Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Jazmine píše: Více
já tyto lidi hluboce lituju, oni musí mít hrozně složitý život, když tohle všechno tak rozebírají a řeší, pak se nedivím, že tu každá druhá má úzkosti, takhle dokonale a precizně žít přece nejde vydržet celý život
@stinga no tak mě se třeba stalo, že v objednávce z Košíku jsem měla drahé sýry a máslo. Tak jsem na infolinku volala, jestli si pro to pošlou kurýra. Nechali mi to jako dárek. Ale automaticky bych si ty věci nenechala. Nějak bych to vnitřně vnímala jako krádež. Asi mám holt těžký život, dle tebe…
ale pravda je, že jsem k tomu diskusi na emiminu fakt zakládat nepotřebovala…
@nozu píše: Více
no pak je to otázka ceny té věci navíc k ceně celé objednávky, kdyby ti tam dali navíc paštiku Májka, asi bys to také neřešila? nevím
@stinga píše: Více
Njn, tak s věkem jí to určitě přejde. Já se na to dívám pozitivně, je poctivá i když je to blbost. Jsou pak zase lidi druhej extrém, co ti zatáhnou peněženku jen co ti vypadne z kapsy ![]()
A nemáš ty vitamíny na faktuře, dodacim listu s částkou nula? Tak ty dárky bývají uvedeny. Aby jim to nehaprovalo v účetnictví.
@mado píše: Více
Ježiš tak bude
Tohle je fakt nerozhodí. Účetnictví hapruje na úplně jiných cifrách
Však já chtěla uklidnit zakladatelku s vysvětlením, jak může poznat, že je to dárek. Účetnictví nějakého eshopu fakt neřeším.
@mado píše: Více
I kdyby to nebyl dárek, tohle by mi vůbec nestálo za to trávit čas vyvoláním někam na infolinku a zjišťováním co a jak.
Zakladatelko vybodni se na to, řešíš ptákárnu. Neříkám zatáhnout třeba elektrický kartáček, ale tohle fakt blbost
Jejich chyba. Jinymu zas neco nedodaj, no ![]()
Ja jsem poctiva az az, ale velkych lekaren tohle bude na dennim poradku, si toho nikdo ani nevsimne.
Mi poslali ze zalanda navíc vloni košili… ve velikosti co jsem brala i jiné věci… vůbec jsem to neřešila, darovala jsem ji pak mamce.
Neřeším vůbec když je něco navíc, jedině když něco chybí. Svých starostí mám dost.
Beeeez mučení se přiznám, že bych to vůbec neřešila. Zrovna vitamíny sedí na dárek k objednávce. Jako objevit se mi tam nějaký lék na předpis tak bych to donesla do nějaké pobočky lékárny až bych měla cestu kolem. Ale vitamíny to fakt nechápu proč tím ztrácíš čas.
@nozu píše: Více
To už vracet nelze z hygienických důvodů a pravděpodobně také z důvodu logistiky. Kurýr má naplánovanou trasu s rozvozem a stěží bude mít čas se vracet. Také se nám to stalo u Rohlíku. Manžel kurýrovi okamžitě volal. Zboží už zpátky nechtěl. Jenže u nás to byl pytel světlých rohlíků a ještě něčeho děsně laciného, co není výživově hodnotné ani zdravé. Část těch rohlíků se spotřebovala, snědla jsem jeden, i když pečivo nejím. Manžel a dcera jich snědli víc. V trojobalu nic neděláme, tudíž nepotřebujeme strouhanku. U nás se pečivo prostě nejí.
No hele, já to mám takto celoživotně a ne každého to přejde. Overthinker budu do konce života. Vitamíny z eshopu bych nepitvala. Nakupujeme na lékárnach, kde bývají dárky běžně označeny, ale nesnesu třeba, když si objednám vícero obuvi, která je buďto menší/větší/nepadnoucí, mám potřebu ihned zboží vracet. Okamžitě, nesnesu, aby mi to doma leželo třeba jen v řádech hodin. Prkotina to je také. U těžších témat, která se dotýkají v životě čehokoliv zásadnějšího, jsem schopná se utrápit. A hlava mi jede nonstop.
@krecik.dzungarsky píše: Více
Mne jednou Rohlik dal navic tasku s nejakymi luxusnimi cigaretami v hodnote asi 1500 Kc. To uz bylo dost. Navic u nas nikdo nekouri. Psala jsem na chat, poprosili me o vraceni pri pristi objednavce. Takze jsem to za tyden vracela. Kuryr mi rekl, ze priste si je mam nechat
A kdyz mi jednou dali navic nejake jidlo (ktere nejime), tak ho zpatky z hygienickych duvodu nechteli, nechali nam to jako darek. No a minuly tyden mi kuryr 5 minut po odjezdu volal, ze mam omylem tasku s jidlem pro jednoho pana. A vratil se pro to, pan s tim souhlasil, zna me.