Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
17.10.13 12:57
@zoidberg píše:
Nedozrálý tvor…to beru, vím to o sobě, ale nic s tím nenadělám. Na druhou stranu zkuste si jak blbě zní označení „dozrálý tvor“ :lol:

Když už tak vyzrálý. :P
K tomu dojdete. Něco mi říká, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 13:00
@zuzukobylka píše:
Třeba proto, že bych nechtěla ublížit svému partnerovi??

A jak byste mu tím ublížila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
17.10.13 13:01

Já to ted řeším :D tak že sem raději volná…a užívám si…i když jsem možná trošku zamilovaná nechci dopadnout zas na hubu…v dnešní době už fakt nevím…at delate co delate stejne to delate spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 13:06

@zoldberg, tak jo, az na mne bude zase doma manzel kaslat, ozvu se. porozumeni a lichoceni nepotrebuju, na to mam kamaradky, mne bude stacit ciste ten sex 8)

• Citovat
  • Upravit
2700
17.10.13 13:07
@zoidberg píše:
A jak byste mu tím ublížila?

Myslela jsem to tak, kdyby se to partner dozvěděl. Vaší ženě by to neublížilo, kdyby se to dozvěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 13:09
@Anonymní píše: @zoldberg, tak jo, az na mne bude zase doma manzel kaslat, ozvu se. porozumeni a lichoceni nepotrebuju, na to mam kamaradky, mne bude stacit ciste ten sex 8)

Tak já tady žiju v představách, že ženy jsou křehké bytosti a vy mi to celé pokazíte a budete chtít jen sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 13:12
@zuzukobylka píše:
Myslela jsem to tak, kdyby se to partner dozvěděl. Vaší ženě by to neublížilo, kdyby se to dozvěděla?

Pokud by se to Váš partner dozvěděl, tak by mu to zřejmě ublížilo. Pokud to tedy sám není člověk jako já, mě je to osobně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
17.10.13 13:25
@zoidberg píše:
Pokud by se to Váš partner dozvěděl, tak by mu to zřejmě ublížilo. Pokud to tedy sám není člověk jako já, mě je to osobně jedno.

A vaší ženě by to bylo taky jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 13:41
@zuzukobylka píše:
A vaší ženě by to bylo taky jedno?

To samozřejmě ne, proto je třeba si dávat pozor. Doma jsem vzorný otec a manžel roku. :lol: A to je na tom to vzrušující. Vy chcete být pořád ta nejlepší? Upírat si vzrušení? Nedělat věci, které jsou zakázané a nebezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
17.10.13 14:00
@zoidberg píše:
To samozřejmě ne, proto je třeba si dávat pozor. Doma jsem vzorný otec a manžel roku. :lol: A to je na tom to vzrušující. Vy chcete být pořád ta nejlepší? Upírat si vzrušení? Nedělat věci, které jsou zakázané a nebezpečné?

Já prostě jen nechci úmyslně ubližovat lidem, které mám ráda, nic víc v tom neni. Uklouznout může každý, ale takovéto „celoživotní podvádění“, to nedokážu pochopit a už vůbec nechápu, jak se tím někdo může chlubit(z vašich příspěvků mi přijde, že jste na to jakoby pyšný).To je asi tak vše, co jsem k této diskuzi chtěla říct :) Jo a taky vycházim z toho, že tu píšete pravdu, což taky tak být nemusí, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 14:26
@zuzukobylka píše:
Já prostě jen nechci úmyslně ubližovat lidem, které mám ráda, nic víc v tom neni. Uklouznout může každý, ale takovéto „celoživotní podvádění“, to nedokážu pochopit a už vůbec nechápu, jak se tím někdo může chlubit(z vašich příspěvků mi přijde, že jste na to jakoby pyšný).To je asi tak vše, co jsem k této diskuzi chtěla říct :) Jo a taky vycházim z toho, že tu píšete pravdu, což taky tak být nemusí, že :)

Pravdu píšu, ale chlubení jsem v úmyslu neměl. Tato diskuze byla o nevěře, já si jí nevymyslel. A o celoživotní podvádění nejde, začal jsem s tím, až když jsem byl několikrát podveden a spadly mi ty růžové brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 15:18
@zoidberg píše:
Dnešní ženy už nejsou to co bývalo, většina z Vás už dobře vydělává a o dárečky nestojí. Co potřebují, koupí si samy. Navíc manželé by se ptali odkud ty nové věci mají.

tys to ale vubec nepochopil. mne by darecek udelal radost, i kdyz bych si ho mohla koupit sama a manzela by vubec nenapadlo patrat od koho to mam, protoze vydelavam dost na to, abych se zaopatrila :palec:

ja milence nepotrebuju na to, abych si vylejvala srdicko, na to mam kamaradku nebo psychologa, ja ho mam na dobre zas*kani, takze preferuju velke nadobicko, vysportovanou figuru, nekoho inteligentniho na urovni, s kterym si po akci muzu i popovidat a aby mel bud na slusny hotel nebo svuj cisty a pekne zarizeny byt a rozhodne ne nakou drzgresli, kterej za mne nezaplati ani kafe…

• Citovat
  • Upravit
Anomym
17.10.13 16:06

Zoidbergu, takže by Ti manželčina nevěra nevadila? Víš, moje nejlepší kamarádka má (ano, stále ještě má) stejného typa jako jsi Ty. Doma vše v pořádku, ona je krásná, mladá a on si stejně vyš*kával jen tak z rozmaru jinde. Tak ji to sebralo, že si podřezala žíly a doteď dochází k psychologovi. Víš vůbec, jak to může tomu druhému ublížit? Myslíš, že se to odbude pár hádkami na rozvíření nudného stereotypu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 17:36

Tohle je zajimave tema, i kdyz asi ma pravdu ten nekdo, kdo tu psal, ze at budeme vedet sebevic pricin a duvodu, bohuzel s tim nic neudelame :-( Casto nad timhle taky premyslim a rikam si, proc clovek, ktery chce byt partnerovi neverny, neni proste sam, proc si vubec nejakeho staleho partnera hleda…?Vzdyt kdyby byl sam, mohl by si v tomhle smeru uzivat do aleluja a nikomu by tim ani neublizovat…S.

• Citovat
  • Upravit
17.10.13 19:38

Zivot v pare je lepsi ako zivot single. Mas sa ku komu vratit, mas niekoho kto ta vypocuje, pomoze, obcas uprata, obcas navari, nevracias sa do prazdneho bytu, nebudis sa do prazdneho bytu, mas s kym nadavat ked ta vytoci sef ci predavacka… same vyhody aj v pripade ze na toho druheho v podstate kasles a uzivas si kdekade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí