Co máte za obsese?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
8.1.19 16:41

Musím vstoupit na eskalátory pravou nohou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18001
8.1.19 16:42
@dva_chlapi_v_chalupe píše:
Nedávno se na Instagram Stories objevily příspěvky reagující na otázku “Co mají lidé za obsese nebo zvláštní zvyky”… bohužel jich bylo tolik, ze ne všechny bylo možné zveřejnit. Například - někteří nejdou spát dokud nejsou všechny supliky v ložnici zavřené. Nebo - někdo také uváděl, ze při chůzi do schodů počítá schody a musí vyjít sude číslo. Přišlo mi to strašně zajímavé. A tak se ptám zdejších kecalek a kecálků - Co mate za obsese vy??? :mavam: :pankac:

ani se neptej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 16:45

Joo u Stibrovky na instagramu, taky jsem se pobavila 😀. Ja mam jen takovou tu klasiku, knofliky od periny nesmi byt u hlavy. Pak na taliri se nesmi dotykat treba maso bramborove kase, nebo tatarka ci kecup se nesmi niceho dotknout. Kdyz domeju nadobi, tak musim vysusit drez, nesnesu v nem vodu. Ale manzel by toho na me vedel spoustu, mam hodne ritualu, ktere nechape, ale mne to prijde normalni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 16:46

Křečkuju toaletní papír :lol: Čím víc, tím líp

• Citovat
  • Upravit
895
8.1.19 16:49

Musím mít zavřené skříně v ložnici, nikde nikde nesmí být ani škvírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
8.1.19 16:49
@Anonymní píše:
Křečkuju toaletní papír :lol: Čím víc, tím líp
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jakože mega zásoby? v každý skříni vyskládanej toaleťák? :mrgreen: já musím mít vždy pomádu na rty a gumičku do vlasů na ruce. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 16:52
@small.happy.wife píše:
Joo u Stibrovky na instagramu, taky jsem se pobavila 😀. Ja mam jen takovou tu klasiku, knofliky od periny nesmi byt u hlavy. Pak na taliri se nesmi dotykat treba maso bramborove kase, nebo tatarka ci kecup se nesmi niceho dotknout. Kdyz domeju nadobi, tak musim vysusit drez, nesnesu v nem vodu. Ale manzel by toho na me vedel spoustu, mam hodne ritualu, ktere nechape, ale mne to prijde normalni :D

Přesně tam … a přišlo jich tam fakt hodně tak mi přišlo Škoda aby to jen tak zaniklo … a když už jsem se zaregistroval na emiminu, tak jsem si říkal ze konečně se “vyvalim” s prvním příspěvkem 😂 😂 😂

Jinak třeba jedna z mých obsesí je ze - odecitam čísla na SPZ… třeba první dvě minus poslední dvě 🤭… nebo nikdy nesmí být dvířka mrklovinky zavřena, když se mikrovlnka nepoužívá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.1.19 16:52
@Petra274 píše:
Musím mít zavřené skříně v ložnici, nikde nikde nesmí být ani škvírka.

Já všude a k tomu hezky dotažené záclony na okně, naštěstí už mám jen jednu…

• Citovat
  • Upravit
1779
8.1.19 16:58

Jsem háklivá na chuchvalce, smítka a šmouhy. A vodní kámen mě dohání k šílenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 16:58

Jo a taky delam to s tim toaletakem, ze hodim kus do wc, nez jdu vykonat potrebu :lol: aby to nesplouchalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
8.1.19 17:01

@small.happy.wife :lol: :lol: :lol: :lol: Jako bych četla o mě .. plus teda dalších pár se jistě ještě najde :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
8.1.19 17:03

@dva_chlapi_v_chalupe
kolíčky na prádlo. Pokud věším, tak jeden kus oblečení musí být přikolíčkovaný 2 stejnými(tvarem, barvou) kolíčky a ještě ideálně musí ladit s prádlem.
Vždy mám stejný postup úklidu a nemám ráda, když mi to někdo naruší.
Různé hromádky - musí být od největšího po nejmenší.
Mám ráda, když jsou věci souměrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.1.19 17:05

To ja se vyzivam v tom,kdyz muzu nekomu sloupnout strup,nebo kdyz me chlap necha mu vymackat cernochy na nose,vycistit usi nebo pupik uchostourem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
8.1.19 17:09

KOntroluji sporák při odchodu ,klidně třikrát a jsem schopna se ještě vrátit z auta :roll: A počítám vlakové soupravy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1779
8.1.19 17:10
@lleennttiillkkaa píše:
@dva_chlapi_v_chalupe
kolíčky na prádlo. Pokud věším, tak jeden kus oblečení musí být přikolíčkovaný 2 stejnými(tvarem, barvou) kolíčky a ještě ideálně musí ladit s prádlem.
Vždy mám stejný postup úklidu a nemám ráda, když mi to někdo naruší.
Různé hromádky - musí být od největšího po nejmenší.
Mám ráda, když jsou věci souměrné.

Tak toto jsem přesně já! :mrgreen: Včetně těch kolíčků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí