Jak začít nepříjemné téma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.2.11 13:05
revu píše:
Prý hodně záleží, jak to formulujeme. Neříkat : mohl bys, prosím, vynést smetí (možná odpověď: nemohl) ale říct jasně : vynes, prosím, smetí
Chlapi reagují na jednoduché povely :-)
Ale co moc nechápu, že ti vadí, když si nechá na sobě svetr a dokonce si ho vezme druhý den. To mě by tak někdo mohl tohle vyčíst a pošlu ho někam. Promiň.

Tak vadí mi, když se válí v pracovních věcech a pak si je druhej den vezme znovu, celý zválený…ale spíš jde o to, že dřív se pořád voněl, fintil, dbal o sebe a teď by šel klidně celej tejden v jednom triku… 8-o

• Citovat
  • Upravit
LucieHo
16.2.11 13:45
Anonymní píše:
revu píše:
Prý hodně záleží, jak to formulujeme. Neříkat : mohl bys, prosím, vynést smetí (možná odpověď: nemohl) ale říct jasně : vynes, prosím, smetí
Chlapi reagují na jednoduché povely :-)
Ale co moc nechápu, že ti vadí, když si nechá na sobě svetr a dokonce si ho vezme druhý den. To mě by tak někdo mohl tohle vyčíst a pošlu ho někam. Promiň.
Tak vadí mi, když se válí v pracovních věcech a pak si je druhej den vezme znovu, celý zválený…ale spíš jde o to, že dřív se pořád voněl, fintil, dbal o sebe a teď by šel klidně celej tejden v jednom triku… 8-o

Nechci nic říkat, ale to jsou chlapi. Já to dělám tak, že mu to tričko normálně zabavím a hodím do prádla.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
16.2.11 19:55

no jo, máš doma prostě chlapa. ten můj se taky mohl ze začátku přetrhnout a nějak polevil, nakonec jsem si doma připadala jako služka a zažívala přesně tyto pocity co popisuješ. Jak už tu někdo psal, na chlapa se musí na tvrdo a přímo-jinak to prostě nepoberou. Taky jsem se snažila naznačovat a citlivě říkat, bylo to jako bych mluvila do zdi. Nakonec jsem mu udělala seznam, řekla mákni si chlapečku-nežiju tu sama tak se taky trochu přičiň. A on to pobral a začal se snažit(jsem měla strach, že se urazí,ale řekl mi sám, že když něco chci, mám to říct rovnou a přímo, že nemá čas přemýšlet nad hovadinama typu- myslí tím něco? Co?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
20.2.11 14:52
Uju píše:
no jo, máš doma prostě chlapa. ten můj se taky mohl ze začátku přetrhnout a nějak polevil, nakonec jsem si doma připadala jako služka a zažívala přesně tyto pocity co popisuješ. Jak už tu někdo psal, na chlapa se musí na tvrdo a přímo-jinak to prostě nepoberou. Taky jsem se snažila naznačovat a citlivě říkat, bylo to jako bych mluvila do zdi. Nakonec jsem mu udělala seznam, řekla mákni si chlapečku-nežiju tu sama tak se taky trochu přičiň. A on to pobral a začal se snažit(jsem měla strach, že se urazí,ale řekl mi sám, že když něco chci, mám to říct rovnou a přímo, že nemá čas přemýšlet nad hovadinama typu- myslí tím něco? Co?)
:palec: :potlesk:
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… :-D

Vono je to spíš u vás tak, že řeknete: „Ta polička by se měla přidělat…“ :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky