Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Chlap40
8.11.12 12:17

Lenyman : Skoro stejné jak u nás. Rozmýšlel jsem to 3 roky a nakonec stejně skončil u milenky. Jednou týdně zajdi dopoledne místo práce za milenkou a dávej bacha ať se nikdo nezamiluje (Ty milenka) a ať se to žena nikdy nedoví. Jednou za rok-dva decentně milenku obměnit (většinou to tak akorát vyjde - hodí se to i jí). Jestli jsi „normální“ chlap ve věku kolek 40, tak je to snadnější než se zdá ( na rozdíl od 20ti kdy byl velkej nedostatek :-)
 M.

• Citovat
  • Upravit
vendulka72
8.11.12 13:33
@Chlap40 píše:
Lenyman : Skoro stejné jak u nás. Rozmýšlel jsem to 3 roky a nakonec stejně skončil u milenky. Jednou týdně zajdi dopoledne místo práce za milenkou a dávej bacha ať se nikdo nezamiluje (Ty milenka) a ať se to žena nikdy nedoví. Jednou za rok-dva decentně milenku obměnit (většinou to tak akorát vyjde - hodí se to i jí). Jestli jsi „normální“ chlap ve věku kolek 40, tak je to snadnější než se zdá ( na rozdíl od 20ti kdy byl velkej nedostatek :-)
M.

On už se jednou někdo postará, aby se to manželka dozvěděla. Tak jako u nás. A zabránit milence, aby se nezamilovala a nezačala vyvádět, to taky moc dobře nejde. Opět tak, jako u nás. Ještě že si její manžel prozatím rozmyslel fyzickou inzultaci jejího milence. To bych ho musela ještě ošetřovat :?:mavam:

• Citovat
  • Upravit
lihow
8.11.12 13:41

chlapi kolem 40

Je to tak jak píše chlap40 : " Jestli jsi „normální“ chlap ve věku kolek 40, tak je to snadnější než se zdá ( na rozdíl od 20ti kdy byl velkej nedostatek „. Ještě je potřeba probrat, proč byl ve 20ti v podstatě "nedostatek“, důvod je przaický, ale to by bylo na dlouho. Alespoň že na sklonku našeho sexuálního života se o nás ženské porvou-)))))))

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
8.11.12 14:32
Ona je ale nejspíš s Vámi šťastná tak jak to je a Vy to možná kvůli souložení s milenkou zprasíte. No, co se dá dělat. Máte na to právo. :mavam:

no to je zase názor :roll: píšeš, že ona je šťastná tak jak to je, ale on není! Paní ochránkyně nespokojených domácích krbů, kdyby se Ti kamarádka svěřila, že ji manžel neobejme, nepřitulí se, že z partnera necítí to, že má o ni jako o partnerku zájem, tak bys jí na to taky řekla:„neřeš to, on je takhle šťastný“??

• Citovat
  • Upravit
Julia_E
8.11.12 14:37
@Chlap40 píše:
M.

tak u tohoto by mě zajímalo, co z toho má ta milenka? buď jí totiž lžeš a slibuješ něco, co jí dát nechceš nebo to kompenzuješ finančně(dárky, cestování, placení nájmu)…jinak si totiž vůbec neumím představit, co za trubku by do takového mileneckého vztahu bez nějaké perspektivy šla (leda nějaká stejně zanedbávaná manželka, ale svobodná ženská fakt ne…tipuju nějaká finanční výpomoc a vlastně proti tomu nic nemám, dokážu si představit, že žít sama, svobodná a brát průměrný plat, tak by mi to hodně finančně bodlo, aby se mi třeba někdo postaral o nájemné nebo zajistil cestování a drahé restaurace

• Citovat
  • Upravit
a pak že láska
8.11.12 14:39

Chtěla bych vidět chlapa co sem napíše příčinu nevěry já měla vztah 7let byla sem nevěrná po tom co sem se dozvěděla že on začal tak sem si začala užívat i já neomlouvá mě to to ne ale…Našla jsem si nového přítele on byl podváděný svoji ex a jak já mu řekla o mě vše jak sem zahýbala protože začal a že to nechci opakovat že už konečně chci nějakou rodinu a rodinný život zjistili jsme že sem těhotná ikdyž ne s ním ale jelikož nemohl mít s ex děti tak že budem spolu a jak se o nás stará jaj no ale ted sem zjistila že mě byl nevěrný a to sme se snažili spolu o další mimčo ale já nevím proč když se ho ptám buď že byl blbej a že to stejně za nic nestálo a nebo tak ale kurnik co to je chtěla sem odejít ale otěhotněla sem a absolutně nevím co mám dělat vím že to neudělá dala sem mu nůž na krk a to dost silně neuvidí ani jedno dítě ikdybych se měla odstěhovat na antarktidu ale proč kdo mě poradí stejně nikdo :zed:

• Citovat
  • Upravit
vendulka72
8.11.12 16:43
@Julia_E píše:
no to je zase názor :roll: píšeš, že ona je šťastná tak jak to je, ale on není! Paní ochránkyně nespokojených domácích krbů, kdyby se Ti kamarádka svěřila, že ji manžel neobejme, nepřitulí se, že z partnera necítí to, že má o ni jako o partnerku zájem, tak bys jí na to taky řekla:„neřeš to, on je takhle šťastný“??

