Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ffan23
26.7.21 13:03
@Anonymní píše:
Moje bývalá mi nevěrná byla opakovaně a neřekla mi nikdy důvod, ale bylo jednoduché si ho domyslet. Měla strašně nízké sebevědomí, neustále se srovnávala s jinýma holkama a neustále o sobě pochybovala. I jejích úst vypadlo, že jsem pro ní moc dobrý. Takže když ty aférky vyšly na povrch, tak jsem hned věděl, která bije.
Většinou jde o nízké sebevědomí, nevyrovnané jedince s nedostatkem empatie a nebo o lidi, kteří už s partnerem “skončili” a když se partner aférku dozví, tak naplno začnou se svým milencem/milenkou.

Souhlas- takovy choronicky nevernik je muz s neskutecne nizkym sebevedomim ac se muze navenek jevit sebejistejic, muze byt uspesny atd. Ve skutecnosti bude mit potrebu vzdy dokazovat v orvni rade sam some ze je nelepsi, a nejjednodussi cesta jsou ulety. Obzvlast kdyz postaveni toho muze ( finance nebo znama osobnost) mu oteviraj snadne cesty k tomu.
 Od

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.21 13:07

@ffan23 Ano, skutečně je tomu tak. Jedinec, který je se sebou spokojený nemá tyto věci zapotřebí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.7.21 10:01
@manzelnajedenden píše:
Nevěra je těžká věc. Nejsem svatý, ale podle mě je zbytečná nevěra u párů bez dětí. Mám o 10let mladší krásnou ženu, ale po dvou dětech to už nefunguje. Každý máme jiné zájmy a jiné chutě. Jí je 25. A za tu dobu co spolu jsme se šíleně změnila /ne nutně negativně/, ale je jiná. Máme se rádi, ale v intimním životě je to pro oba asi naprd. V tomto máme každý asi jiné představy. Já bych třeba jako milenku nechtěl po zkušenostech mladší ženu, ale cca 40+. Ani nevím proč. Ani nevím jestli mi jde vlastně o sex, ale třeba jen nezávazný pokec s ženou která se o mě zajímá, je něco co vím že doma mít nikdy nebudu. Ve vztahu je vše strašně striktní, upjaté na základě daných konvencí a kompromisů a to milostnému životu vůbec neprospějeTakže tohle chápu a neodsuzuju.

Dobrej nick pro někoho, kdo hledá milenku :-) …na jeden den? :potlesk:

Já osobně bych mladšího milence asi nedala. Chlap musí být starší a je jedno jestli je to manžel a nebo milenec.

@Anonymní píše:
Moje bývalá mi nevěrná byla opakovaně a neřekla mi nikdy důvod, ale bylo jednoduché si ho domyslet. Měla strašně nízké sebevědomí, neustále se srovnávala s jinýma holkama a neustále o sobě pochybovala. I jejích úst vypadlo, že jsem pro ní moc dobrý. Takže když ty aférky vyšly na povrch, tak jsem hned věděl, která bije.
Většinou jde o nízké sebevědomí, nevyrovnané jedince s nedostatkem empatie a nebo o lidi, kteří už s partnerem “skončili” a když se partner aférku dozví, tak naplno začnou se svým milencem/milenkou.

Nízké sebevědomí sice mám, nevyrovnaná jsem asi taky, ale to není ten důvod proč jsem si našla milence. Pokud v manželství chybí pocit, že po mě muž touží, tak se to postupně nakupí a je potřeba s tím něco dělat. To ale neznamená, že svého manžela nemiluji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27.7.21 13:20
@Anonymní píše:
Dobrej nick pro někoho, kdo hledá milenku :-) …na jeden den?

Ne, to nepatří k tomu. :mrgreen:
To je můj pracovní e-mail v době korony. Alternativa k „HODINOVÝ MANŽEL“
MANŽEL NA JEDEN DEN jsem zvolil z toho důvodu, že nechci řešit prkotiny, dělám spíš složitější věci v údržbě a opravách. Od elektra, vody,… po časově kratší stavební úpravy domů.
Na začátku mi totiž byli schopní volat z Mělníka kvůli opravě jediného vypínače. Těžko těm lidem vysvětlím, že by ta výměna přišla draho, když tam musím přijet z Prahy. Takže teď už mě zajímají jen práce, co jsou alespoň na půl dne a víc v závislosti na lokalitě.

Tedy nic společného s tématem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.21 18:33
@Anonymní píše:
Sice nejsem nevěrnice, ale v manželství (jsme s manželem přes 8 let) jsem už jednou o nevěře uvažovala. Je trapas to přiznat, tak proto píšu anonymně. Měli jsme takovou menší krizi, já jsem měla najednou pocit, že manžel bere náš vztah jako samozřejmost, že se přestal snažit. Všechno leželo na mě, neměla jsem z jeho strany žádné uznání a připadalo mi, že o mě nestojí ani jako o ženu. Docela mě zanedbával, večer radši zalezl k počítači, než aby se mi věnoval. Něco jsem určitě dělala špatně i já, ale cítila jsem se hrozně ukřivděně a sama. No a v tu chvíli se objevil někdo jiný, citlivý, kdo o mě stál a věnoval mi tu pozornost, kterou jsem potřebovala a která mi chyběla. K nevěře opravdu stačil jen krůček, naštěstí jsem ho neudělala. Taky bych sama se sebou pak nevydržela. Ale možná trošku citová nevěra to přece jen byla, cítila jsem se tak nějak skoro zamilovaně, no fakt blbé. Takže po té zkušenosti už jednorázovou nevěru až tak neodsuzuju, opravdu stačí maličko a člověk v tom lítá. Každý z nás potřebuje lásku a pozornost, takže hlavně na vztahu pořád pracovat a neochabovat.
Kedlubna

A s manželem jsi teda dál a s tím druhým to utnula? Promiň že reaguji, ale měla jsem to doma úplně ale úplně stejně, jenže já blbec hloupá nepromazávala zprávy, manžel to našel a bylo zle, ač sem přísahala že sem s tím druhým nic neměla nevěřil mi to a samozřejmě si našel milenku aby mi to oplatil a oplatil mi to se vším všudy ;) Můžu si za to sama, já vím ale opravdu bylo takové řešení nutné?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.21 18:42
@Anonymní píše: :nevim: rozhodla jsem se založit novou diskuzi k tématu nevěra. v jedné diskuzi řeší jedna z nás nevěru a zbytečně se to stočilo trochu jinam, což k ní není hezké. myslím ale, že by to mohlo zajímat více z nás, tedy nezakládám diskuzi abychom utočili na radka9, který přiznal nevěru, s nevěrou asi většina nesouhlasí

ale prosím NEVĚRNÍKY O DŮVODY JEJICH NEVĚR, proč si myslíte, že je to normální, proč si myslíte že za to může i ten druhý, čeho se máme my manželky vyvarovat. možná pište i vy nevěrné manželky čeho se zase mají vyvarovat muži. tak uvidíme co z toho vyleze :nevim:

za mě- nevěrná jsem nebyla i přes mnohé možnosti a ani nemám v plánu tak činit- už kvůli svému svědomí a především nemám podle mě právo někomu ničit život, je jeho jediný. vztah 10 let, dítě.

Protože hodně lidí není pro monogamni stvořená, partnera miluje ale už ho sexuálně moc nebere, neboť je to pořád ta stejná osoba, chybí tam to vzrušení, nadřazenost. Ja jsem schopná být věrná pár let, ale pak potřebuji jiného člověka na sex, ne jednorázový, ale delší aféru. Proto jsme po letech s manželé otevřeli nás vztah. Sexualita člověka je velmi důležitá, a když mi v tomhle něco chybí, tak si to vezmu. Je to má sexualita a mě potřeby. S manželem jsme se na tom na začátku vztahu bavili, a věděli jsme o našem nastavení. No a poletech přišel čas naše manželství otevřít. Máme krásný vztah, respektujeme a milujeme se i sex je teď mezi námi lepší. Já potřebuji jistotu domova, zázemí a lásky, ale občas i to dobrodružství a vzrušení. A můžu po svých zkušeností dodat, že to takhle má většina nevěrných chlapů. Já znám i hodně páru co takhle žije, jen se tím nechlubi sousedům, neboť víme co dělají drby

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.21 18:48
@lumáťa píše:
Proč to pořád řešíte ? Nevěra byla, je a bude ! Jak vidíte, je tu spoustu nevěrných žen !
Monogamie není přirozená ani pro zvířata (až na pár vyjímek). Tu jsme si vymysleli my sami ! Nastavili jsme si taková pravidla a silou vůle se to snažíme udržet. Ale mnoha okolnostmi se to prostě porušuje…

Přesně tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.21 18:50

Tady v této diskuzi si aspoň člověk prohlédne, kolik různých kytiček umí emimi pro anonymy vytvořit. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.21 18:50
@Bábi Zlopočasná píše:
No a preto hovorim ze rovnako ako je pre Teba zavrhnutiahodne manzelstvo, tak je zavrhnutiahodne aj zostahovat sa dohromady a mat deti :-PJa len nechapem preco tu stale obhajujete neveru, ked je to klamstvo. A navrch tvrdite ze ten chudak oklamany si za to moze sam.
A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi :think:

Ja nelzu, a můžu si skotacit :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí