Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem si najela na livinky profil a podle jejich založených diskusí jsme si udělala svůj obrázek
.
Jinak holky pokuď máte znáte dokonalého chlapa tak fotku s autogramem sem
I když já si nechám toho svého a občas ho i na dvě pivka s kamarádem vyšlu sama abych měla i chvíli pro sebe, taky mi nezakazuje kafíčkové dýchanky.
A manželství bez kompromisu opravdu nejde aspoň podle mě a vím že si to nemyslím sama.
To je zase blbost ![]()
livinko tobě především doporučuji nějakou dobrou pomoc, která ti vysvětlí, že vztah je o kompromisech. Ale jasan, jednou šel do hospody, popravme ho za to ! ![]()
S tebou bych chtěla mít dvojdomek ![]()
Vaše dítě jsi sice potrestala, ale svému (ex)muži jsi dala nejlepší dárek v životě: zbavil se tě ![]()
ale mne neslo o to ze sel do hospody, to vubec, nebylo to ani poprve ani naposled… chodili jsme do podniku bezne ![]()
mne slo o to ze on po praci prisel sel a sel jakoze je to normalni do hospody… neudelal nic jenom oznamil ze jde do hospody… a rozchod nebyl kuli tomu, ja chci furt jen to nejlepsi, furt jsem to mela a mit budu.
Kdyz se spokojim s tym co mam, nikdy nebudu mit vic…
Nerozesli jsme se kuli tomu, to byla jen tecka za tym co jsem se rozhodla ze s tym chlapem uz byt nechci.
Kdyz Vas s nekym prestane bavit vztah tak to nemusi byt tim ze ten druhy je spatny, rozejit se v dobrym taky da…
Neverim na vztah na cely zivot, nikdy bych to ani nechtela, ale myslela jsem ze spolu budem o neco dyl.....akorat uz me to nebavilo… a nevyhovovalo to mim predstavam…
lemaz nasla jsem to co jsem delala jenom v jiny firme, takze zacnu od zacatku
(nechce se mi
)
Livinko tohle je na léčení.Život a vztah je o kompromisu na tom to stojí.A to,že byl 1× v hodpodě a ty ho za to vyhodíš!To mi příjde docela dost na hlavu.Měla by si se nad sebou zamyslet nemůžeš vlastnit přítele a nakazovat co bude a co nebude dělat takhle zůstaneš sama pořád a začas až dítě bude větší také od tebe odejde pokud se nezměníš.To pochopíš až časem ,snad…
livinka píše:
ale mne neslo o to ze sel do hospody, to vubec, nebylo to ani poprve ani naposled… chodili jsme do podniku bezne
mne slo o to ze on po praci prisel sel a sel jakoze je to normalni do hospody… neudelal nic jenom oznamil ze jde do hospody… a rozchod nebyl kuli tomu, ja chci furt jen to nejlepsi, furt jsem to mela a mit budu.Kdyz se spokojim s tym co mam, nikdy nebudu mit vic…
Nerozesli jsme se kuli tomu, to byla jen tecka za tym co jsem se rozhodla ze s tym chlapem uz byt nechci.
Kdyz Vas s nekym prestane bavit vztah tak to nemusi byt tim ze ten druhy je spatny, rozejit se v dobrym taky da…
Neverim na vztah na cely zivot, nikdy bych to ani nechtela, ale myslela jsem ze spolu budem o neco dyl.....akorat uz me to nebavilo… a nevyhovovalo to mim predstavam…(nechce se mi
)
No..asi se da ocenit jen tvoje otevreny priznani k promiskuite… jinak nevim holka, myslis nekdy na svoje dite? Chapu, ze kdyz s nekym byt nechces, nema cenu s nim byt jen kvuli decku, ale mit to takhle nalajnovany uz na zacatku… to je na mne silny kafe.
livinka píše: …Kdyz Vas s nekym prestane bavit vztah tak to nemusi byt tim ze ten druhy je spatny, rozejit se v dobrym taky da…
Neverim na vztah na cely zivot, nikdy bych to ani nechtela, ale myslela jsem ze spolu budem o neco dyl.....akorat uz me to nebavilo… a nevyhovovalo to mim predstavam…
A dítě jste si pořizovali proč???
Jako: sice spolu nebudeme celý život, možná že dokonce jen chvilku, ale co takhle dítko, drahý, nehodilo by se nám do našeho momentálně dokonalého života?