Ano, on není šťastný, ale to není důvod řešit to milenkou. On o ní uvažuje a už si ji zdůvodňuje. Muži často tvrdí, že by jim stačila aspoň něha, ale myslí při tom stejně sex. Když jim dáte jen něhu, nakrkne je to ještě víc a stěžují si, že byste se jen objímaly a nic víc. Vyřešit si férově vztahy chce charakter. Lidi ho nemají, vymlouvají se podvádí a lžou. Taky jsem si lhávala do kapsy, takže to dobře vím. Přitom stačí říct, jsem velmi nešťastný, nemohu takto dál žít, chybí mi sex, chci se rozvést. Zní to hrozně, že :lol:
PS: Kdyby si mně kamarádka stěžovala na na manžela, že ji neobejme, tak bych na ni koukala, co po mně chce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.12 01:13

Mě ve vztahu chyběla jiskra, vášeň a dobrý sex. Partner měl mouchy, díky kterým mě nepřitahoval a když už mělo k něčemu dojít, tak se neměl k tomu, co bych já ráda v posteli měla. Takže jsem začala přemýšlet o nevěře. Čas od času jsem odvážněji flirtovala s jedním známým. Následně jsem poskládala víc věcí, které mi v tom vztahu chybí a zjistila jsem, že to není vztah, který bych chtěla udržovat dalších x let… Potkala jsem někoho jiného, zamilovala se, ale dřív, než jsem do této řeky vkročila, tak jsem předešlou záležitost ukončila. To je můj příběh.
Vždycky jsem nevěru odsuzovala, ale jak je vidno, tak charakter a předsudky nejsou vždy tak pevné, jak by si člověk u sebe mohl myslet. Jestli jsou mé úvahy a případná realizace nevěry omluvitelné tím, že jsem cítila, že ten vztah není naplněný tak, jak bych potřebovala, to nevím. Je to ale ten důvod, proč nevěra začala navrtávat moje myšlenky a pomalu se drát k realizaci.

• Citovat
  • Upravit
Gapa007
13.11.12 22:14

No comment

@A pak že láska píše:
Chtěla bych vidět chlapa co sem napíše příčinu nevěry já měla vztah 7let byla sem nevěrná po tom co sem se dozvěděla že on začal tak sem si začala užívat i já neomlouvá mě to to ne ale…Našla jsem si nového přítele on byl podváděný svoji ex a jak já mu řekla o mě vše jak sem zahýbala protože začal a že to nechci opakovat že už konečně chci nějakou rodinu a rodinný život zjistili jsme že sem těhotná ikdyž ne s ním ale jelikož nemohl mít s ex děti tak že budem spolu a jak se o nás stará jaj no ale ted sem zjistila že mě byl nevěrný a to sme se snažili spolu o další mimčo ale já nevím proč když se ho ptám buď že byl blbej a že to stejně za nic nestálo a nebo tak ale kurnik co to je chtěla sem odejít ale otěhotněla sem a absolutně nevím co mám dělat vím že to neudělá dala sem mu nůž na krk a to dost silně neuvidí ani jedno dítě ikdybych se měla odstěhovat na antarktidu ale proč kdo mě poradí stejně nikdo :zed:

K tomu hrube oznacenemu jsem reknu ze za cely rok mit sex 3× a jeste jako vysvetleni toho mnozstvi jsem dostal dopoved " Tak si zajdi za profesionalkou " jsem to stejne neudelal. Zkousel jsem najit puvod nebo koren chyby lec neuspesne. Hold vztah krachnul, syna mi nechce davat a do toho fura feministickych kecu… ted tak premyslim, asi jsem byl opravdu vul.

• Citovat
  • Upravit
Gapa007
13.11.12 22:14

No comment

@A pak že láska píše:
Chtěla bych vidět chlapa co sem napíše příčinu nevěry já měla vztah 7let byla sem nevěrná po tom co sem se dozvěděla že on začal tak sem si začala užívat i já neomlouvá mě to to ne ale…Našla jsem si nového přítele on byl podváděný svoji ex a jak já mu řekla o mě vše jak sem zahýbala protože začal a že to nechci opakovat že už konečně chci nějakou rodinu a rodinný život zjistili jsme že sem těhotná ikdyž ne s ním ale jelikož nemohl mít s ex děti tak že budem spolu a jak se o nás stará jaj no ale ted sem zjistila že mě byl nevěrný a to sme se snažili spolu o další mimčo ale já nevím proč když se ho ptám buď že byl blbej a že to stejně za nic nestálo a nebo tak ale kurnik co to je chtěla sem odejít ale otěhotněla sem a absolutně nevím co mám dělat vím že to neudělá dala sem mu nůž na krk a to dost silně neuvidí ani jedno dítě ikdybych se měla odstěhovat na antarktidu ale proč kdo mě poradí stejně nikdo :zed:

K tomu hrube oznacenemu jsem reknu ze za cely rok mit sex 3× a jeste jako vysvetleni toho mnozstvi jsem dostal dopoved " Tak si zajdi za profesionalkou " jsem to stejne neudelal. Zkousel jsem najit puvod nebo koren chyby lec neuspesne. Hold vztah krachnul, syna mi nechce davat a do toho fura feministickych kecu… ted tak premyslim, asi jsem byl opravdu vul.

• Citovat
  • Upravit
skalmana slecna
13.4.13 18:10

smutna

@Anonymní píše: :nevim: rozhodla jsem se založit novou diskuzi k tématu nevěra. v jedné diskuzi řeší jedna z nás nevěru a zbytečně se to stočilo trochu jinam, což k ní není hezké. myslím ale, že by to mohlo zajímat více z nás, tedy nezakládám diskuzi abychom utočili na radka9, který přiznal nevěru, s nevěrou asi většina nesouhlasí

ale prosím NEVĚRNÍKY O DŮVODY JEJICH NEVĚR, proč si myslíte, že je to normální, proč si myslíte že za to může i ten druhý, čeho se máme my manželky vyvarovat. možná pište i vy nevěrné manželky čeho se zase mají vyvarovat muži. tak uvidíme co z toho vyleze :nevim:

za mě- nevěrná jsem nebyla i přes mnohé možnosti a ani nemám v plánu tak činit- už kvůli svému svědomí a především nemám podle mě právo někomu ničit život, je jeho jediný. vztah 10 let, dítě.
  • Citovat
  • Upravit
skalmana slecna
13.4.13 18:10

smutna

@Anonymní píše: :nevim: rozhodla jsem se založit novou diskuzi k tématu nevěra. v jedné diskuzi řeší jedna z nás nevěru a zbytečně se to stočilo trochu jinam, což k ní není hezké. myslím ale, že by to mohlo zajímat více z nás, tedy nezakládám diskuzi abychom utočili na radka9, který přiznal nevěru, s nevěrou asi většina nesouhlasí

ale prosím NEVĚRNÍKY O DŮVODY JEJICH NEVĚR, proč si myslíte, že je to normální, proč si myslíte že za to může i ten druhý, čeho se máme my manželky vyvarovat. možná pište i vy nevěrné manželky čeho se zase mají vyvarovat muži. tak uvidíme co z toho vyleze :nevim:

za mě- nevěrná jsem nebyla i přes mnohé možnosti a ani nemám v plánu tak činit- už kvůli svému svědomí a především nemám podle mě právo někomu ničit život, je jeho jediný. vztah 10 let, dítě.
  • Citovat
  • Upravit
612
13.4.13 18:15

Ráda bych napsala svůj názor. Myslím si, že ve chvíli, kdy měním sexuálního partnera, nemám právo současně sexuálně žít se současným partnerem bez jeho vědomí. Je to nefér. Pokud bych zjistila, že mě přitahuje někdo jinej, než ten můj a víc, volila bych buď a nebo. Je to prasárna, když si představím, že by ten můj měl penis v nějaký špíně a pak spal se mnou.

Já naprosto chápu, že se někdo někomu sexuálně naprosto odcizil, nebo tam jsou jiný problémy, proto si myslím, že by se druhýmu mělo nalít čistého vína - hele chci mít sex s někým jiným, pojďme to spolu ukončit. To je fér. Ne potenciálně přenášet sex. přenosný nemoci, fuj, to bych nepřežila, bůhvíjaký svinstva z cizího přirození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
13.4.13 18:22
@skalmana slecna píše:

Ja ti nevim proc chlapi zahybaji nebo vim? Znate se spolu 20 let, vecer si nemate co rict, o vztah se nestarate, z pekne zenske je umastena, obtloustla teta, deti si prijdou uz max jen pro kapesne..pak mu pred nosem probehne mlada frnda, svezi, fit a taaaaak bezstarostna se spoustou casu na sex nekolikrat denne- no a je to…ale muze to tak byt a nemusi :nevim: a proc zahybaji zenske? Dosad si ke slovum nahoru- zena. Ja jsem nikdy nezahla, radej jsem se rozesla..nerada delam s lidi voly. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.4.13 20:57

Už tady podobná debata byla - viz Proč chlapi pořád podvádí? Co myslíte?
Nechtělo se mi to celé pročítat, ale můj názor - někteří muži a jistě ještě více žen je prostě v kompromisních vztazích…Svého partnera nikdy vlastně pořádně nemilovali, spíš se tak nějak dali dohromady, nejčastěji asi kvůli sexu a aby nebyli sami. No a protože je z principu takový vztah asi moc nebaví, tak alespoň sexují i jinde, protože stejně je to jedno. (Odpovězte si sami, zda váš partner je skutečně ten, kterého jste vždycky chtěli).
Skutečně milující partner podle mě nevěrný nikdy nebude. Rozdíl M/Ž je asi v tom, že ženy z toho obvykle mají trauma, že by spaly s více můži současně, a tím to jakoby „není nevěra“, protože se se stávajícím partnerem buď rozejdou nebo s ním stejně nesexují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí