bych navštívila sexuologa, sama.

Tak ja nevim, neco jinyho je, kdyz sex neklape prechodne z nejakyho duvodu, ale byt bez nej celej zivot…Jak muze byt manzelstvi krasny, kdyz neco tak dulezityho absolutne neklape a jsou to vlastne jen kamaradi? A radit milence mi taky prijde mimo misu. Podle me proste urcitou dobu sex fungovat musi, aby pak ve stari alespon bylo na co vzpominat :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.11 22:44

Můj se mnou jeden čas spal 4× za rok.Umřela mu máma. Trvalo to skoro 3 roky.Bylo to na mašli.Teď je to už ok a i po 10ti letech má chuť na sex 2× týdně.Nemá nějaký problém v práci?

• Citovat
  • Upravit
815
14.2.11 22:47

A před svatbou to bylo jak? Podle mě je sex ve vztahu hrozně důležitý, ale čekala bych, že už před tím, než se vezmete a máte děti budete vědět, jestli vám to v posteli klape nebo ne..... :think:
Souhlasím s tím, že všechno je o kompromisech a pokud bude pod tlakem, že musí, protože jinak brečíš a vztekáš se, asi se to nezlepší.
Na druhé straně, jestli jsi si jistá, že to takhle nechceš, musíš si sama určit priority…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.2.11 23:26

Budete muset přistoupit k nějakému kompromisu. Ty snížíš své požadavky a on se bude malinko snažit navýšit ty své.
Chlapům se do sexu taky hodně plete psychika, problémy v práci, v okolí, dokonce i zdravotní problémy, které můžou například ovlivnit vůbec schopnost sex mít :nevim: Ženská, která nemá chuť a nevzruší se, tak i tak může mít sex. Pokud se ale chlapovi nepostaví, tak z toho sexu moc není, když to napíšu takto neomaleně. Spousta chlapů s tímhle problémem nechce mít nic společnýho a rdši dělaj mrtvýho brouka, ale může to být i závažné onemocnění oběhového systému například.

Apropo, když jste o tom mluvili tisíckát, co ti říkal za důvod? Jen že nemá chuť, nebo řekl, že je unavený, nebo jak to zdůvodnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
15.2.11 09:27

Já jsem vždycky proti tak radikální řez jako je rozvod. Teda až na případy, kdy … ale tenhle to teda není. Nevím. Říkám si, že nádherné manželství plné pochopení, tolerance, zdravých dětí a plnohodnotného sexuálního života je z červené knihovny. Že prostě všude je něco a je třeba s tím nějak bojovat, nebo nějaký nedostatek nějak tolerovat. Udělat kompromis. Někdy to nejde, někdy je to všechno špatně … ale je prostě otázka, na kolik to vyváží jiné věci. Nevím. To je prostě otázka. Na kolik vyměnit skvělého tátu a pracovitého manžele .. za domácnost bez táty a nejistotu, že se objeví skvělý milenec. Nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 09:30

Tak u nás pokud má manžel v práci stres, starosti, je unavený … tak nic není … ale přizná to a řekne to … já to respektuju … klidně nic není tři týdny. Vztah máme v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1044
15.2.11 10:02

Anonymní a pomyslela jsi na dítě? Rozvod je to nejhorší pro něj. Sama jsem to zažila a nikomu bych tu tahanici po soudech a pak navštěvování druhého rodiče nepřála. Zkus si s ním o tom pořádně promluvit a zkusit to nějak řešit. Nemyslím si, že tohle by byl důvod k rozvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.2.11 10:05

ahoj, přidávám se k diskuzi :). Já osobně bych se kvůli sexu nerozvedla a milence bych si určitě taky nehledala! Kdybych svému manželovi byla nevěrná, tak bych se mu nemohla podívat ani do očí. Ale každý podle své chuti. Myslím, že nevěra není řešení… Já jsem hodně sexuálně založená, naštěstí sex provozujeme každý den, obden, ale někdy se taky umí stát, že třeba to nevyjde a je to až na třetí den a jsem z toho taky na nervy, chce se mi z toho brečet a nevím co ještě. Zkusila bych nějakou změnu, třeba ho jen nebaví stereotyp, hezky bych se k němu přitulila, začla ho líbat a určitě by se chytl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Franta2
16.2.11 06:18

Kelynko - píšeš, že 3.den jsi nervózní. Představ si, že to není 4.den, týden, měsíc. Málem lezeš po stropě a partner je v klidu, nějak mu to nechybí. Časem si, když už na sex dojde, budeš říkat, jak moc se ten druhý obětuje pro klid v domě a jak moc to vlastně chce-nechce on sám.
Z vlastní zkušenosti doporučuji se rozloučit, dokud je čas a nemáte děti. Ani jeden za to nemůžete, prostě pokud jsou požadavky rozdílné (1× denně vs 1× měsíčně) jděte od sebe. Později se to sice může zlepšit, ale také prohloubit - ta frustrace, když tě partner nechce a připadáš si zbytečně za to rozhodně nestojí.
Vědět to před 10 lety, ušetřil bych si spoustu starostí, nervů a sebevědomí.

