Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany no kdybych tak vedela co ho teda pritahuje.
to bych se úplně neodvážil odhadovat, ale tipnu si, že ho rozhodně nepřitáhne možnost to mít pětkrát týdně bez jakýhokoliv usilování, no řekni, měla bys to raději jednou měsíčně Bradem Pittem (dosaď dle potřeby) nebo každej den s Otou Sklenčkou? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:.. kterej líp vaří?
to bych se úplně neodvážil odhadovat, ale tipnu si, že ho rozhodně nepřitáhne možnost to mít pětkrát týdně bez jakýhokoliv usilování, no řekni, měla bys to raději jednou měsíčně Bradem Pittem (dosaď dle potřeby) nebo každej den s Otou Sklenčkou?
@vendulka72 píše: .. kterej líp vaří?
počítá se vlastní var nebo i přes armádu služebnictva?
… mimochodem nepamatuje někdo ten vtip z osmdesátek, co se stane, když jde Ota Sklenčka na malou?? třikrát se při tom udělá…
@Anonymní píše:
Jsem s pritelem 7 let. Ja jsem o nevere uvazovala, prvni dva roky byli uzasne, trepal se ze me jak ratlik:) No a ted mi nedava city najevo, neobejme me, neda mi sam od sebe pusu, nejde ani na nem nejak videt ze se na me vylozene tesi ldyz prijde z prace.:(( a me to tak hrozne chybii, sex taky spise z me strany, klidne bych ho mela 5× tydne, nekdy me i odmitne, pry z unavy…nevim co mu je. A to o sebe dbam, uklidim, povarim ach jo.
já si myslím, že přílišný zájem a tlak tomu nepřidá, měli jsme to stejně, manžel měl větší potřebu, než já a svým nátlakem to dopracoval tak daleko, že když večer se přituli rovou jsem hlásila, že sex nemůže být (zdr. komplikace)
ale abys neházela flintu do žita, dnes se to otočilo, najednou jsem to já kdo má větší zájem, prostě jsem začala zase sex mít ráda, taky se náš sex změnil, třeba mu něco chybí…
jinak rada odborníka se kterým jsme se bavili na toto téma je, že nemá nastat kompromis, ale ten co má vyšší potřebu, musí své libido snížit, teprve pak se dá něco napravovat, což mě převapilo myslelal jsem, že mají dva najít kompromis
a kolikrát chce teda sex přítel, když ty 5×???
@chebskamaminka Ale ja po něm nevyžadují sex 5× týdně, jen klidně bych to brala, dolízám za ním 2× týdně a to mi v podstatě vyhovuje akorát… no a když nedolezu tak i 2 tydny nic, pak třeba přijde i on…no to jsem tež už zpozorovala že prilišný zájem a tlak nepomáhá vůbec spíše odpuzuje a je to horší.
Ale popravdě mi víc chybí ten zájem o mě, dotýkání atd…pusu mi dá sam od sebe tak jednou za 2 týdny nebo obejme a to říká že to dělá pořád..haha
@Anonymní píše:
@chebskamaminka Ale ja po něm nevyžadují sex 5× týdně, jen klidně bych to brala, dolízám za ním 2× týdně a to mi v podstatě vyhovuje akorát… no a když nedolezu tak i 2 tydny nic, pak třeba přijde i on…no to jsem tež už zpozorovala že prilišný zájem a tlak nepomáhá vůbec spíše odpuzuje a je to horší.
je to těžké, musíte si o tom promluvit sednout v klidu, probrat jestli nemá třeba tajné přání, nebo kde je problém, u nás to skončilo nevěrou, ze které jsme nakonec ani jeden z nás nevyšel bez újmy, tak lepší řešít víc a dřív, než se něco semele
…smutný důvod, proč mi byl nevěrný partner, byl ten, že hledal inspiraci. Řekl mi, že důvod pro flirt je trénink, že si chlap nacvičuje to, čím pak ohromí svou partnerku (tedy jakože měla jsem mít asi radost, že mu stojím za nácvik jinde).
Vrchol byl, že mu jeho kamarádka posílala romantické zprávy a fotečky přírody v noci, nebyla bych člověk, abych na displej jeho telefonu nekoukla, když v půl dvanácté pípla zpráva. Poslala mu fotku určitou legráckou, nechtěně vyfoceným psem. No a za pár dní nato tutéž fotku poslal on mně, s „hádankou“, jestli mne na tom něco upoutá. Testoval, jestli to tam taky najdu, zkoušel, jestli jsem stejně chytrá jako jeho flirtovací kámoška. No mezitím jsem mu už pakovala věci do igelitky.
Inspirace, trénink
…smutný důvod, proč mi byl nevěrný partner, byl ten, že hledal inspiraci. Řekl mi, že důvod pro flirt je trénink, že si chlap nacvičuje to, čím pak ohromí svou partnerku (tedy jakože měla jsem mít asi radost, že mu stojím za nácvik jinde).
Vrchol byl, že mu jeho kamarádka posílala romantické zprávy a fotečky přírody v noci, nebyla bych člověk, abych na displej jeho telefonu nekoukla, když v půl dvanácté pípla zpráva. Poslala mu fotku určitou legráckou, nechtěně vyfoceným psem. No a za pár dní nato tutéž fotku poslal on mně, s „hádankou“, jestli mne na tom něco upoutá. Testoval, jestli to tam taky najdu, zkoušel, jestli jsem stejně chytrá jako jeho flirtovací kámoška. No mezitím jsem mu už pakovala věci do igelitky.
Zdravím, chtěl bych poradit z pozice ženy. S přítelkyní jsem přibližně dva roky, prvního půl roku nádhera. Vášnivý sex, spousty modřin po těle nás obou. Postupem času začala být dost protivná a náladová. Vášeň a modřiny se z našeho vztahu vytratily. Zhruba od loňského podzimu se jí začaly objevovat modřiny hlavně kolem intimních míst, někdy i v podbřišku, zadečku a nohou. Prý se vždycky někde bouchla. Zajímavé je, že posledních 6 týdnů ani jedna modřina na jejím těle. Samozřejmě jsem na ní uhodil jak je to možný, že je bez modřiny. Pohádali jsme se opět a asi po dvou dnech jsme šli spolu ven a lup další modřina na stehně. Do toho mi v zimě asi 2× řekla, že bych si měl najít milenku, prý ať to dělám tak aby o tom nevěděla. Fakt jsem nechápal. Sex už rozhodně není takový jako prvního půl roku. Před tím jsme se milovali denně, pak přišlo odmítání z její strany a skončilo to tak 2X až 3× týdně. Už nechce pokaždé dojít ke svému orgasmu. Modřiny ode mne odmítá, když ji silně stisku, okamžitě mi odtahuje ruce. Myslím si, že žije dvojí život. Ještě podotýkám, že jsem čistotný, vždy navoněný, cvičím, prostě nejsem žádný humusák. Náš věk je přes 40 let. Problém bude asi, že jsem moc hodný, jsem se nepoučil z manželství. Nebydlíme spolu v jedné domácnosti. Bydlíme ve stejném paneláku. Holky poraďte mi prosím. Mám chuť ji taky začít podvádět. Jen normální názory prosím, výsměch fakt nepotřebuji. Díkec
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale snad chápete. Já teda ještě nevěrná fyzicky nebyla, ale citově v tom lítám fakt neskutečně. Problém u nás v manželství je v tom, že se nám nedaří dítě a já už jsem ve fázi kdy se na to chci vykašlat a jít dál a manžel pořád tlačí ať to zkoušíme dále. Druhá věc je ta že mě s ním prostě už nebaví sex. U nás to teda nikdy nebyla žádná hitparáda - byly lepší i horší chvíle, ale teď je to výloženě katastrofa. Pořád dookola to samé. Když mám chuť já tak nechce manžel, pak zas naopak. A prostě mi už ani jeho doteky nejsou příjemné. Já mám radši tvrdší sex a on na to prostě není. Jednou jsem už spala a on přišel trochu popitý z hospody a tak hezky mě objal a začal líbat na krku tak jsem mu v tom polospanku řekla oš***j mě a on na to jen „jako teď?“ A šel spát. To už byla pro mě taková poslední kapka, kdy jsem to vzdala. Sex nechávám na něm a když chce tak mu pidržím ať je klid a dobrý… Navíc jsem si i uvědomila že chceme od života něco jiného. No tohle už vnímám asi rok a když se o tom snažím mluvit tak dostanu odpověď že „vždyť jsme strašně šťastní spolu a všechno je v pořádku, co si furt hledáš“.. o tom sexu raději ani nemluvím protože by to urazilo jeho mužské ego..
Můj „objev“ znám asi teď dva měsíce, každý den jsme v kontaktu a občas se to zvrhne v sex po internetu, což jsem nikdy nedělala ale je to fakt sranda
a když mi napíše co všechno by se mnou dělal, vše to co mi chybí tak jsem z toho úplně hotová a připadám si jak v pubertě. Další věc že má i stejný pohled na život a chce ty stejné věci jako já. No ale k manželovi mě pořád pojí nějaký cit a i přesto všechno je to hodný muž a nechci mu ublížit. Co s tím nevím.. snad se to nějak vyřeší samo..
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale snad chápete. Já teda ještě nevěrná fyzicky nebyla, ale citově v tom lítám fakt neskutečně. Problém u nás v manželství je v tom, že se nám nedaří dítě a já už jsem ve fázi kdy se na to chci vykašlat a jít dál a manžel pořád tlačí ať to zkoušíme dále. Druhá věc je ta že mě s ním prostě už nebaví sex. U nás to teda nikdy nebyla žádná hitparáda - byly lepší i horší chvíle, ale teď je to výloženě katastrofa. Pořád dookola to samé. Když mám chuť já tak nechce manžel, pak zas naopak. A prostě mi už ani jeho doteky nejsou příjemné. Já mám radši tvrdší sex a on na to prostě není. Jednou jsem už spala a on přišel trochu popitý z hospody a tak hezky mě objal a začal líbat na krku tak jsem mu v tom polospanku řekla oš***j mě a on na to jen „jako teď?“ A šel spát. To už byla pro mě taková poslední kapka, kdy jsem to vzdala. Sex nechávám na něm a když chce tak mu pidržím ať je klid a dobrý… Navíc jsem si i uvědomila že chceme od života něco jiného. No tohle už vnímám asi rok a když se o tom snažím mluvit tak dostanu odpověď že „vždyť jsme strašně šťastní spolu a všechno je v pořádku, co si furt hledáš“.. o tom sexu raději ani nemluvím protože by to urazilo jeho mužské ego..Můj „objev“ znám asi teď dva měsíce, každý den jsme v kontaktu a občas se to zvrhne v sex po internetu, což jsem nikdy nedělala ale je to fakt srandaa když mi napíše co všechno by se mnou dělal, vše to co mi chybí tak jsem z toho úplně hotová a připadám si jak v pubertě. Další věc že má i stejný pohled na život a chce ty stejné věci jako já. No ale k manželovi mě pořád pojí nějaký cit a i přesto všechno je to hodný muž a nechci mu ublížit. Co s tím nevím.. snad se to nějak vyřeší samo..
Kdyby mi žena řekla ošuej mě, nebo ještě lépe vymdej mě, tak bych ji na rukou nosil. Samozřejmě až potom co bych ji ošu*al. ![]()
@Anonymní píše:rozhodla jsem se založit novou diskuzi k tématu nevěra. v jedné diskuzi řeší jedna z nás nevěru a zbytečně se to stočilo trochu jinam, což k ní není hezké. myslím ale, že by to mohlo zajímat více z nás, tedy nezakládám diskuzi abychom utočili na radka9, který přiznal nevěru, s nevěrou asi většina nesouhlasí
ale prosím NEVĚRNÍKY O DŮVODY JEJICH NEVĚR, proč si myslíte, že je to normální, proč si myslíte že za to může i ten druhý, čeho se máme my manželky vyvarovat. možná pište i vy nevěrné manželky čeho se zase mají vyvarovat muži. tak uvidíme co z toho vyleze
za mě- nevěrná jsem nebyla i přes mnohé možnosti a ani nemám v plánu tak činit- už kvůli svému svědomí a především nemám podle mě právo někomu ničit život, je jeho jediný. vztah 10 let, dítě.
Nevěra je těžká věc. Nejsem svatý, ale podle mě je zbytečná nevěra u párů bez dětí. Mám o 10let mladší krásnou ženu, ale po dvou dětech to už nefunguje. Každý máme jiné zájmy a jiné chutě. Jí je 25. A za tu dobu co spolu jsme se šíleně změnila /ne nutně negativně/, ale je jiná. Máme se rádi, ale v intimním životě je to pro oba asi naprd. V tomto máme každý asi jiné představy. Já bych třeba jako milenku nechtěl po zkušenostech mladší ženu, ale cca 40+. Ani nevím proč. Ani nevím jestli mi jde vlastně o sex, ale třeba jen nezávazný pokec s ženou která se o mě zajímá, je něco co vím že doma mít nikdy nebudu. Ve vztahu je vše strašně striktní, upjaté na základě daných konvencí a kompromisů a to milostnému životu vůbec neprospěje
Takže tohle chápu a neodsuzuju.
Moje bývalá mi nevěrná byla opakovaně a neřekla mi nikdy důvod, ale bylo jednoduché si ho domyslet. Měla strašně nízké sebevědomí, neustále se srovnávala s jinýma holkama a neustále o sobě pochybovala. I jejích úst vypadlo, že jsem pro ní moc dobrý. Takže když ty aférky vyšly na povrch, tak jsem hned věděl, která bije.
Většinou jde o nízké sebevědomí, nevyrovnané jedince s nedostatkem empatie a nebo o lidi, kteří už s partnerem “skončili” a když se partner aférku dozví, tak naplno začnou se svým milencem/milenkou.
@pohledzdruhestrany no kdybych tak vedela co ho teda pritahuje.