![]()
Btw, ty se nerozešla, na to musí být dva. Ty jsi prostě sbalila saky paky a utekla (i s vašim dítětem), aniž bys tomu druhýmu dala vůbec šanci…
livinko, možná to hlavní je vzít si z toho všeho poučení. Že problémy se nedají řešit, až když hoří a rozhodně ne útěkem. Když utečeš z práce, protože to není přesně to ono, půjdeš do jiné. A pak zase dojiné. A do jiné. Jak se na tebe bude dívat potenciální zaměstnavatel? Jako na člověka, který nikde nevydrží. Zaměstnala bys člověka, který se ve firmě zaučí, převezme nějaké projekty a uprostřed práce práskne do koní? Já ne. Ale zaměstnance, který přijde a řekne, hele šéfe, tohle se mi nelíbí, chci to dělat takto a takto, tohle bude efektivnější, a šéf řekne, no jo, ale já chtěl tohle a tohle. A tomu se říká kompromis, spolupráce a většinou to přinese ty nejlepší výsledky. Utýct umí každý mamlas, zabojovat a zvítězit ale jen ten, kdo na to skutečně má.
Jdu spát, tohle nemá cenu, až ti život dá pořádně přes ústa, tak budeš vědět odpověď na většinu svých otázek, do té doby si fantazíruj jak chceš
…Liv, to co jsi udělala je obyčejný hnus
!!!! Chudák dítě!!!! Ty si hraješ na hvězdu, ale tvoje dítě bude bez táty, který ho miloval!!!! Sorry, ale jediné co by sis zasloužila je pořádně tě nakopat do prdele
, aby sis uvědomila cos tomu prckovi udělala!!!!!! Bože, škoda, že tvůj přítel nebyl rychlejší, nenakopal tě do té tvé prdele, nesbalil ti věci a nevyhodil tě bez prcka na ten mráz
!!!!!! Já být jim, tak nehledáš dokonalost, ale jeho odpuštění!!!!! Takhle ubohou ženskou už jsem tady dlouho neviděla!!!! Sorry, paní dokonalá
, ale pořádně jsi mi zvedla adrenalin!!!!!!
![]()
Neznam te, ale spis nez nechut delat kompromisy mi tve chovani zavani sobectvim.
Doufam, ze aspon sveho byvaleho nedokonaleho pritele nechavas dite vidat. …
že na ní vůbec reagujete, jak to tady někdo napsal, takhle blbej snad nemůže být nikdo
ona se akorát baví co tady způsobuje za rozruch, tohle už je snad 3 diskuze, a pořád o tom samém, livinka už nepřekvapí
Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:42
livinka píše:.....paní dokonalá bys byla ráda, co? Tak se první nauč gramatiku!!!!!!!!! Hloupé chytračky opravdu miluji!!!!! Jsi ubohá a né dokonalá!!!!!!
ale mne neslo o to ze sel do hospody, to vubec, nebylo to ani poprve ani naposled… chodili jsme do podniku bezne
mne slo o to ze on po praci prisel sel a sel jakoze je to normalni do hospody… neudelal nic jenom oznamil ze jde do hospody… a rozchod nebyl kuli tomu, ja chci furt jen to nejlepsi, furt jsem to mela a mit budu.Kdyz se spokojim s tym co mam, nikdy nebudu mit vic…
Neverim na vztah na cely zivot, nikdy bych to ani nechtela, ale myslela jsem ze spolu budem o neco dyl.....akorat uz me to nebavilo… a nevyhovovalo to mim predstavam…(nechce se mi
)
Gladys píše: ..Jdu spát, tohle nemá cenu, až ti život dá pořádně přes ústa, tak budeš vědět odpověď na většinu svých otázek, do té doby si fantazíruj jak chceš
Tak, tak. K tomuto rozumnému názoru se připojuji, páč mi to tak hnulo žlučí, že mám pocit, že se ve mě to dítko zblázní a rozkope mi břicho.. ![]()
Brou, přátelé, brou…
zuzka.mamka píše: že na ní vůbec reagujete, jak to tady někdo napsal, takhle blbej snad nemůže být nikdolivinka se akorát baví co tady způsobuje za rozruch
Já se bavím taky, docela mi už chyběla nějaká taková „pavlačová“ diskuze. Nebo že by „kurníková“?
Hlavně že se kvoká ![]()
edit: ale už fakt jdu, dávám téhle diskuzi cca tak 20-30 stránek a pak asi půjde pod zámek. Zítra bude co číst ![]()
Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:45
Rovněž odcházím od muže, ač spolu máme tři děti. Dneska si totiž přede mnou hlasitě uprdnul. Ke všemu na Valentýna!!!
Doufám, že mi to taky věříte
.
(A po tomto příspěvku už budu opětovně důsledně ignorovat některé diskuse. Ale nemohla jsem si tentokrát pomoct.)
Příspěvek upraven 14.02.11 v 23:46
Len-til-kah píše:
Rovněž odcházím od muže, ač spolu máme tři děti. Dneska si totiž přede mnou hlasitě uprdnul. Ke všemu na Valentýna!!!Doufám, že mi to taky věříte.