• Citovat
  • Upravit
1703
16.2.11 20:14

Nejhorší, aspon z mého pohledu je, když se sejdou dva partneři s odlišnou sexuální potřebou,vždy to jeden partner odnese, jeden se bude cítit frustrovaný, a druhý bude mít pocit, že ho někdo do něčeho nutí, sama takovou zkušenost jsem udělala v prvním manželství, a po letech už dnes tvrdím, jakmile vztah neklape v posteli, jde do háje.
K Emilce 1, mám za sebou rozvod,a bylo to to nejlepší rozhodnutí v životě, hlavně s ohledem na naši dceru,bývalý manžel byl alkoholik, jsou případy,kdy naopak trpí děti tím, když za každou cenu se snažíme vztah udržet, problém je v tom, že jednou děti odejdou a co pak? Zůstat do konce života s blbcem? Myslím, že to nemá smysl, a ani po děti to není dobré. Já pokud by manžel neměl pro mě pochopení, neustále by jsme se hádali, bych si položila otázku má smysl tento vztah ještě zachranovat? A pokud bych si zdůvodnila proč ne, odešla bych co nejdřív, proč zbytečně s někým takovým ztrácet čas, oběma se pak akorát uleví. Dnes jsem znovu vdaná, dcera mého partnera bere jako otce, a my dva se skvěle doplnujeme,a funguje nám to po všech stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.11 12:05

Ahoj, mám podobný problém jako ty. Měla jsem na začátku rizikové těhotenství. Po 30 týdnu těh. už bylo vše v pořádku a když jsem zabrousila na řeč o milování, tak manžel neměl chuť. Prý mu vadí to břicho…je to prý asexuální :-) Musím ještě říct, že jsem přibrala v těhotenství jen 12 kg a po šestinedělí jsem byla na své váze. Jsem celkem spokojená se svou ,,normální,, postavou. Teď jsem 3 měsíce po porodu a pořád nic. Už je to rok. Nejeví žádný zájem. Vždycky měl nižší chut na sex než já, ale tohle…je už moc. Ji mi 30 a nechci se smířit s takovouhle frekvencí. Opravdu mě to trápí. Jsem i celkem hezká, ale asi ne pro svého manžela. Sem tam mě obejme, při odchodu do práce dá pusu na rozloučenou, ale to jsou veškeré intimnosti co máme. Po uspání miminka si jde číst nebo se dívá na filmy (se sluchátky na uších) Jsme vedle sebe, ale přitom každý uplně jinde :cry: V těhotenství jsem měla výčitky, tak jsem mu asi 4× ,,pomohla,, rukou, ale vždy jsem začínala já. Nikdy on sám neprojevil zájem, že by ,,chtěl,,. Ach joooo. Nikdy mě sám od sebe nenabídl masáž zad, nebo že by mě jenom tak hladil. Je asi sobec! Jinak o miminko se stará rád, říká, že je to ta nejintenzivnější láska, kterou pocítil. To zní pěkně, ne-eee? :cry: A já si připadám na vedlejší koleji a přitom bych asi měla být šťastná. Kde se stala chyba?..nevím. Možná to bylo tím, že byl u porodu a viděl mě v bolesti, zpocenou. Takže dřív, jestli to bylo občas, tak teď už jsem se mu asi úplně znechutila a není to vůbec. Co teď???? Je řešením najít si milence? Ani nevim, jak se to dělá. Já mám tak velkou touhu být pro někoho zase přitažlivá.

• Citovat
  • Upravit
234
2.3.11 12:53

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.18 16:00

Spisovatel Václav Havel říkal, že mnoho žen má tendenci podléhat syndromu nízkého sebevědomí o svém těle, čímž přispívají k tomu, aby byl muž nemožný. Podívejte se na to z druhé strany. „Když s vámi chce mít sex, znamená to, že o vás projevuje zájem, tak se trochu uvolněte a vychutnávejte si okamžik," radí spisovatelka. Váš aktivní a osobitý přístup může ostýchavému milenci pomoci ve vyjadřování!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky