Co mi je..nevím s rady

597
29.3.14 17:01

Co mi je..nevím s rady

Ahoj holky poraďte, bo ja už nevím..

točí se mi hlava, jsem nervozni..

Dneska jsem malem spadla ze schou kyž jsem šla s dcerou. :( je mi na blití, boli mě hlava.. a to už mám 2 prášky v sobě.. Odpoledne jsem šla spat s dcerou, že to bude lepší.. no opak je pravdou.. ještě víc mě ta hlava boli.. tak divně se potim.. nejsem schopna normalně uvažovat.. poslala jsem manžela ven.. že si zkusím lehnout a spat.. jenž usnout mi nejde a nejde.. ja už nevím co mám dělat..? co to může být..?

Těhotná nejsem.. beru už vitamíny pro kojíci matky 2 měsíce.. takže nedostatek vitamnu by to taky neměl být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49159
29.3.14 17:02

Lékař v pondělí, pokud se z toho nevyspíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.3.14 17:06

Nízký tlak, pokud držíš dietu - může to být hladem, únava, počínající cokoliv, nádor, ty prášky, co sis vzala… může to být cokoliv. Uvidíš, jak ti bude zítra večer a podle toho jdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.3.14 17:07

To muze byt cokoliv, blokla krcni pater, stres,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
29.3.14 17:07

Migréna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
29.3.14 17:08

Nejpravdepodobneji zablokovana krcni pater. Jine varianty jsou take mozne, pokud to neprejde do pondeli, jdi k dr.( nejlepe na neurologii)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.3.14 17:10

To jsem měla včera, trpím na migrény. Takhle u mě vypadá slabší záchvat. Ale může to být cokoli, viróza, vyčerpání, kdo ví.. Ať je brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
29.3.14 17:14

Migrena, krcni pater, hormomy..Pokud by to do pondelka nebylo lepsi, zajdi si k dr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
29.3.14 17:17

Beru těhotenský vitamíny a stejně mi teď zjistili nedostatek železa a musímm ho začít brát, takže vitamíny pro kojící matky nejsou všechno.
Viděla bych to na nízký tlak a únavu organismmu. Zkus dnes i zítra ležet, odpočívat, pokud se ti neudělá líp tak v pondělí k dr. Na noc třeba si dej paralen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
29.3.14 17:25

Piješ dost tekutin? Hlavně vodu bez bublin a jiných svinstev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
29.3.14 19:21

Me takhle bylo blbe po vitaminech pro tehotne a tehotna jsem jeste nebyla zaclo mi tak byt blbe tak po tydnu ne hned ten den co jsem si ho vzala. ale ty je asi uz beres dyl tak to tim asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
29.3.14 20:54

Možná migréna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
29.3.14 20:58

Dej si zelezo a magnezko, mne toto pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.3.14 15:12

Holky tak jsem se z toho nějak vyspala..

jen mě dneska dost boli žaludek.. tak nevím jestli to není nějaká viroza..

Každopadně díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.4.14 08:02
@a1j2a3 píše:
Beru těhotenský vitamíny a stejně mi teď zjistili nedostatek železa a musímm ho začít brát, takže vitamíny pro kojící matky nejsou všechno.
Viděla bych to na nízký tlak a únavu organismmu. Zkus dnes i zítra ležet, odpočívat, pokud se ti neudělá líp tak v pondělí k dr. Na noc třeba si dej paralen

Nedostatek zeleza muze bejt i projevem ze se špatne vstrebava, ze neco neni ok. nebo telo nereaguje na synteticke vitaminy a chce to jist spis v potravinach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí