Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
taky se vždycky dokáže strašně vytočit, když je v televizi něco o policistech?
![]()
ahoj, tak muj pritel u policie po 10 letech skoncil a ja ted na jare budu tri roky ![]()
ale ale tak teď to máme i z druhé strany, to je super.
co tě vedlo přidat se k policii?
misha007 píše:
ale ale tak teď to máme i z druhé strany, to je super.
co tě vedlo přidat se k policii?
ja jsem sla k psovodum
a to byl ten duvod, cvicim od mlada psy ![]()
jé, já psy taky miluju. taťka jednu dobu cvičil psy pro armádu, ale to bylo dávno, ještě za jiného režimu.
mám kamarádku, která dělá psovoda u policie na letišti Ruzyně, žádný med říká. ale to je asi v každé práci.
koukáme na Otázky Václava Moravce … manžel zuří a já se směju. Některé lidi by neměli pouštet do televize … a John by se měl jít odstřelit ![]()
misha007 píše:
jé, já psy taky miluju. taťka jednu dobu cvičil psy pro armádu, ale to bylo dávno, ještě za jiného režimu.
mám kamarádku, která dělá psovoda u policie na letišti Ruzyně, žádný med říká. ale to je asi v každé práci.
ja byla v praze v Tuchomericich, hned vedle letiste
ted jsem v Neratovicich
Ahoj holky, teď jsem dva dny nebyla - chystala jsem narozeninouvou kinderpárty pro dceru. Navíc byl manža doma a to na netu nevysedáváme a užíváme si, že se doma vůbec vidíme
Směny děs běs, chvíli měli i 24h služby a to bylo fajn, protože pak měl mnohem víc volna. Takhle, když je to rozházené na kratší služby, mi přijde, že je v práci prostě pořád. Manža dělá na obvodě a k tomu pořádkovou, takže volna moc není. Lednová výplata ještě taky nedorazila, ale je to fakt síííla! Posledních 14 dní jsme „doklepávali“ a mateřská hned padla na doplnění spíže. Už dřív jim sebrali takové ty příplatky jako víkendy, noční, snížili osobko i rizikáč, teď taková pálka a během měsíce, dvou jim chtějí vzít další 4 - 5 tisíc. To je prý lokální takové odebírání peněz - dělá u PČR přes deset let - aby nosil domů patnáctku - to mi přijde fakt otřes! Stejně tak hasiči - vůbec nechápu, proč se bere těmhle lidem, když se všechno zdražuje. Doktoři chtějí 8 - 12 tisíc na osobu přidat - hahaha, docela vtipné za stavu, jaký tu vládne. Proč ne všem? Manža taky dělá přesčasy zadarmo a koho to zajímá?
U televize vždycky zuřím - vždycky se objeví nějaký „idiot“, který v práci dělá průsery a hned se to aplikuje na celou PČR - to, co ti kluci dělají pro lidi, to si uvědomuje fakt hrstka lidí. Někdo dostane pokutu a policisti jsou v tu ránu „pitomci“, kteří akorát vybírají. Koukala jsem na jeden z posledních pořadů s Jílkovou - o PČR - byl tam John a další hosté a ty kraviny, co tam padaly, které mají do reality hóóódně daleko…
Příspěvek upraven 14.02.11 v 10:12
Ahoj holky, tak Nouky, koukám, že mě rozparáduje úplně to samý, co tebe..
Jo a taky jsme o víkednu pořádali kinder party pro dítko,hihi…takže taky shoda ![]()
Jinak s těma směnama - já jsem vděčná za 24h směny, pak je doma víc a můžu jít klidně do práce, i když jsou děti nemocný…A co se peněz týče, tak ani nemluvím. Je fakt, že ten můj je na vyšší pozici, tak má o nepatrnou částku víc,ale jinak i tak je to bída. A kor teď,po tom snížení platu…
Achjo - a politika? Tak to radši vůbec nekomentuju, protože to se vždycky tak rozčílim, že to je zralý na ARO.Jsou to blbci - do jednoho. Hrabou akorát pro sebe a na normální lidi kašlou. Uf, jsem se zas rozčílila po ránu ![]()
Tak se mějte zatím krásně a papa ![]()
Nouky, to si delas srandu s tema dalsima penezma? O nicem jsem jeste neslysela, jak to vis?? A kde dela tvuj chlap, myslim mesto ![]()
Careynko,každý kraj si „šetří“ dle svého plánu a tady to prostě vymysleli takhle. Brala bych uzavřenou diskuzi.
Příspěvek upraven 14.02.11 v 10:11
Nouky píše:
Careynko, o tom rozhodlo vedení Pardubického kraje - každý kraj si „šetří“ dle svého plánu a tady to prostě vymysleli takhle. Brala bych uzavřenou diskuzi, vím, že bychom se vůbec na téma policejní práce neměly bavit veřejně - nerada bych chlapovi způsobila nějaké nepříjemnosti v práci. Bohužel to funguje tak - „ukažte, že jste nespokojení, půjdete ke dnu!“
ja taky cekam kdy zakladatelka vytvori tu uzamcenou
nebo ja ji vytvorim ted a je to, tak mmnt, zaslu pak zadosti
Díííky, zakladatelka je nová a já v tomto ohledu taky nejsem technicky zběhlá, ale ráda se přiučím
Za budoucí pozvánku díky, myslím, že inkognito se přidá víc holek.
Tak přítel dělá u policie deset let ,známe se asi osm…teď je u zásahovky…takže pracovní doba je dost zajímavá…povaha ještě víc…