Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
17.10.13 11:06
@zoidberg píše:
Díky pravidelnému čtení těchto a podobných stránek mi bylo umožněno nahlédnout do ženského myšlení. Ženám nabízím porozumnění, umím je vyslechnout, utěšit, společně si zanadávat na ty hrozné chlapy, které musí doma snášet. To je v podstatě vše, ale pro zvlášť atraktivní „pacientky“ mohu nabídnout i fyzické potěšení.
Jsem doktor lidských duší a nejedno manželství jsem zachránil. :lol:

To je krásný příběh, prosím pokračuj, ať se tu nenudíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 11:07
@Anonymní píše:
jeee, to ja bych takovyho milence brala hned. Sama dobre vydelavam, zadna zlatokopka nejsem a Zoidberg je urcite dobre vydelavajici chlap a jeho rodina urcite nestrada a darky milenkam nejsou na ukor darku detem.

Dnešní ženy už nejsou to co bývalo, většina z Vás už dobře vydělává a o dárečky nestojí. Co potřebují, koupí si samy. Navíc manželé by se ptali odkud ty nové věci mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
17.10.13 11:14
@vendulka72 píše:
Utěšovat už nepotřebuju. Navíc je to fakt primitivní taktika ke sbalení ženské. Porozumění mi nemůže nabídnout povrchní fouňa, který cvičí kvůli milenkám. Na to mám dost špatného za sebou a dost špatného mně čeká. Na chlapy nenadávám. Raději s nimi kooperuju. Atraktivní jsem někdy až moc. Využívám toho raději uměřeně. Jestli nemáte ještě něco v rukávu, třeba umíte něco vyjímečného, tak si to co máte využijte jinde. Já se s díky obejdu. 8)

Já Vás také rozhodně nebalím :lol: :lol: Ptala jste se, co mohu nabídnout. Možná je to primitivní taktika, ale každá žena není železná lady jako Vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 11:22
@zoidberg píše:
Já Vás také rozhodně nebalím :lol: :lol: Ptala jste se, co mohu nabídnout. Možná je to primitivní taktika, ale každá žena není železná lady jako Vy.

Mně to zajímalo čistě teoreticky. (Obšourníka naštěstí nepotřebuju.) Jestli byste mně zaujal. Jsou totiž muži, kteří mně zaujmou. Nejsem železná - spíše jste myslel ledová - lady/královna. Ale mám odžito to, co Vy asi ne. Proto mám na věci jiný náhled. Bohužel, nebo spíš bohudík. :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.10.13 11:27
@zoidberg píše:
Já Vás také rozhodně nebalím :lol: :lol: Ptala jste se, co mohu nabídnout. Možná je to primitivní taktika, ale každá žena není železná lady jako Vy.

Ano to sedí - primitivní taktika od primitiva :lol:

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
17.10.13 11:31

Ale tak jednou za čas dostat nějaký dárek taky není k zahození, ne?

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 11:31
@Sonarka píše:
Ano to sedí - primitivní taktika od primitiva :lol:

Ale no tak, zdržme se nadávek, už jsem primitiv, obšourník, povrchní fouňa, ani v jednom svém příspěvku jsem nikoho neurážel :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.10.13 11:55

Dámy nebuďme vulgární.
Zoidberg je podle mě naprosto učebnicový mluvka a pohádkář…
(to, co jste tu psaly vy - povrchní ne a obšourník už teprve ne :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 11:58
@káťa píše:
Dámy nebuďme vulgární.
Zoidberg je podle mě naprosto učebnicový mluvka a pohádkář…
(to, co jste tu psaly vy - povrchní ne a obšourník už teprve ne :mrgreen: )

Děkuji, to už je lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
17.10.13 12:30

Nenapsala jsem, že je obšourník, ale že obšourníka (člověka pouze na sex) nepotřebuju. Jestli je primitiv, to nevím, ani to nikde nepíšu! Píšu, že je to primitivní - jednoduchá - taktika balení. Jestli uráží „fouňa“ co cvičí kvůli cizím ženským, tak se omlouvám. Fouňa je dle mně roztomilý, trochu nedozrálý tvor… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H1
17.10.13 12:37
@káťa píše:
No však, nevěřím prostě tomu, že by se takový kanec zajímal o to, co ženské cítí a snažil se chápat jejich logiku, toho by na ženských zajímalo úplně něco jiného ;)
Prostě chlap
, který takový opravdu je, se chová a vyjadřuje trošku jinak. ;)
Ale nic proti, klávesnice snese vše a napsat si sem můžeš cokoli chceš a určitě tu najdeš pár těch které ti to sežerou i s navijákem a budou ti psát, jaký jsi zlý sobec, což ti pořádně načechrá ego - každý to občas potřebujeme a každý k tomu máme své způsoby :)

Právě že ti nejůspěšnější „milovníci“ rozumí ženám nejvíce" A někteří tak dobře. Že ženská neví jak ale najednou podlehne. A sama si pak říká, jak je to možné.. Né samozřejmě všechny. Vem si když je chlap na ženský a potká nějakou frustrovanou, co má doma jen nějokou krizi, tak jí nabídne porozumění, žena se vykecá. A najednou má někoho „komu na ní záleží“ kdo jí „rozumí“ a na nevěru je zaděláno..

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 12:38
@vendulka72 píše:
Nenapsala jsem, že je obšourník, ale že obšourníka (člověka pouze na sex) nepotřebuju. Jestli je primitiv, to nevím, ani to nikde nepíšu! Píšu, že je to primitivní - jednoduchá - taktika balení. Jestli uráží „fouňa“ co cvičí kvůli cizím ženským, tak se omlouvám. Fouňa je dle mně roztomilý, trochu nedozrálý tvor… :kytka:

Nedozrálý tvor…to beru, vím to o sobě, ale nic s tím nenadělám. Na druhou stranu zkuste si jak blbě zní označení „dozrálý tvor“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
17.10.13 12:44
@zoidberg píše:
Nedozrálý tvor…to beru, vím to o sobě, ale nic s tím nenadělám. Na druhou stranu zkuste si jak blbě zní označení „dozrálý tvor“ :lol:

nebo dokonce přezrálý tvor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17308
17.10.13 12:47
@nepř. G12 píše:
nebo dokonce přezrálý tvor :mrgreen:

Tak to jsou tady jiní, hlavně svými názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
17.10.13 12:54
@zoidberg píše:
Spousta žen ještě neměla to štěstí.
Ale vždyť Vy se zájmu mužů těšíte, spousta jich přece po Vás touží, tak proč nepodlehnout?

Třeba proto, že bych nechtěla ublížit svému partnerovi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí