Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ShadowDancer píše:
Zakládám takové téma na odlehčení. Co na svých dětech milujete? Je jasný, milujete je celý i když zlobí.. ale myslím jako takový ty věci, co se nějakým způsobem do vás zarývají?
Příklad: • miluju jak je se mnou trpělivá • miluju jak je vždy šťastná když něco nového objeví a pak po mě kouká a culí se, jakože koukej mami co mám (před chvilkou to byl smetáček s lopatkou, je jí 7měsíců) • miluju jak když usíná u prsa, tak mě ručičkou objímá •když ráno vstane a začne mi pérovat v posteli rukama opřená o mojí hlavu.
• miluju jak mě hledá když se něco děje, to co má v očích když mě vidí • miluju jak když sedím na zemi, musí po mě lézt a nic jinýho jí nezajímá • miluju jak se směje po okolních lidech • miluju jak se chce o vše dělit (dnes mi podávala svoje kousací kartáčky, ať si dám taky
) • miluju jak je šťastná když se jseme koupat • tu její upřímnou radost ze životaA co vy a vaše děti? A onlouvám se pokud už tu téma někde je, nenašla jsem
Mám ráda tu upřímnou radost ze života. Jiskřičky v očích. Když mě obejme a řekne, že mě má rád. Když se probudí a má na tváři úsměv, když usne a je jak hadrový panáček…
Já na nich miluju, že už se blíží doba ,kdy půjdou z baráku
![]()
Miluju, tu jejich čistou lásku, jak překonají hory doly, aby se ke mě dostali, to jejich nadšení úplně ze všeho, to, jak jsou strašně nezkažení.
Miluju když spí.
@jahuhudka amen ![]()
@ShadowDancer jak když se bojí, tak utíkají ke mne na klin a křičí mami (jinak po mne nevzdechnou
), jak v nich vidím sama sebe, jak se šťastně smějí, i když před chvílí byli smutní.
Jak se vyviji a meni pred ocima. Od uplnych mimin, po sikovne samostatne skolacky a predskolaka (aktualne).
Nekdy se dohadaji, poskubou, ale vetsinou nas trojlistek spolupracuje, jsou sehrani, pomahaji si. Pomahaji mi, kdyz jsme sami doma a tatku mame pryc.
@jahuhudka píše:
Já na nich miluju, že už se blíží doba ,kdy půjdou z baráku![]()
@ShadowDancer píše:
Zakládám takové téma na odlehčení. Co na svých dětech milujete? Je jasný, milujete je celý i když zlobí.. ale myslím jako takový ty věci, co se nějakým způsobem do vás zarývají?
Příklad: • miluju jak je se mnou trpělivá • miluju jak je vždy šťastná když něco nového objeví a pak po mě kouká a culí se, jakože koukej mami co mám (před chvilkou to byl smetáček s lopatkou, je jí 7měsíců) • miluju jak když usíná u prsa, tak mě ručičkou objímá •když ráno vstane a začne mi pérovat v posteli rukama opřená o mojí hlavu.
• miluju jak mě hledá když se něco děje, to co má v očích když mě vidí • miluju jak když sedím na zemi, musí po mě lézt a nic jinýho jí nezajímá • miluju jak se směje po okolních lidech • miluju jak se chce o vše dělit (dnes mi podávala svoje kousací kartáčky, ať si dám taky
) • miluju jak je šťastná když se jseme koupat • tu její upřímnou radost ze životaA co vy a vaše děti? A onlouvám se pokud už tu téma někde je, nenašla jsem
Ahoj.
Fakt „žeru“, když mezi sebou dvouletý a tříletý začnou komunikovat.
Ty jejich „konverzace“ jsou boží.
Mladší: „A já a já autem.“
Starší: „Ano, autem babi a děda. Tata žídí.“
Na malém miluji všechno
jeho krásný úsměv už od peřinky, moc ráda ho pozoruju, když spinká, je jak andílek ![]()
@jahuhudka píše:
@divine woman píše:![]()
![]()
tak nějak. Miluju na nich skoro vše, jsou to moje otisky a nejvíc mě vytáčí, když vidím sama sebe v mládí.
Jo konečně vidím proč jsem tak sr.la matku ![]()
@jahuhudka píše:
zavidim
![]()
) • miluju jak když usíná u prsa, tak mě ručičkou objímá •když ráno vstane a začne mi pérovat v posteli rukama opřená o mojí hlavu.
) • miluju jak je šťastná když se jseme koupat • tu její upřímnou radost ze života
Příklad: • miluju jak je se mnou trpělivá • miluju jak je vždy šťastná když něco nového objeví a pak po mě kouká a culí se, jakože koukej mami co mám (před chvilkou to byl smetáček s lopatkou, je jí 7měsíců
A co vy a vaše děti? A onlouvám se pokud už tu téma někde je, nenašla jsem