Co máte za obsese?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
8.1.19 17:14

Nikdy neotevru nove balení čehokoli pokud ve starém je ještě zbytecek (třeba sampon, parfém apod), skladam slova a radim čísla z spz aut a když v nich nenajdu žádný systém, tak z toho mam nervy. V každém soustě jídla mam potřebu mít stejne množství od všeho, co je na talíři. Je toho dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
8.1.19 17:16

Já jich mám. Třeba lžice v priborniku musí být v sobě, vše musím mít srovnané na hrany přesně. A třeba v obchodě u pokladny rovnam žvýkačky v krabičkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
8.1.19 17:17

Treba v praci se snazim parkovat pokazdy jinde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4958
8.1.19 17:19

Jednu dobu jsem obírala lidem v MHD vlasy z oblečení. Už je to naštěstí pryč. Nesnesu zbůhdarma puštěnou vodu nebo když někdo civí do ledničky moc dlouho. Nádobí nesmí být ve dřezu. Počítám barvy a odstíny. Ve vlaku si sedám vždycky na „svoje“ místo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 17:20

nesnesu promáčklá volná místa na platíčcích léků. :oops: Okamžitě odstřihuji.
Kontrola žehličky, zda je vytažena ze zásuvky.Ráno už raději vůbec nežehlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
8.1.19 17:22

Kolíčky vždycky stejného tvaru a barvy, hrnečky uchem vpravo, pozavírané skříně a dřív i dveře, počítám schody, dvakrát zkouším vchodové dveře, jestli jsou zavřené…toho by se našlo :roll:
Ale takový prach mě nechává naprosto v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
8.1.19 17:24

@Burj Chalifa Na léky jsem zapomněla, perforovaná platíčka trhám, zbytek stříhám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
8.1.19 17:27
@KalamityJohn píše:
Treba v praci se snazim parkovat pokazdy jinde. :think:

To se mas…sem rada, kdyz vubec zaparkuju :zed:
Ja chci vzdycky stejnou skrinku, kdyz jdu cvicicit. Stejne misto v saune. Kdyz dokoncim nejaky projekt, musim si uklidit pracovni stul. Jinak tady koukam, ze jsem dost normalni :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
8.1.19 17:27

Kolikrat se vracim, jestli jsem vypnul kavovar - i kdyz uz byl zapnutej celej den a bez pozaru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20985
8.1.19 17:36
@Lenka_Hal píše:
To se mas…sem rada, kdyz vubec zaparkuju :zed:
Ja chci vzdycky stejnou skrinku, kdyz jdu cvicicit. Stejne misto v saune. Kdyz dokoncim nejaky projekt, musim si uklidit pracovni stul. Jinak tady koukam, ze jsem dost normalni :lol: :mrgreen:

Ja jsem predvidatelnej jak se snazim byt nepredvidatelnej, moje ouchylka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 18:03
@Kaci89 píše:
To ja se vyzivam v tom,kdyz muzu nekomu sloupnout strup,nebo kdyz me chlap necha mu vymackat cernochy na nose,vycistit usi nebo pupik uchostourem :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 18:09

Já jich mám.Jak tu někdo psal,knoflíky nebo zip peřinyx nesmí být u hlavy,přes noc se plyšáci v pokojíku nesmí válet na zemi,přes den nevadí :mrgreen: ,nesnesu,když se peřina nebo deka dotýká země,mám toho víc,hned si nevzpomenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 18:12
@GabinkaCh píše:
Já jich mám.Jak tu někdo psal,knoflíky nebo zip peřinyx nesmí být u hlavy,přes noc se plyšáci v pokojíku nesmí válet na zemi,přes den nevadí :mrgreen: ,nesnesu,když se peřina nebo deka dotýká země,mám toho víc,hned si nevzpomenu

ano, hlásím se k zipu peřiny - totéž :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 18:25

Každý den zametu a vytiram :zed: :zed: :mrgreen: muž se mi směje, ale já fakt jinak nemůžu :mrgreen: knížky rovnam tak jak patří, přípravky v koupelně musí být podle velikosti, nesnesu rozházené peřiny a pořád vetram nesnasim takový ten stojaty vzduch v domě. Manžel tvrdí, že je u nás imrvere pruvan :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 18:27
@milovnicejablek píše:
Každý den zametu a vytiram :zed: :zed: :mrgreen: muž se mi směje, ale já fakt jinak nemůžu :mrgreen: knížky rovnam tak jak patří, přípravky v koupelně musí být podle velikosti, nesnesu rozházené peřiny a pořád vetram nesnasim takový ten stojaty vzduch v domě. Manžel tvrdí, že je u nás imrvere pruvan :P

denně zametáš a vytíráš .Vítaný host.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky