Co máte za obsese?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
9.1.19 17:08

@axelina jink doporučuju nic o tom nečíst :mrgreen: jestli seš trochu pakoš, tak si to můžeš vsugerovat.fakt mi věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.1.19 17:13
@Jaa-aa píše:
Fakt? :lol: :lol: me jako diteti rikali nestoupej na kanaly nebo jima propadnes a uz te nikdo nikdy nenajde…a ve me to zpusobilo uplne hruzu a nikdy bych na kanal nestoupla. :lol: :roll: :oops:

Já jednou jako malá na pohotovosti potkala holčičku, která spadla ne přímo do kanálu, ale propadla se takovou tou mříží, co je u domů u sklepních oken, byla dotlučená, krvavá a zanechalo to na mě hluboký vliv a už nikdy jsem si na to nestoupla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.1.19 17:19
@Janik123 píše:
Přidávám se k zipu/knoflíkům od peřiny, zásadně u nohou. :mrgreen: Dál třeba zamykání u auta, jsem schopná se vrátit a předvědčit se, že je zamčený. :lol: Nutnost mít u sebe jelenní lůj a krém na ruce. :) Systém ve věšení prádla. :zed: Kámarádka mi chtěla jednou pomoct a já to pak po ní předělala. :oops: :) Asi je toho víc, ale mám ty věci tak zautomatizovaný, že už to jinak neudělám a přijde mi to normální. :lol:

Jojo systém ve věšení prádla. Jednou u nás na čas bydlela ségra a po tý jsem to šla převěsit, pak jsem byla těhotná, bylo mi zle, tak mi přišla pověsit prádlo maceška a já neměla na převěšení sílu a bylo mi ještě hůř, protože to bylo pověšený příšerně blbě, chaoticky a blbě daný kolíčky. V práci jsem koukala na sušáky s prádlem, co byly u bytovky vedle a nechápala jsem, jak s tím ty ženský můžou žít, že věší takhle blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.1.19 17:25
@malá_holka píše:
@axelina jink doporučuju nic o tom nečíst :mrgreen: jestli seš trochu pakoš, tak si to můžeš vsugerovat.fakt mi věř.

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
9.1.19 17:28
@malá_holka píše:
já četla rozhovovr s tím Praškem, s tím našim psychiatrem, snad to je dobře boha to jméno, jestli ne se omlouvám.a on říkal, že ocd ma každej,i neurózy. jen rozdíl je v tom, že citlivější člověk se těch divných myšlenek chytne a přemýšlí, co ho to napadà za blbosti a kde se to vzalo a už v tom jede. jinej clověk tomu nevěnuje pozornost a bere to jen jako obyč myšlenku.

Ano,tyhle myšlenky dokážou člověka dobláznit tak,že si sám nepomůže.Je dobré se zaobírat něčím jiným,nepitvat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Waterfall
9.1.19 17:29

Neusnu dokud nemám namazané dlaně a tlapky :D

• Citovat
  • Upravit
Waterfall
9.1.19 17:31
@ČarodějkaChvějka píše:
Já mám systém věšení prádla a taky ukládání nádobí do myčky. Takže pravidelně po mém muži převěšuju a přeskládávám, nemůžu si pomoct. :lol: Na telefonu nemám ráda víc otevřených stránek a aplikací, takže furt zavírám a mažu, abych měla jakoby čisto. Jinak taky to, co už tu zaznělo - stejné kolíčky, knoflíky na peřině…

Uáááá, to má chlap. Přijde k myčce a přeskládá ji, talíře podle velikostí, příbory podle druhu, jak kdyby to nebylo jedno :D

• Citovat
  • Upravit
827
9.1.19 17:45

Tak taky musím mít peřinu zapínáním dole, mám systém věšení prádla-ne podle barvy kolíčků, ale podle typu prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.1.19 20:36
@EvulinkaH píše:
Tak taky musím mít peřinu zapínáním dole, mám systém věšení prádla-ne podle barvy kolíčků, ale podle typu prádla.

Ano, to já taky u spaní a stejné kusy vedle sebe věším…

• Citovat
  • Upravit
1260
9.1.19 21:46
@lleennttiillkkaa píše:
@dva_chlapi_v_chalupe
kolíčky na prádlo. Pokud věším, tak jeden kus oblečení musí být přikolíčkovaný 2 stejnými(tvarem, barvou) kolíčky a ještě ideálně musí ladit s prádlem.
Vždy mám stejný postup úklidu a nemám ráda, když mi to někdo naruší.
Různé hromádky - musí být od největšího po nejmenší.
Mám ráda, když jsou věci souměrné.

Tak ty kolicky mam taky tak :palec: a jeste k tomu na jedne snure musi byt stejne barvy kolicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.1.19 21:47
@zakruta píše:
Tak ty kolicky mam taky tak :palec: a jeste k tomu na jedne snure musi byt stejne barvy kolicku :lol:

tak ano, když je čas, místo, dostatek kolíčků, tak to dělám naprosto stejně :-D v zimě mám klid, to suším v sušičce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
9.1.19 22:20
@lleennttiillkkaa píše:
Já jednou jako malá na pohotovosti potkala holčičku, která spadla ne přímo do kanálu, ale propadla se takovou tou mříží, co je u domů u sklepních oken, byla dotlučená, krvavá a zanechalo to na mě hluboký vliv a už nikdy jsem si na to nestoupla.

8o no tak na to bych si nestoupla. Brr :lol: :lol: ale kanal je porad vetsi psycho. Tam je dira az do kanalizace. Je to hluboky a temny. Fuj. Uz by me nenasli :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
10.1.19 07:59
@lleennttiillkkaa píše:
tak ano, když je čas, místo, dostatek kolíčků, tak to dělám naprosto stejně :-D v zimě mám klid, to suším v sušičce :-D

Myslela jsem si, ze jsem blazen, doma se mi kvuli tomu smejou… Uklidnilo me, ze nejsem zdaleka jedina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
23.1.19 22:03

Já před odchodem kontroluju sporák třeba třikrát a někdy vyjdu ven a ještě se vrátím a zase kontroluju :oops:. A musím mít ustlanou postel. Když jsou holky doma a hrají si i na postely tak sem schopná i čtyřikrát za den jim tu postel znova ustlat. A poctivě třídím prádlo podle barev. Když vidím na balkonech prádlo všech barev dohromady tak mně to vadí :oops: a . A pořád chodím holky v noci kontrolovat, třeba i pětkrát za noc a dívám se jestli dýchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí