Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@dva_chlapi_v_chalupe píše:
Nedávno se na Instagram Stories objevily příspěvky reagující na otázku “Co mají lidé za obsese nebo zvláštní zvyky”… bohužel jich bylo tolik, ze ne všechny bylo možné zveřejnit. Například - někteří nejdou spát dokud nejsou všechny supliky v ložnici zavřené. Nebo - někdo také uváděl, ze při chůzi do schodů počítá schody a musí vyjít sude číslo. Přišlo mi to strašně zajímavé. A tak se ptám zdejších kecalek a kecálků - Co mate za obsese vy???![]()
ani se neptej ![]()
Joo u Stibrovky na instagramu, taky jsem se pobavila 😀. Ja mam jen takovou tu klasiku, knofliky od periny nesmi byt u hlavy. Pak na taliri se nesmi dotykat treba maso bramborove kase, nebo tatarka ci kecup se nesmi niceho dotknout. Kdyz domeju nadobi, tak musim vysusit drez, nesnesu v nem vodu. Ale manzel by toho na me vedel spoustu, mam hodne ritualu, ktere nechape, ale mne to prijde normalni ![]()
Musím mít zavřené skříně v ložnici, nikde nikde nesmí být ani škvírka.
@Anonymní píše:
Křečkuju toaletní papírČím víc, tím líp
@small.happy.wife píše:
Joo u Stibrovky na instagramu, taky jsem se pobavila 😀. Ja mam jen takovou tu klasiku, knofliky od periny nesmi byt u hlavy. Pak na taliri se nesmi dotykat treba maso bramborove kase, nebo tatarka ci kecup se nesmi niceho dotknout. Kdyz domeju nadobi, tak musim vysusit drez, nesnesu v nem vodu. Ale manzel by toho na me vedel spoustu, mam hodne ritualu, ktere nechape, ale mne to prijde normalni
Přesně tam … a přišlo jich tam fakt hodně tak mi přišlo Škoda aby to jen tak zaniklo … a když už jsem se zaregistroval na emiminu, tak jsem si říkal ze konečně se “vyvalim” s prvním příspěvkem 😂 😂 😂
Jinak třeba jedna z mých obsesí je ze - odecitam čísla na SPZ… třeba první dvě minus poslední dvě 🤭… nebo nikdy nesmí být dvířka mrklovinky zavřena, když se mikrovlnka nepoužívá …
@Petra274 píše:
Musím mít zavřené skříně v ložnici, nikde nikde nesmí být ani škvírka.
Já všude a k tomu hezky dotažené záclony na okně, naštěstí už mám jen jednu…
Jsem háklivá na chuchvalce, smítka a šmouhy. A vodní kámen mě dohání k šílenství.
Jo a taky delam to s tim toaletakem, ze hodim kus do wc, nez jdu vykonat potrebu
aby to nesplouchalo…
@small.happy.wife
Jako bych četla o mě .. plus teda dalších pár se jistě ještě najde
![]()
@dva_chlapi_v_chalupe
kolíčky na prádlo. Pokud věším, tak jeden kus oblečení musí být přikolíčkovaný 2 stejnými(tvarem, barvou) kolíčky a ještě ideálně musí ladit s prádlem.
Vždy mám stejný postup úklidu a nemám ráda, když mi to někdo naruší.
Různé hromádky - musí být od největšího po nejmenší.
Mám ráda, když jsou věci souměrné.
To ja se vyzivam v tom,kdyz muzu nekomu sloupnout strup,nebo kdyz me chlap necha mu vymackat cernochy na nose,vycistit usi nebo pupik uchostourem ![]()
KOntroluji sporák při odchodu ,klidně třikrát a jsem schopna se ještě vrátit z auta
A počítám vlakové soupravy ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@dva_chlapi_v_chalupe
kolíčky na prádlo. Pokud věším, tak jeden kus oblečení musí být přikolíčkovaný 2 stejnými(tvarem, barvou) kolíčky a ještě ideálně musí ladit s prádlem.
Vždy mám stejný postup úklidu a nemám ráda, když mi to někdo naruší.
Různé hromádky - musí být od největšího po nejmenší.
Mám ráda, když jsou věci souměrné.
Tak toto jsem přesně já!
Včetně těch kolíčků.