Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
15.2.11 09:25
livinka píše:
ježiši jeste jsem nic nenapsala a už je tady utok :-) (to je lepsi jak naposled)

Ne nechci a nebudu delat kompromisy, a dokonaleho partnera chci, furt jsem mela dokonaleho chlapa do tý doby než dokonalý prestal byt…a jak videt ten muj prestal byt pred mesicem a pul.....

Moje dite neni zadny chudak, miluji ho pritel (teda už byvaly taky) akorat my spolu asi byt nemuzem, je to snad zlocin? :-)

Dokonalý muž je nebezpečný mýtus napadající ženskou racionalitu.................................................................pokud ovšem něco takovýho jako ženská racionalita existuje.

Nezlob se na mě, ale … Jen proto, že šel jednou do hospody ho opustíš? Připravíš syna o tátu jenom kvůli vlastní nafrněnosti?
Ty nehledáš dokonalý chlapa, ale dokonalýho blbce, který tě bude poslouchat na slovo. Přestaň koukat na romantický filmy a začni přemýšlet o sobě, protože vztah je ať chceš nebo ne o společných kompromisech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.2.11 09:27

Livinkoptáš se jak dlouho trvá najít dokonalého muže…Noo, řekla bych, že to ještě žádná nedokázala, ale ty jsi přece superžena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
15.2.11 09:27

:lol: :lol: To je zase velice plodná diskuse :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
15.2.11 09:33
lleennttiillkkaa píše:

Nezlob se na mě, ale … Jen proto, že šel jednou do hospody ho opustíš? Připravíš syna o tátu jenom kvůli vlastní nafrněnosti?

:palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
15.2.11 09:41

Pokud si pamatuju je ta holka zhruba v mým věku a pak její „dokonalé“ chování háže špatný stín na všechny mladý mámy. Pak se akorát dočítám, jak my co máme dítě před 25 rokem jsme hloupý a nezodpovědný a díky existencím typu Livinka, tak opravdu vám starším a zkušenějším můžeme připadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
15.2.11 09:41

Livinko: Můžu se jen zeptat kolik Ti je?A jak jsi toho ideálního muže představuješ?A budeš ideální žena i ty pro něj :?:

A holky vy jste zatím žádná na ideál nepřišla pořád čekám na tu fotku z autogramem,ale to se nedočkám :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
15.2.11 10:22

no neda mi nereagovat , teda este som nedocitala vsetky odpovede ale ..

livinko ty si obycajny rozmazleny fracek.. sebecke decko co este nedospelo..
a na to co si spravila nemas ani to najmensie pravo.. zobrat dietatu otca a otcovi dieta len preto ze ty si nevyburena pipina ..
takym ako ty by dieta nemali nechat.. podla toho co pises, by jednoznacne mal sud pridelit dieta otcovi ..
vravi sa ze bozie mlyny melu pomaly ale isto , ked na teba dojde rada tak sa budes asi hrozne divit..
ono neviem ci si to uvedomujes ale nie ty si stredobodom vesmiru.. nechces robit kompromisy ? tak prosim ta ziadny dalsi vztah ani nezacinaj .. neublizuj zbytocne nikomu .. ty si odsudena ostat sama kym sa nezmenis..
to co by si mala urobit je v prvom rade si zajst za psychologom, pretoze po tejto stranke nie si v poriadku ..
potom snad sklonis hlavu a pojdes sa ospravedlnit partnerovi za to aka si bola pipina :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 10:29

Asi nejsem blbá jak necky, ale pro jistotu si to zrekapituluju. Livinka byla na kafi, přes víkend přemýšlela, v neděli pochopila, že chlapa nechce, protože jí nebaví. A vyčkala nějakýho impulzu - v pondělí šel do hospody, tudíž konec. No a chce ideálního, dokonalýho. Řeknu tohle, ideální, dokonalý partner věci řeší. Otevřeně. Tudíž v neděli příjde, řekne, hele už mě nebavíš a dá druhýmu šanci, aby to probrali, našli nebo nenašli řešení a jelo se dál. Nějak si nedovedu představit, že dneska večer příjdu domů, tam sbalený chlapovo věci, protože sice nic neřekl a včera jsme si udělali hezkýho Valentýna, ale už ho nebavím a jde pryč. Protože chce dokonalou a bezchybnou a já jsem se mu posunula nebo vyvinula jinam. A to za ty léta, co jsme spolu určitě. Viděl mě brečet, když mi někdo blízkej umřel. Viděl mě šílet kvůli problémům v práci. Viděl mě nemocnou, nadopovanou hormonama, kdy jsem otýkala a zvracela a každý den mi bylo hůř a hůř. Buď blbě vidí nebo pochopil, že i o tom je život a vztah. Asi podle zakladatelky nejsme dokonalý, ale mě tahle nedokonalost nebo naopak dokonalost v přijetí druhýho takovýho jaký je, teď a tady, v dobrým i špatným, příjde moc dobrá. Přímo dokonalá. Ale asi to mám nastavený jinak. Nesoudím. Neposuzuju. Jen ukazuju i to, co je možná možnost. Pro někoho druhýho. Třeba víc mluvit o tom, co cítím. A cítit vděk i za přijetí mých chyb a nedostatků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 10:32

A ještě jedna myšlenka, dokonalýho partnera můžeš najít i na konci úvahy, jestli zrovna já jsem pro něj ta pravá a jestli já dělám všechno pro to, aby byl šťastný. A jestli s ním mluvím o tom, čím zase on má udělat šťastnou mě. Co se mi líbí a co ne. Prostě moje dokonalost je lemována mluvením a sdílením. Když budou mluvit a sdílet oba, je to pro mě dokonalé. Když jen jeden, asi to nepůjde. Nebo to nepůjde dlouhodobě. Mlčení je krásné, ale je krásnější když oba ví, že si řekli všechno, co ten druhý potřeboval slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.2.11 10:32

Ahojte, taky mi to nedá, taky mě to zvedá ze židle, ale myslím si, že Livinka je buď:

1. úplně hloupá osůbka
2. provokatérka, která se cítí výborně, když stojí proti všem ostatním a je tak aspoň něčím zajímavá
3. lhářka
4. slečna s pravděpodobně nediagnostikovanou ( zatím) poruchou osobnosti

S největší pravděpodobností to bude kombinace všeho zmíněného a tak doufám Livinko, že tě můj názor potěšil a pohonil ti na chvíli tvoje ego.

Hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.2.11 10:36

Mam v tom trosku zmatek,ja myslela ze livinka je ta holka co si pred par mesici z nas udelala prcu,prece se pak priznala naka holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 11:00
kacerval píše:
Mam v tom trosku zmatek,ja myslela ze livinka je ta holka co si pred par mesici z nas udelala prcu,prece se pak priznala naka holka :mrgreen:

Já jsem myslela, že všichni pochopili, že to přiznání byl vtip :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
15.2.11 11:04

A po loňském drtivém vítězství zde máme opět vážného favorita na titul „Kravka roku“.
Blahopřejeme, a to je teprve únor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
15.2.11 11:19
Angua píše:
kacerval píše:
Mam v tom trosku zmatek,ja myslela ze livinka je ta holka co si pred par mesici z nas udelala prcu,prece se pak priznala naka holka :mrgreen:
Já jsem myslela, že všichni pochopili, že to přiznání byl vtip :think: :lol:

Ja nevim ja jsem ti to ani nak necetla ty dizkuze od ni a vim ze jsem jen prolitavala a pak jsem cetla tamto,tak sorac,priste budu vic cist nez neco napisu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 11:34

Ale no tak, holky. Nechci se někoho zastávat. Ale to jste ještě nepochopily, že livinka je prostě jiná? Trvalo mi to celou tu první diskusi (dlouhou a ostrou), než mi to došlo.
Přemýšlí jinak, jedná jinak. Zřejmě k tomu má odvahu i možnosti.
Nechápu, proč jí hned častovat „Kravkou roku“, na to by tady bylo moře jiných adeptek.
Liv prostě nepřemýšlí jako drtivá většina z nás.
Jistě je příliš sebevědová, příliš sobecká a příliš panovačná.
A jestli se teď unáhlila? její chyba. Přišla o přítele, o barák, o úplnou rodinu. Ale je to její volba. Ona sama musí časem poznat, jestli šlápla vedle nebo ne.
A to se týče chlapečka, No, rozbitá rodina není to pravé ořechové, ale šáhněte si do duše, kolik z vás je rozvedených a mají střídavou péši?
Neodsuzujte jen proto, že se vám někdo zdá být dle vašich měřítek, mimo mísu.
Já s ní také nesouhlasím, řešila bych to jinak, ale proč hned urážet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí