Frekvence sexu - co mám dělat?

Anonymní
20.2.11 12:09

Co mám dělat?

Omlouvám se předem za anonym, ale je to citlivé téma a tak se i trochu stydím. Nevím kde začít. Jsem vdaná několik let, máme dvě děti. Sex na začátku byl báječnej. No nebyli děti. S prvním děckem to ještě si myslim, že šlo, ale co máme teť toho druhýho, tak to graduje. Já mám sex ráda, ale už ho nechci tak často. Mužskej by klidně každý den. Já jsem skřivan a on sova. Já prostě nevydržím každej den do 23hod, abych pak muže obšťastnila. On neudělá nic, aby přišel pohladil mě, řekl, že má na mě chuť. Jen, jestli semnou něco bude a tak podobně. Je to už mezi námi dost chladný. Vyčítá mi, že jsem frigitní a že jsem si to odsouložila s mužskejma před ním a já nevim co. Dokáže být v tomhle hodně zlý. Kolikrát jsme na toto téma mluvili a nevedlo to k ničemu.Prý, že jeho kamarádi to mají každý den. Jenom my ne. Pochopitelně díky mě. Nejvíc mi vadí, že vinu hází na mě. Přitom já bych chtěla kolikrát, ale čekat na pozdní večer to už fakt padám únavou. Přes den je v práci a pak tu jsou děti. Máme sex tak 2,3 týdně. No a co mě nejvíc dostalo. Je to asi tři dny co jsme si v posteli dělali dobře a já to zrovna měla, tak hezky rukou. Neměla jsem náladu, tak jsem se asi 14dní přirození neholila. A on jé, že nejsem oholená a že viděl v sauně ženský a že si to už neholej na proužek a ještě nějaký řeči. No to Vám ti mě tak zabolelo a naštvalo, že jsem mu řekla. Ať se nezlobí, že nemusim v posteli poslouchat o jinejch buchtách na který kouká v sauně. On se naštval, otočil se a máme tichou domácnost. Já fakt už nevím co dělám špatně. Copak je to normální? To je jako bych začala v posteli mluvit o cizých pinďourech. Jsme oba tvrdohlaví, takže jsme schopný se třeba 3 týdný spolu nebavit. Já už fakt nevim co dělat, jak se chovat. Omlouvám se za román, ale potřebovala jsem si vylít srdíčko. Jinak je chlap milionovej, když ho obskakuju a držím jak se říká hubu a krok. Odejít pochopitelně nechci, ale tak bych chtěla aby si uvědomil, jak se má ke mě chovat. Je o 4 roky mladši. Jojo asi jsem někde udělala chybu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
20.2.11 12:33

Tak na to ti řeknu pouze, kdo z nás má sex 2-3 týdně? Myslím, že tvůj chlap je absolutně mimo realitu. A jinak, prostě bych mu řekla, že jestli chce sex, tak musí přestat čučet na telku a jít na to před devátou, že ´pak jsi jinak mrtvá. BuĎ chce sex, nebo dělat problémy. Nech ho zrýt zahradu, na dvě hodinky denně mu dej děti a roupi ho přejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
20.2.11 12:39

ynax to vystihla :palec: Mám to doma podobně,dvě děti,celý den co dělat.Jsem na ně sama a manžel chodí večer domů.Čumí na televizi a v noci si vzpomene,ale to bohužel teda.Takže to máte ještě dost často,u nás tak jednou za 14 dní.Taky brblá ale hned ho usadím :-D A co se týče těch poznámek,ty by si mohl odpustit.Já manželovi řeknu když si v něčem takovém rýpne,jestli se zaměřil někdy na to jestli je on podle mých představ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13032
20.2.11 12:40

Nemyslím si, že někde děláš zásadní chybu chybu. Něčím podobným si projde spousta vztahů, když přijdou děti. Ne nadarmo je narození dítěte/dětí statisticky jednou z nejkritičtějších fází vztahu.
Chci ti říct, že ve spoustě věcí, které jsi napsala, tak by se hodily i na mě. Takže se pokusím napsat, jak jsme to za pochodu řešili. Můj partner je tedy asi dost jiný než ten tvůj, takže to asi nepůjde stejně, ale třeba něco použiješ.
Jsem též skřivan. Když jsem unavená usnu i před desátou, pokud by po mně někdo něco chtěl(včetně sexu) ve chvíli, kdy se mi nechce ani mluvit, tak jsem tak strašně protivná a nevrlá. Asi tak jako někdo, kdo má problémy vstávat. Já vstávám čilá a v pohodě i v pět ráno, do pěti minut jsem čerstvá a naprosto funkční. A po celodenní péči o děti jsem večer na sex neměla chuť nikdy. Leda až bylo dětem okolo dvou let a staral se o ně o víkendu někdo jiný (třeba babička). Ale ani tak to nebylo v jedenáct, ale třeba v devět.
Začalo se nám to promítat do vztahu, manžel teda nebyl typ, který by mi nadával tebou popsaným způsobem. Kdyby to dělal, asi jsme rozvedení, já si tyto věci bohužel hodně beru a přestávám člověku věřit a svěřovat se, což je pro manželství špatné. A taky jsem tvrdohlavá. Manžel naštěstí ne, takže se většinou nepohádáme, on chvilku počká a pak to jdeme řešit.
Manžel naštěstí věděl, že večer nejsem po všech směrech moc čerstvá. Setkal se s tím u mě nejen ve spojistosti se sexem, takže jsme si vysvětlili, že sex bude prostě ráno. On sice musel do práce, takže to byla rychlovka, ale i tak to bylo fajn. Něco delšího probíhalo o víkendech. Prostě jsme se dohodli a partner pochopil.
Stejně tak si myslím, že poznámky partnera o frigiditě tě zrovna nenavnadí. Pokud je rozumný, tak by snad mohl někdy v nějaké klidné chvíli po vysvětlení pochopit, že takové řeči tvoji chuť ještě zhorší.
A ještě je tu poslední věc, je naprostý nesmysl, že by to všichni jeho ženatí kamarádi, kteří mají děti, měli denně. Mě vaše frekvence nijak katastrofická nepřipadá. On by sice potřeboval více a je potřeba na to brát ohled, ale určitou přizpůsobivost by měl prokázat i on.
problém může být i v tom, že je mladší. pokud má okolo sebe spíš chlapy, kteří jsou bez dětí, tak má asi poněkud zkreslené vidění situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 12:40

nemyslim že bys udělala chybu … resp. ne jen ty. Vždycky jsou v tom oba … jako sex 3krát týdně je mu málo?? 8-o Co by za to jiní chlapi dali? bych chtěla vidět ty kamarády kteří to maj každej den :D. Já teda snad ani neznám ve svém okolí takový pár …
A např můj chlap to má jednou za měsíc, ovšem chyba není na mé straně ale na jeho, bo to prostě víckrát nepotřebuje :roll: .

K tobě .. nevím v kolik ti chodí děti spát .. ale což takhle mu přímo nakázat a´t se jde umýt než děti usnou, a pak se na něj vrhnout? Kdysi za mým mladých náctiletých let jsem tvrdila že bych nikdy chlapovi nedala jen pro klid v baráku, svůj názor jsem záhy změnila a v předchozím vztahu několikrát praktikovala. (on byl taky náruživej, že by mohl 3krát denně) Chlapi jsou jelita, asi nechápou že potřebujem něco víc než jen pohlazení těsně před sexem .. taky se to doma už pár let snažím změnit.
A s oholením .. bych mu to vrátila … že chlapi taky chodí oholený (nevim jestli tvůj praktikuje) … jinak snažit se musíte oba, nejde to jen z jedný strany .. a pokud on nevidí důvod je to těžký :(.

Lena

• Citovat
  • Upravit
12978
20.2.11 12:43

Život je o kompromisech - ve všem..Můžete být spokojení, když to bude mít jasná pravidla..
Jsi ochotná více sexovat, ale max. do 21 hod..Jsi ochotná vyjít vstříc pokud zájem o sex bude projevovám příjemným slovem, gestem a respektem.
Jsi ochotná respektovat ,že to chce více než ty, pokud i on projeví toleranci k tvé nechuti.

Manžel at si laskavě ušetří pubertální komentáře, úryvky ze života kamarádů a postřehy ze sauny..Protože mi příjde , že je mu kolem 19 ti let..
Pokud nebude komunikace bez nafoukanosti - nebude nikdy problém vyřešen..
Dle mě nemáte žádný velký problém - jen nafukujete drobnosti, které se dají dobrou komunikací vyřešit lusknutím prstu.Jen se musí chtít - a neurážet se!!( oba dva :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
20.2.11 13:32

Ahoj, docela mě pobavilo, že mu není dost sexovat 2-3× týdně…to my jsme někdy rádi, že se k tomu sejdeme párkrát do měsíce. Máme podobnej problém. Já jsem večer vždycky totálně mrtvá a na sexík nemám ani sílu(chuť by bylo to netvrdím :-) ) Rozhodně to není tvoje vina…je to prostě tak. Já to většinou když už to u nás zagraduje vezmu do svých rukou. Prostě nečekám, až bude chtít on a začnu já první…to je vždycky fajn. Snad se to u vás taky uklidní. Moc bych ti to přála.
Jo a o tom, že je vždycky klid, když ženská drží hubu a krok, to je snad 100% pravda. To by snad chtěl i ten nejskvělejší chlap :lol: To už asi nezměníme byť by jsme se sebevíc snažily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 13:33

Holky-malé děti,zlaté časy.....my máme děti 18 a 20 let a to je potom o něčem jiném :-( Chodí spát o dost později než my,přes den je vždy někdo doma,když přijdeme z práce.A přes víkend jsem ráda,že si přispím-a vstáváme většinou s dětma.Takže když si „urveme“ chvilku pro sebe,je to opravdu svátek.

• Citovat
  • Upravit
3543
20.2.11 13:33

zakladatelko, jak napsali holky, chce sex? Tak at se přizpůsobí. Neznám skoro nikoho kdo by souložil denně… u nás to tak skoro je to je fakt, ale také jsou doby kdy sex není dva týdny… a to je tehny, když je manžel unaven z práce.. takže bych řekla, že ten kvůj má akorát roupy.. dej mu děti a at se stará a uvidí,že to není jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
20.2.11 13:46
Anonymní píše:
Holky-malé děti,zlaté časy.....my máme děti 18 a 20 let a to je potom o něčem jiném :-( Chodí spát o dost později než my,přes den je vždy někdo doma,když přijdeme z práce.A přes víkend jsem ráda,že si přispím-a vstáváme většinou s dětma.Takže když si „urveme“ chvilku pro sebe,je to opravdu svátek.

Jo jo, starší chodí spát kolem půl desáté, takže ještě hodinu čekat než usne??!!!! :zed: :zed:

Ale vyřešili jsme to dobře..Manžel pracuje doma, takže akce probíhá, když jde malá spát po obědě a starší je ve škole :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
20.2.11 13:47

Tak jestli manželovy kamarádi tvrdí, že mají sex každý den, tak to jsou buď těsně po 20 roce života a jsou svobodní a zadaní nebo jednoduše LŽOU :-))) Já i manžel máme sex rádi a máme ho 2-3× týdně a myslím, že je to tak akorát a to se i tak stane, že např. týden není, no prostě není čas nebo spíš nálada. A jinak ti rady dávat nebudu, protože každá ženská zná svého chlapa nejlíp a ví co na něho platí a určitě si poradíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
20.2.11 13:47

Prý ostatní mají sex denně :lol: :lol: :lol:

Ale problém bude nejen v sexu, jako naprosto podstatné vidím tuto zakladatelčinu větu: „Jinak je chlap milionovej, když ho obskakuju a držím jak se říká hubu a krok.“
Milá zakladatelko, dobře si to po sobě přečti. Několikrát. Určitě přijdeš sama na to, kde je ten kámen úrazu - problémy kolem sexu jsou totiž jen momentálním vyjádřením této podstaty, když to nebude o sexu, bude to o něčem jiném. Když ze sebe žena udělá onuci, muž se k ní jako k onuci chovat bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
20.2.11 14:04

Mě přijde že tvůj muž má zasytdlou pubertu a ještě je to pěknej hulvát,takhle to na mě působí,má všechno pod nos,všechno je po jeho a že není sex po jeho?At si zkusí být doma,starat se o domácnost,vařit,prát,uklízet a ještě se starat o děti a v neposlední řadě o něho,myslím,že v tobě má naprosto všechno a tak nějak si toho neváží a ještě blbě kecá…jen 2-3krát sex do týdne,kamarádi ho mají denně,nejsi zrovna oholená a vyčte ti to-to by na mě bylo trochu moc :zed:,co je mu do cizích p..?Ty jsi jeho žena amá tě brát jaká si,s tím si tě taky bral,ne?A ještě se pán urazil?Já bych byla uražená daleko víc a čekala za tohle na omluvu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.11 14:08

taky mě to pobavilo..sex denně fakt nevěřím :mrgreen: spíš si vymejšlí, že to tak chlapi mají doma..já jsem taky s manželem mohla pořád, teď co máme miminko, dvakrát, třikrát týdně, ale jsou taky týdny, kdy se fakt nezadaří :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co slyším od kamarádek, tak jednou měsíčně považují za vrchol :mrgreen: víc by nedaly, protože jsou utahané a tak..takže ten tvůj by se měl probrat, ale mě tak nějak přijde, že je to o tom jak se spolu lidé baví, co všechno si řeknou a jak, o důvěře..nedovedu si představit, že by mi tohle muž pověděl..přeju ať je líp :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 14:08

2,3× týdně?To jste fakt rekordmani :mrgreen: u nás je to jak kdy-někdy taky 3× týdně,někdy zase 3× za měsíc.Ale ty kecy by si mohl fakt odpustit.Jak už tady některá maminka psala ať si o víkendu veme děti na starost on,ať uvaří,uklidí…a o půlnoci si vzpomeň že bys něco chtěla :lol: třeba si to příště rozmyslí.Nechci tvého manžela urážet ale podle mě je to sobecký blb,který myslí jen na sebe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky