Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Anonymní
18.2.11 10:48

neverníci sem!

:nevim: rozhodla jsem se založit novou diskuzi k tématu nevěra. v jedné diskuzi řeší jedna z nás nevěru a zbytečně se to stočilo trochu jinam, což k ní není hezké. myslím ale, že by to mohlo zajímat více z nás, tedy nezakládám diskuzi abychom utočili na radka9, který přiznal nevěru, s nevěrou asi většina nesouhlasí

ale prosím NEVĚRNÍKY O DŮVODY JEJICH NEVĚR, proč si myslíte, že je to normální, proč si myslíte že za to může i ten druhý, čeho se máme my manželky vyvarovat. možná pište i vy nevěrné manželky čeho se zase mají vyvarovat muži. tak uvidíme co z toho vyleze :nevim:

za mě- nevěrná jsem nebyla i přes mnohé možnosti a ani nemám v plánu tak činit- už kvůli svému svědomí a především nemám podle mě právo někomu ničit život, je jeho jediný. vztah 10 let, dítě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
18.2.11 10:55

To stejne nevyresis, i kdyz budes mit vsechny duvody tohoto sveta :wink: Proste nevera bud prijde nebo neprijde nebo se to ani nedozvis a delat s tim nejde nic. Ledaze by se ti povedlo byt kazdy den jina zena pro sveho muze a ostatni zeny by vymrely :mrgreen: - coz je nerealne.

Taky nemam neveru rada a nikdy jsem nebyla neverna, ale ruku do ohne bych za to nedala, proste clovek mini, zivot meni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 10:57

Nejsem nevěrný manžel, ani nevěrná manželka, tak doufám, že nebude vadit, když písnu pár slov. Nevěru jsem bohužel zažila opakovaně ze strany manžela. Po několika takových aférkách jsem na něj vyrukovala s tím, že se chci rozvést, protože takovéhle manželství mě ničí. Tenkrát mi začal brečet, že nás miluje, že nás nechce ztratit a milion dalších keců. Tak jsem z něj páčila, proč to dělá a jestli mu doma něco chybí. Jeho odpověď zněla: "Nic mi nechybí, jsi skvělá, perfektně se staráš o děti, o mně, o domácnost,… Já to dělám prostě jen pro zábavu 8-o 8-o 8-o "
Takže jsem přestala být skvělá manželka a služka, trochu jsem ho zaměstnala a času na kraviny už tolik neměl. O něco později jsem začala pracovat - spousta chlapů v okolí a manžel mě začal podezírat, že ho podvádím. Slovy jako že jsem děvka, coura atd. opravdu nešetřil… A rozvod byl na spadnutí, miliony výhrůžek, že mi sebere děti atd… Naštěstí (nebo snad naneštěstí :roll: ) se to vyřešilo a teď je doma relativní klid…
Vyplývá mi z toho, že chlap když se nudí, tak smí všechno včetně nevěr. U ženský stačí jen když se na ní někdo jiný podívá a hned je děvka :cert: :cert: :cert:

Takže pánové, i já bych ráda, stejně jako zakladatelka, věděla, co od vás můžeme čekat a z jakého důvodu :wink:
Nepřihl. Terka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.11 11:00

Sice nejsem nevěrnice, ale v manželství (jsme s manželem přes 8 let) jsem už jednou o nevěře uvažovala. Je trapas to přiznat, tak proto píšu anonymně. Měli jsme takovou menší krizi, já jsem měla najednou pocit, že manžel bere náš vztah jako samozřejmost, že se přestal snažit. Všechno leželo na mě, neměla jsem z jeho strany žádné uznání a připadalo mi, že o mě nestojí ani jako o ženu. Docela mě zanedbával, večer radši zalezl k počítači, než aby se mi věnoval. Něco jsem určitě dělala špatně i já, ale cítila jsem se hrozně ukřivděně a sama. No a v tu chvíli se objevil někdo jiný, citlivý, kdo o mě stál a věnoval mi tu pozornost, kterou jsem potřebovala a která mi chyběla. K nevěře opravdu stačil jen krůček, naštěstí jsem ho neudělala. Taky bych sama se sebou pak nevydržela. Ale možná trošku citová nevěra to přece jen byla, cítila jsem se tak nějak skoro zamilovaně, no fakt blbé. Takže po té zkušenosti už jednorázovou nevěru až tak neodsuzuju, opravdu stačí maličko a člověk v tom lítá. Každý z nás potřebuje lásku a pozornost, takže hlavně na vztahu pořád pracovat a neochabovat.
Kedlubna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.11 11:02

zajímavé téma…
dnes je mi 31, svému manželovi jsem nikdy nevěrná nebyla, on mně snad také ne, jsme spolu 7 let. V předchozích vztazích jsem nevěrná byla, dvakrát, a pokaždé to byl vztah už nějak pokažený,vyhasínající, a ta nevěra byl vlastně další paralelní vztah, nikdy nic jen tak živočišného na jednu noc - čímž to ale nijak neospravedlňuju.
Teď si to nedovedu moc představit, jen tělesno u mě nějak nefunguje a vím, že by to náš vztah nutně pochroumalo.

