Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
15.2.11 16:24

ty vole 8-o 8-o chudak tvuj chlap…myslim ze pro nej bude opravdu lepsi kdyz bude bez tebe 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.2.11 16:25

livinko ale nemužeš po ostatních chtít aby ti nabídli to co ty nabídnout nemužeš.V tom asi celej tvuj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
Any píše:
Lena F. píše:
Liv přečetla jsem znovu původní příspěvek. Nejsi hloupá žena, to ne. Dokážeš hezky vyjadřit podstatu věci. V tom případě Ti musí byt jasné že se vyjadřujěš provokativnim způsobem, píchaš do vosího hnízda a draždiš hada bosou nohou. Proč to děláš, co tim sleduješ?
Muzu ti odpovedet tvymi slovy? Nesnáž se to vymyslet :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
839

Co je pro me dokonalost?

hele kdyz prijde tak o tom budu vedet, ja nemam presne urcene ze musi byt modrooky blondak :D

ale chci nekoho kdo bude dokonaly, kdo bude chapat moje blbe vtipy o kterych ja si myslim ze jsou vtipne :D
kdo bude vedet ze se potrebuji zavrit do loznice na 10 minut a bouchat hlavou do polstare :D
to ze se bude starat o rodinu a taky o domace prace (ted nemyslim ze bude chodit cely den s hadrikem a utirat prach, ale povesi vyprane veci)
ktery bude schopny zajistit to aby jsme meli uklizecku,
Postara se financne o rodinu
Pokud tohle nesplni tak ho nepotrebuji, umim to i sama, ale chci si to ulehcit :-))))

chapu ze zivot s muzem je lepsi, ale muz musi byt dost dobry na to aby ten zivot ulehcoval a ne komplikoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 16:28
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?

hele kdyz prijde tak o tom budu vedet, ja nemam presne urcene ze musi byt modrooky blondak :D

ale chci nekoho kdo bude dokonaly, kdo bude chapat moje blbe vtipy o kterych ja si myslim ze jsou vtipne :D
kdo bude vedet ze se potrebuji zavrit do loznice na 10 minut a bouchat hlavou do polstare :D
to ze se bude starat o rodinu a taky o domace prace (ted nemyslim ze bude chodit cely den s hadrikem a utirat prach, ale povesi vyprane veci)
Pokud tohle nesplni tak ho nepotrebuji, umim to i sama, ale chci si to ulehcit :-))))

chapu ze zivot s muzem je lepsi, ale muz musi byt dost dobry na to aby ten zivot ulehcoval a ne komplikoval…

v předešlých diskuzích jsi takového měla, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 16:29

Liv hledáš rovnocenneho partnera ne dokonáleho chlapa. Tak proč to neřekneš rovnou? A prosím odpověs mi víš že provokuješ? Provokuješ schválně? Co tim sleduješ?

Možna by stačilo abys odpověděla sobě…

• Citovat
  • Upravit
23505
15.2.11 16:30
Lena F. píše:
janine24 píše:
Já prostě nechápu tu logiku. Víš, že nejsi dokonalá, přesto dokonalost vyžaduješ. Proč? Protože na to máš nárok? Protože vedle dokonalého partnera se dokonalou staneš? Protože něco, co mě nenapadlo? Nebo to prostě žádnou logiku mít nemá? :think: :nevim:
Jani přece musíš chapat že za tim je něco vic.

Já to chápu, ale možná marně bych ráda, aby se nad tím zamyslel i někdo jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 16:31

Jani myslim že to moc dobře ví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
839
15.2.11 16:32

rybano

bala jsem se ze te tady neuvidim… :-)))

nehledam rovnocenneho partnera hledam muze ktery bude lepsi jak ja…

Nikoho neprovokuji to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci za to ja sice muzu ale nechci to menit.....at si kazdy bere co chce jak chce…

Rybano, ano mela jsem pak me prestal me bavit a najednou mi to bylo malo… co je na tom divne?
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.2.11 16:36
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?

liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
15.2.11 16:41
livinka píše:
bala jsem se ze te tady neuvidim… :-)))

Nikoho neprovokuji to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci za to ja sice muzu ale nechci to menit.....at si kazdy bere co chce jak chce…

Rybano, ano mela jsem pak me prestal me bavit a najednou mi to bylo malo… co je na tom divne?
Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne :-)

No nechápu co víc ještě chceš? Te snad jasný, že jsou dny kdy si s chlapem lezete na nervy a nebavíte se…ale tak to bude s každým :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 16:43
Kamča.dalmatinka píše:
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?

liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle :wink:

To mi naposled rikali kdyz jsem opustila kluka hodila mu zasnubny prsten a odjela pryc…pak prisel nekdo jeste lepsi… a ted posloucham zas to same dokolecka..... :D
ja nikomu nerikam neradim at sveho chlapa opusti ani ze dela chybu kdyz s nim je i kdyz ja bych spoustu veci co tady ctu co posloucham od kamaradek nevydrzela a ne ze bych barak opustila ale zapalila bych tomu chlapovi veci na zahrade a pak bych ho donutila to uklidit, az po tom bych odesla..... ale proc si nekdo mysli ze vi lip co je pro mne dobry jak ja??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
15.2.11 16:43
livinka píše:
to ze si pod mojim nickom kazdy vyklada diskusy jak provokaci
Jsem tady jen dva měsíce. Tebe vůbec neznam

livinka píše:

Davej si pozor na svá přaní, mužou se Ti splnit…

• Citovat
  • Upravit
20296
15.2.11 16:45
livinka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
livinka píše:
Co je pro me dokonalost?

liv sory,ale takového už vubec nenajdeš.Já myslim že si udělala chybu když si pustila někoho kdo s tebou vydržel a to nemyslim zle :wink:
To mi naposled rikali kdyz jsem opustila kluka hodila mu zasnubny prsten a odjela pryc…pak prisel nekdo jeste lepsi… a ted posloucham zas to same dokolecka..... :D
ja nikomu nerikam neradim at sveho chlapa opusti ani ze dela chybu kdyz s nim je i kdyz ja bych spoustu veci co tady ctu co posloucham od kamaradek nevydrzela a ne ze bych barak opustila ale zapalila bych tomu chlapovi veci na zahrade a pak bych ho donutila to uklidit, az po tom bych odesla..... ale proc si nekdo mysli ze vi lip co je pro mne dobry jak ja??? :hug:

Tak proč se nás ptáš, kde najít toho pravého? Když ty evidentně víš vše nejlíp :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 16:47
livinka píše:
bala jsem se ze te tady neuvidim… :-)))

Ja uz fakt nevim co chces slyset, ptej se konkretne :-)

Tak to o tý logice beru zpátky, samozřejmě tam žádná logika není. Chceš zůstat jaká jsi, nedokonalá, mít dokonalého chlapa. Nebude ti partnerem, protože rovnocennost nechceš, on se ti musí přizpůsobit, bavit tě, zároveň to všechno, co sis určila. A být připraven, že i když NIC neudělá jinak než předtím, tak se časem sbalíš a půjdeš o dům dál. Protože on to sice všechno dělá jak chceš, ale tebe to neba. A nebudeš mu přece něco říkat nebo to s ním řešit. Prostě ty se rozhodneš za vás oba. OK. Takže hodně štěstí. Jsem ráda, že nejsem chlap. Tohle ponížování bych při svý nátuře řešila asi nedokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí