Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne podvod je podvod. Myslíš nevěra je podvod. Já to neobhajuju. Tak to prostě v přírodě je ! Buď realista a smiř se s tím. Nevěrných je 80% lidí…
Bábi Zlopočasná píše:
No ja neviem, ja si myslim ze podvod je stale podvod ci uz v praci alebo v rodine. netvrdim ze ludia musia ostat do smrti s prvym partnerom, ale vy tu obhajujete podvadzanie a klamstvo.
lumáťa píše:
Ne podvod je podvod. Myslíš nevěra je podvod. Já to neobhajuju. Tak to prostě v přírodě je ! Buď realista a smiř se s tím. Nevěrných je 80% lidí…Bábi Zlopočasná píše:
No ja neviem, ja si myslim ze podvod je stale podvod ci uz v praci alebo v rodine. netvrdim ze ludia musia ostat do smrti s prvym partnerom, ale vy tu obhajujete podvadzanie a klamstvo.
Takze ked klame 80% ludi tak je to v poriadku? Zmierime sa s tym a presvedcime zvysnych 20% aby tiez zacali klamat? To mi nejak hlava neberie. A ako vysvetlim potomkovi ze rodicia mozu klamat o tom kde a s kym boli, ale on ma vraviet vzdy pravdu?
Bábi Zlopočasná píše:lumáťa píše:Takze ked klame 80% ludi tak je to v poriadku? Zmierime sa s tym a presvedcime zvysnych 20% aby tiez zacali klamat? To mi nejak hlava neberie. A ako vysvetlim potomkovi ze rodicia mozu klamat o tom kde a s kym boli, ale on ma vraviet vzdy pravdu?
Ne podvod je podvod. Myslíš nevěra je podvod. Já to neobhajuju. Tak to prostě v přírodě je ! Buď realista a smiř se s tím. Nevěrných je 80% lidí…Bábi Zlopočasná píše:
Hele, já tady od začátku píšu, že tyhle pravidla, být ve vztahu monogamní, jsme si nastavili sami proti přírodě. Kdo je nevěrný = je nemorální.
Stejně většinou za nevěru si můžeme sami/y. Nevšímání si druhého, nepracování na vztahu, odmítání sexu…atd atd. Často je to ten spouštěč…
Lidi se mění, chceš říct, že to je taky podvod ? „Před 10ti lety jsem si bral krásnou, příjemnou ženu, se kterou jsem měl božský sex…a teď po 10ti letech je tlustá a nepříjemná…“ a to samozř. platí i obráceně.
Stačí ti to třeba takhle ?
Nejlepsi je najit si kamaradku do trojky.....
Byla spokojenost na vsech frontach a nehrozi podvadeni
![]()
lumáťa píše:Bábi Zlopočasná píše:lumáťa píše:Takze ked klame 80% ludi tak je to v poriadku? Zmierime sa s tym a presvedcime zvysnych 20% aby tiez zacali klamat? To mi nejak hlava neberie. A ako vysvetlim potomkovi ze rodicia mozu klamat o tom kde a s kym boli, ale on ma vraviet vzdy pravdu?
No ja neviem, ja si myslim ze podvod je stale podvod ci uz v praci alebo v rodine. netvrdim ze ludia musia ostat do smrti s prvym partnerom, ale vy tu obhajujete podvadzanie a klamstvo.Hele, já tady od začátku píšu, že tyhle pravidla, být ve vztahu monogamní, jsme si nastavili sami proti přírodě. Kdo je nevěrný = je nemorální.
Lidi se mění, chceš říct, že to je taky podvod ? „Před 10ti lety jsem si bral krásnou, příjemnou ženu, se kterou jsem měl božský sex…a teď po 10ti letech je tlustá a nepříjemná…“ a to samozř. platí i obráceně.
Stejně většinou za nevěru si můžeme sami/y. Nevšímání si druhého, nepracování na vztahu, odmítání sexu…atd atd. Často je to ten spouštěč…
Stačí ti to třeba takhle ?
Nie. Ja tvrdim ze je podvod „milacik,dnes ostanem dlhsie v praci“ a miesto toho je na vinku a sexe u ineho milacika. Pre mna za mna keby to tym ludom vyhovovalo, tak nech sa aj kazde dva roky stahuju k niekomu inemu, nebude to klamstvo. Bude to sice vyzerat divne, ale nebude nikto nikomu klamat. Vyjadrujem sa konecne jasne?
Ano, jenže ty lidi to nedělaj většinou kvůli dětem a majetku !
lumáťa píše:
Ano, jenže ty lidi to nedělaj většinou kvůli dětem a majetku !
No a preto hovorim ze rovnako ako je pre Teba zavrhnutiahodne manzelstvo, tak je zavrhnutiahodne aj zostahovat sa dohromady a mat deti ![]()
Ja len nechapem preco tu stale obhajujete neveru, ked je to klamstvo. A navrch tvrdite ze ten chudak oklamany si za to moze sam.
A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi ![]()
Všem Radkum9 a jím podobným bych nakopala zadek. Chlap, který si neumí vážit své ženy a není schopný ho udržet v kalhotách, je ubožák. Jakkoliv kdo tvrdí, že 80procent lidí je nevěrných, tak asi tolik procent lidí není normálních. Ale to už je na každým. Já takovými lidmi, především chlapy, kteří dokáží ublížit manželce a svým dětem, pohrdám. A věřte mi, je hodně hodně párů, kteří se chovají jako lidi, jen je ti ostaní hází do jednoho pytle a předhazují sem nějaké procenta… ![]()
raději anonymně
Bábi Zlopočasná píše:lumáťa píše:
Ano, jenže ty lidi to nedělaj většinou kvůli dětem a majetku !No a preto hovorim ze rovnako ako je pre Teba zavrhnutiahodne manzelstvo, tak je zavrhnutiahodne aj zostahovat sa dohromady a mat deti
Ja len nechapem preco tu stale obhajujete neveru, ked je to klamstvo. A navrch tvrdite ze ten chudak oklamany si za to moze sam.
A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi
Ráda komunikuju s lidma, kteří mají plodné a pádné argumenty a nevkládají druhému do úst co neřekl - nenapsal, a kteří nemelou dokola to samé jak kolovrátek. Ti co četli, pochopili…
Takže bábi ![]()
Proč jen chlapi ? Četlas to tady, kolik se k nevěře přihlásilo žen?! Takže podle tebe ženský zahybat můžou a chlapi ne ? No jo, anonymní…cha cha.
Anonymní píše:
Všem Radkum9 a jím podobným bych nakopala zadek. Chlap, který si neumí vážit své ženy a není schopný ho udržet v kalhotách, je ubožák. Jakkoliv kdo tvrdí, že 80procent lidí je nevěrných, tak asi tolik procent lidí není normálních. Ale to už je na každým. Já takovými lidmi, především chlapy, kteří dokáží ublížit manželce a svým dětem, pohrdám. A věřte mi, je hodně hodně párů, kteří se chovají jako lidi, jen je ti ostaní hází do jednoho pytle a předhazují sem nějaké procenta…raději anonymně
ka-tka píše:
Nejlepsi je najit si kamaradku do trojky.....Byla spokojenost na vsech frontach a nehrozi podvadeni![]()
Jsi si jistá?? A co když přítel/manžel dostane chuť na samotnou kamarádku a tebe zapomene do té trojky přizvat?? A co když ta kamarádka zatouží po tvém chlapovi, aby se v posteli staral jen a jen o ni, a aby uspokojoval jen ji samotnou a mnohokrát… Podle mě je tohle docela zahrávání si s ohněm…
![]()
Nepsala jsem jen chlapi, psala jsem především chlapi!! Je to humus, pokud s tím někdo někomu ubližuje.
lumáťa píše:
Proč jen chlapi ? Četlas to tady, kolik se k nevěře přihlásilo žen?! Takže podle tebe ženský zahybat můžou a chlapi ne ? No jo, anonymní…cha cha.Anonymní píše:
Všem Radkum9 a jím podobným bych nakopala zadek. Chlap, který si neumí vážit své ženy a není schopný ho udržet v kalhotách, je ubožák. Jakkoliv kdo tvrdí, že 80procent lidí je nevěrných, tak asi tolik procent lidí není normálních. Ale to už je na každým. Já takovými lidmi, především chlapy, kteří dokáží ublížit manželce a svým dětem, pohrdám. A věřte mi, je hodně hodně párů, kteří se chovají jako lidi, jen je ti ostaní hází do jednoho pytle a předhazují sem nějaké procenta…raději anonymně
lumáťa píše:Bábi Zlopočasná píše:Ráda komunikuju s lidma, kteří mají plodné a pádné argumenty a nevkládají druhému do úst co neřekl - nenapsal, a kteří nemelou dokola to samé jak kolovrátek. Ti co četli, pochopili…lumáťa píše:
Ano, jenže ty lidi to nedělaj většinou kvůli dětem a majetku !No a preto hovorim ze rovnako ako je pre Teba zavrhnutiahodne manzelstvo, tak je zavrhnutiahodne aj zostahovat sa dohromady a mat deti
A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi
Takže bábi
Jo, maliem ako kolovratok, lebo mam pocit ze sa nevyjadrujem dost jasne. Mam sklony vysvetlovat kym druha strana nepochopi. Ja hovorim ze nevera je klamstvo a podvod, Ty ze nevera je len nevera a ze je to normalne.
Ja by som s Tebou suhlasila v pripade, zeby napriklad taky radek9 povedal - som neverny, ale zene neklamem, ona o tom vie a schvalila mi to, ved monogamia nie je normalna a zachranujeme tak vztah. To by bola „len“ nevera nie klamstvo a podvod.
Anonymní píše:
Nepsala jsem jen chlapi, psala jsem především chlapi!! Je to humus, pokud s tím někdo někomu ubližuje.lumáťa píše:
Proč jen chlapi ? Četlas to tady, kolik se k nevěře přihlásilo žen?! Takže podle tebe ženský zahybat můžou a chlapi ne ? No jo, anonymní…cha cha.Anonymní píše:
Takhle asi muze mluvit jen clovek co ma doma super harmonicky vztah.Az prestanes mit doma
,tak asi poznas proc to jini hledaji jinde.Ja jsem s partnerem 16let a z toho jsem mu byla 7let neverna a vubec toho nelituji.ceho lituji,ze to skoncilo.Protoze mi chybi zase
![]()
Ano přesně, takhle mluví člověk, který má doma skvělého manžela a vztah, který je velice harmonický. A nejsem žádná blbka, která se zamilovala v patnácti, je s tím samým chlapem a dvacet let kouká přes růžové brýle. Každého je to věc, každého svědomí. Jen je mi vás líto, pokud to jste „nuceni“ dělat…