• Citovat
  • Upravit
4705
18.2.11 11:13

tisíc lidí - tisíc důvodů…

co chceš řešit?
To nejde… :nevim: mission impossible :nevim:

NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 11:20

sice jako anonym, ale napíšu, proč jsem já byla nevěrná :-(

menžel si mě nevšímal, sexu moc nebylo a že by mi řekl, že se mu líbím, že mi to sluší, to ani náhodou.
Takže důvod byl, asi jsem si potřebovala zvednout sebevědomí a vědět, že se někomu líbím a že mě má někdo rád. Jo, on chudák se zamiloval.
Manžel o tom neví, a podle jeho chování bych řekla, že i on byl nevěrný mě. Ale neřeším. Už ne!

No a výsledek? štastné manželství, ted snad bez nevěr, ale člověk za toho druhého ruku do ohně nedá, že? :-P

• Citovat
  • Upravit
10568
18.2.11 11:39

Tak ja neverna nebyla,ale muj pritel byvaly manzelce,duvody:malo sexu,tak jednou za mesic,nekomunikace,vubec s nim nechtela mluvit,neuklizela a jeste hoprsi veci a nejlepsi je na tom ze mi to potvrdila,jo a jeste kdyz si zacal se mnou byl s ni,ja je nerozvedla,on od ni zdrhnul sam ke me,o sex taky slo,ale vic slo o to ze si chtel pokecat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 11:40

NEVĚRA může mít i pozitivní důsledky. :wink:
Jedním z důvodů může být „chuť“ zvednout si sebevědomí. Cítit se žádaný…
Nevěra může POSÍLIT pohaslý vztah-manželství a člověk si díky ní uvědomí spoustu věcí, které dříve nevnímal. Vztah díky nevěře může nabýt nových rozměrů a být plnohodnotnější.

• Citovat
  • Upravit
20518
18.2.11 11:41

Nikdy jsem nevěrná nebyla , ani pomyšlení. Ani po tom netoužím. Takže jen teoreticky.

Co by mně k nevěře přimělo? Já sice říkám nikdy, ale nikdy neříkej nikdy. Byl by to moment, kdy by mi ten druhý nabídl to, co doma postrádám. A muselo by to vyvážit ztrátu současného vztahu. Se vším všudy. Protože - osobně - se domnívám, že paralelní vztah bych vedla jen v případě, že by to mělo mít nějakou budoucnost. Prostě jen jednorázová bokovka ne. A ještě jen na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 11:47

Ty stále chceš vědět důvody… Ale těch důvodů může být sto nebo taky žádný. Pracovala jsem léta v mužském kolektivu, mám a měla jsem plno mužů kamarádů, nevdávala jsem se úplně mladá, takže jsem nějaké zkušenosti nasbírala.
Chlap ti může být nevěrný i když jsi hezká, milá, prsatá, pracovitá a štíhlá a máte spolu hezký sex. Klidně ti může být nevěrný s jinou ženou, která je silná, ošklivější a s prsama č. 1. Znám takové případy. Chlap ti může být nevěrný, i když nikam nechodí (sport, hospoda) a z práce jde rovnou domů. V práci je tolik kolegyň, které svádí ženaté muže…

Nevěrníci/ce chtějí změnu, zvýšit sebevědomí, na chvíli zapomenout na své starosti a stereotyp, chtějí nějak přežít vztahovou krizi, chtějí se tomu druhému pomstít za křivdy v manželství, chtějí se občas mít na co těšit..... a zakázané ovoce nejlíp chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.2.11 11:57

No jo, ale musí být neodhalená, že ?!
Proto je lepší nepátrat…

Anonymní píše:
Nevěra může POSÍLIT pohaslý vztah-manželství a člověk si díky ní uvědomí spoustu věcí, které dříve nevnímal. Vztah díky nevěře může nabýt nových rozměrů a být plnohodnotnější.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.11 11:57
jaké věci si člvěk díky nevěřeuvedomí??
Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.2.11 12:06
Anonymní píše:

ȡASTEČNĚ souhlasím. Když chlap dostatečně nepochválí, nezalichotí, neobejme, atd. pak fakt ženská, a zvláště ta co, je furt jen doma zavřená s dětma, může nabýt pocitu, že je tu opravdu jen od toho posluhovat ostatním. Ublíženost, snad až paranoia. Nízké sebevědomí. Pak opravdu i drobný flirt z okolí může sakra zvýšit sebevědomí. Vrátí se domů rozzářená, šťatsná, to musí mít nutně dopad na vztah - chlap si všimne, že místo šedivé myšky má doma kus ženský!

Ale … jako lék na vykolejený vztah to fakt nedoporučuju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.11 12:27

Nevěrná jsem nikdy nebyla, ale kdysi k tomu nebylo daleko. Jsem ve vztahu 12 let.
Bylo to ze začátku spíš povrchní, strašně krásný chlap ale později jsem zjistila, že má taky něco i v hlavě. Začalo to na netu a skončilo osobním setkáním. Mohlo to pokračovat, ale neměla jsem odvahu udělat ten první krok. Prostě jsem se vzdala krásného dobrodružství a radši ustoupila nazad zpět ke svému nudnému, tlustému muži :cry: Bohužel mě u něj drží pouze děti a společný dům, který splácíme. Onen krásný, milý muž se postupně odmlčoval víc a víc až naše 3 leté přáteltství zcela zaniklo.

Takže já myslím že hodně závisí na vztahu obou manželů, nebo partnerů. Na komunikaci, na schopnosti empatie, schopnosti se sebou něco dělat. Mít chuť prožívat společné zážitky, neválet se jen u tv a žvance. Společně něco vytvářet a taky hlavně vzájemně se doplňovat. Tolerance a být hodný prostě ve vztahu nestačí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky