Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.10.13 09:41
@Anonymní píše:
Jsem nevěrná manželka…občas prostě ulítnu s někým…vímž e je to špatný, jenže manžel na sex moc není, spíme spolu strašně málo navíc já nejsem spokojená celkově, jenže odejít mě nenechá, miluje mě, ale nechová se tak. Kašle na mě při výročí, narozeninách…nemáme společné zájmy…strašně jsme se za ty roky odcizili, kromě dětí nemáme společného nic.

Uz aby boli decka z domu, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
15.10.13 10:18

Nevěra je dnes nutnost. Na co má potom člověk v důchodu vzpomínat? Na to jak byl věrný? Blbost, zážitky mi nikdo nikdy neukradne. A jako chlap můžu říct, že k nevěře mi stačí pouze příležitost. Doma může být všechno v naprostém pořádku, ale stejně nevěrný budu. Vždyť na světě je ještě tolik krásných žen, které jsem nestihl poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikolousek
15.10.13 10:21

Ahoj v nynějším vztahu se mi stalo, že jsem sice byla nevěrná, ale nechlubím se tím. Přítel to není a ani ne to nedozví. Bylo to z dlouholetým kamarádem(i kdysi bývalým partnerem).Byla to oslava jeho narozenim kam je pozval, jako každoročně. Letos jsme se nějak moc napili a povídali, v tu dobu nám to s patrnerem neklapalo již několik měsíců a spíše to bylo udržováno kůli dětem. Ale o tom co se to stalo jsem si díky tomu uvědomila co mám doma a že o to nechci přijít. :(

• Citovat
  • Upravit
káťa
15.10.13 11:12
@zoidberg píše:
Nevěra je dnes nutnost. Na co má potom člověk v důchodu vzpomínat? Na to jak byl věrný? Blbost, zážitky mi nikdo nikdy neukradne. A jako chlap můžu říct, že k nevěře mi stačí pouze příležitost. Doma může být všechno v naprostém pořádku, ale stejně nevěrný budu. Vždyť na světě je ještě tolik krásných žen, které jsem nestihl poznat…

Tenhle důvod naprosto chápu, prostě příležitost.
Zeptám se ale upřímně - když máš doma vše v pořádku, nebojíš se, že kdyby se to partnerka dozvěděla, o tu domácí pohodu bys pravděpodobně přišel???

• Citovat
  • Upravit
17308
15.10.13 11:35
@káťa píše:
Tenhle důvod naprosto chápu, prostě příležitost.
Zeptám se ale upřímně - když máš doma vše v pořádku, nebojíš se, že kdyby se to partnerka dozvěděla, o tu domácí pohodu bys pravděpodobně přišel???

Možná bych o ni přišel, ale je mi to jedno. Spokojenost je počátek hniloby. V životě se musí pořád něco dít. A třeba by ty vzniklé hádky trochu rozvířily nudný stereotyp a pohodu. V podstatě se na to těším, ale jsem v utajování nevěry zatím úspěšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.10.13 11:53

Zabezpečte, aby od vás manželka nechytla HPV. To by mohl být spíš začátek „hniloby“. Znám z poslední doby dva případy, kdy manželky podobných typů jsou už po smrti, v cca 40-ti letech. Způsobila ji rakovina děložního čípku. Pánové koukali jak brka, ale nic nevykoukali. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymoussss
15.10.13 14:27
@Anonymní píše:
Jsem nevěrná manželka…občas prostě ulítnu s někým…vímž e je to špatný, jenže manžel na sex moc není, spíme spolu strašně málo navíc já nejsem spokojená celkově, jenže odejít mě nenechá, miluje mě, ale nechová se tak. Kašle na mě při výročí, narozeninách…nemáme společné zájmy…strašně jsme se za ty roky odcizili, kromě dětí nemáme společného nic.

tak to Tě asi nemiluje ne? Když na Tebe kašle 8o Odejít mě nenechá, co to je za kec? Připoutá tě k posteli řetězem? Já to prostě nechápu takovéhle vztahy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.13 10:13
@anonymoussss píše:
tak to Tě asi nemiluje ne? Když na Tebe kašle 8o Odejít mě nenechá, co to je za kec? Připoutá tě k posteli řetězem? Já to prostě nechápu takovéhle vztahy…

Prostě mě drží v šachu, nebudu rozepisovat proč…to nje moc soukromé a každý to vědět nemusí ;)

• Citovat
  • Upravit
130
17.10.13 03:24

Jednou odpustit jde ale co kdyz se bude opakovat? I kdyz doma vse funguje tak jak ma? To uz odpustit nejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
17.10.13 03:27
@zoidberg píše:
Nevěra je dnes nutnost. Na co má potom člověk v důchodu vzpomínat? Na to jak byl věrný? Blbost, zážitky mi nikdo nikdy neukradne. A jako chlap můžu říct, že k nevěře mi stačí pouze příležitost. Doma může být všechno v naprostém pořádku, ale stejně nevěrný budu. Vždyť na světě je ještě tolik krásných žen, které jsem nestihl poznat… [/citac

Jsi sobeckej parchant!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.13 08:26
@zoidberg píše:

A už jsi s tím byl u doktora? Pač mně tohle nepřipadá normální. Měl bys vyfasovat papíry o nesvéprávnosti, když nedokážeš udržet penis v kalhotách. Jsi nevyzrálej slaboch a ještě se s tím chlubíš!

• Citovat
  • Upravit
14871
17.10.13 08:32
@zoidberg píše:
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
17.10.13 08:38
@zoidberg píše:

znám pár takových jako jsi ty :-) doufám, že se chováš k ženě hezky a snášíš jí modré z nebe, když už š*káš jinde

• Citovat
  • Upravit
káťa
17.10.13 08:46

Já si spíš myslím, že Zoidberg je ve skutečnosti odmítaný a věrný podpantoflák. To, jak se zde prezentuje, je čistě virtuální a anonymní a tudíž dopřejme mu alespoň zde na anonymním fóru být alepoň na chvilku namyšleným Don Chuanem, drsně klátícím baby v širokém dalekém okolí. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 08:48

Kdybych měla doma sex aspon jednou denně taky jinam nechodím…jenže chlap na to prostě není…promluvy nepomohly a já přece nebudu bez sexu…neříkám že to dělám často…ted třeba dva roky nic jenže sex jednou za měsíc mi prostě nestačí a poslední dobou mě to frustruje čím dál víc…takže holt musím jinam…
Pokud doma vše klape tak nevidím důvod…i když znám taky jednoho co má děti, manželku a stejně každou sukni zkouší :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky