Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych založit povídání pro všechny manželky ( a samozřejmě i manžely) policistů. Trošičku je zdrbnout, popovídat si o všem pěkném, co s nimi zažíváme atd.
Najdu tady příznivce?
Tak pište, pište ![]()
Můj otec dělá vrchního komisaře na policejním prezidiu, takže policajt jak vyšitej
Ale nic moc to s ním nebylo když jsem s našima ještě bydlela…
Ahoooj, já jsem taky mamželka tahoto „vzácného“ tvora
Tak se přidávám do diskuze.. ![]()
Jé to jsem moc ráda, že jste se tady objevily. Zrovna se snažím vytvořit uzavřenou skupinu s naším tématem, až se mi to podaří, tak vás tam všechny pozvu …
Kapradinko, máš pravdu jsou to „vzácní“ tvorové … jen mám někdy pocit, že chvílema jsou víc na uškrcení než „obyčejní“ muži. Třeba ta pracovní doba!!! Zajímalo by mě, kdo to vymýšlí?!
Jakou pracovní dobu mají vaše drahé polovičky?
Taky se přidám. Akorát dneska mně teda ta manželova práce naštvala, protože dorazila lednová výplata.
Zlatá fabrika, i tam bylo peněz víc.
Jinak manžel dělá od 7-19 a od 19-7. A aby mu koncem měsíce vyšly hodiny, tak pak třeba 7-14.30.
Jeho pracovní doba mi vadí hlavně z toho důvodu, že teď v lednu mi končil rodičák na mladší dceru, hledám si práci, ale musím jenom na jednu směnu a taková práce u nás prostě není. ![]()
S tou výplatou s tebou souhlasím, hrůůůza a to nemáme děti, tak to snášíme líp.
Kéžby můj manžel měl takovou pracovní dobu! Střídají se mu takhle: 7:00-19:00,19:00-7:00,6-14:30,14:00-22:00,10:00-22:00,9:00-21:00 … dvanáctky, osmičky a není v tom vůbec žádný systém. Klidně jim to všechno nacpou do jednoho týdne. Grrrr.
Jak dlouho jste manželé … my rok a půl.
Ahoj, také se k vám přidám. Můj manžel slouží 24h - také žádný med a na výplatu se raději ani nepodívám. ![]()
24 ??!!
a smím vědět v jaké je funkci? to jsem ještě neslyšela! no hrůůůůza
No můj taky slouží 24,ale mě to nějak vyhovuje. Předtím sloužil běžný sluižby typu - 8,5h, 12h a 24h občas. Takže teď je to lepší..
Jinak na „zabití - uškrcení“ je dost často
, ale jindy je
. ![]()
Ahoooj, můžu se taky přidat? ![]()
Jsem manželkou tohoto „vzácného tvora“ 8 let. Šichty podobné, jako tu popisujete - 7:30-15:30, 7:30-19:30, 19:30-7:30 a někdy odpolední, což znamená že odjede kolem poledního a končí v 19:30.
PetraJ, nám ta lednová ještě nedorazila ![]()
Kiťa píše:
PetraJ, nám ta lednová ještě nedorazila
Buď ráda, není o co stát. ![]()
My jsme spolu 12 let a letos budeme mít desetiletý výročí svatby. Ale u policie manžel dělá necelý dva roky.
misha007 píše:
Jé to jsem moc ráda, že jste se tady objevily. Zrovna se snažím vytvořit uzavřenou skupinu s naším tématem, až se mi to podaří, tak vás tam všechny pozvu …Kapradinko, máš pravdu jsou to „vzácní“ tvorové … jen mám někdy pocit, že chvílema jsou víc na uškrcení než „obyčejní“ muži. Třeba ta pracovní doba!!! Zajímalo by mě, kdo to vymýšlí?!
Jakou pracovní dobu mají vaše drahé polovičky?
otec měl takovou tu pracovní dobu na telefon…
Dřív když dělal u útvaru… jak se přesouval výš a výš prac. doba se mu upravovala jen na lidskou celodení… ne 36 hodinouvou…
tak to máme štěstí, že je manžel „obyčejný“ polda.
jeho bratránek dělá na kriminálce a taky sedí v práci víc než by se doma líbilo.
misha007 píše:
24 ??!!
a smím vědět v jaké je funkci? to jsem ještě neslyšela! no hrůůůůza
manžel dělá technika, práce ho moc baví (dřív dělal na obvodě a tam už začínal magořit
)