Restaurace Borgo Agnese Brno

787
13.2.11 10:14

restaurace Borgo Agnese Brno

Dobry den ,, rada bych se dozvedela nejake zkusenosti o teto restauraci ,,, planujeme s pritelem romanticky vecer a tak pokud tam nekdo z vas byl a ma nejake zkusenosti prosim podelte se s nami :-)
A nebo muzete nekdo doporucit neco fakt speciale kam muzeme zajit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
598
13.2.11 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.2.11 12:41

Ahoj, my tam byli s manzelem, ale jsou to uz skoro dva roky. Pokud je tam porad stejna uroven, tak muzu vrele doporucit. Moc se mi tam libilo a hlavne chutnalo :-D
Porad si rikam, ze tam budeme muset zase zajit, ale jeste jsme se k tomu nedostali :-(

Jinak jeste dobra restaurace je Paladeo, tam jsme byli ted na podzim a byli jsme tez spokojeni jak s jidlem, prostredim i personalem. http://www.paladeo.cz/rezervace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
13.2.11 12:55

doporučuji - výborná restaurace, špičková obsluha, perfektní výběr jídla a vín, ceny vyšší, ale stojí to za to…

jinak v Brně doporučuji ještě U kastelána :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
13.2.11 19:28

Ahoj,
Borgo znám, chodím často. Patří mezi nej restaurace v Brně - prostředí servis, kvalita jídla, víno - vše na velmi vysoké úrovni. Jsou fajn jak na romantickou večeři, tak v pohodě tam můžu vzít i náročnější zahraniční hosty. Cena ale odpovídá. Co já mám zkušenost s večeří pro 2 - tak kolem 4-5tis. (aperitiv, láhev vína, voda, kafe + předkrm, hlavní, desert). Alternativa pak už zde zmíněný Kastelán nebo ještě Brabander. Velmi dobrá je taky La Bouchée (krásné romantické prostředí -když máš stůl ve sklepě) - cenově mnohem příznivější, jídlo+víno taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
13.2.11 23:02

diky

vsem mooc mooc dekuji uz ted se tesime oba dva , urco vyzkousime i ty dalsi restaurace ktere jste nam doporucili ,, dekuji zitra napisu sve pocity :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.2.11 09:15

La Bouchée taky vřele doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
15.2.11 10:21

tak uz to mame zasebou

Restaurace byla uuuzasna obsluha tak tez jidlo jedinecne cely dojem cely vecer presne nacasovany prijemne prostredi citila jsem se tam vyborne vsem mooc dekuji a uz ted se tesime az vysko9usime dalsi z vasich doporucovanych,,, muj valentine nezklamal ,,, na valentina tam meli specialni menu vytiskle primo na stole ,, o sesti chodech a ke kazdeju vcetne dezertu se podavalo jinaci vinecko proste bomba citili jsme se tam uuuzasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
15.2.11 10:22

restauraci vyzkousime ,,, musim kouknout na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
15.2.11 10:23
werryjane píše:
La Bouchée taky vřele doporučuji :)

restauraci vyzkousime ,,, musim kouknout na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
15.2.11 13:51

Tak to jsem rada, ze uroven v Borgo Agnese je porad dobra. :-D
Ze bychom tam zasli, kdyz budu mit ty narozeniny :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
19.5.11 15:39

tak uteklo par mesicu a s milackem na restauraci porad vzpominame ,,, a planujeme neco podobneho tak mozna vyzkousime tu la bouche nebo neobjevili jste neco noveho na vysoke urovni ??

v borgo agnese to bylo superrrr !!!!!

uz shanim nove saty a novou restauraci kam vyrazit :-)0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí