Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nikdy neotevru nove balení čehokoli pokud ve starém je ještě zbytecek (třeba sampon, parfém apod), skladam slova a radim čísla z spz aut a když v nich nenajdu žádný systém, tak z toho mam nervy. V každém soustě jídla mam potřebu mít stejne množství od všeho, co je na talíři. Je toho dost ![]()
Já jich mám. Třeba lžice v priborniku musí být v sobě, vše musím mít srovnané na hrany přesně. A třeba v obchodě u pokladny rovnam žvýkačky v krabičkách.
Jednu dobu jsem obírala lidem v MHD vlasy z oblečení. Už je to naštěstí pryč. Nesnesu zbůhdarma puštěnou vodu nebo když někdo civí do ledničky moc dlouho. Nádobí nesmí být ve dřezu. Počítám barvy a odstíny. Ve vlaku si sedám vždycky na „svoje“ místo. ![]()
nesnesu promáčklá volná místa na platíčcích léků.
Okamžitě odstřihuji.
Kontrola žehličky, zda je vytažena ze zásuvky.Ráno už raději vůbec nežehlím…
Kolíčky vždycky stejného tvaru a barvy, hrnečky uchem vpravo, pozavírané skříně a dřív i dveře, počítám schody, dvakrát zkouším vchodové dveře, jestli jsou zavřené…toho by se našlo ![]()
Ale takový prach mě nechává naprosto v klidu ![]()
@Burj Chalifa Na léky jsem zapomněla, perforovaná platíčka trhám, zbytek stříhám ![]()
@KalamityJohn píše:
Treba v praci se snazim parkovat pokazdy jinde.
To se mas…sem rada, kdyz vubec zaparkuju ![]()
Ja chci vzdycky stejnou skrinku, kdyz jdu cvicicit. Stejne misto v saune. Kdyz dokoncim nejaky projekt, musim si uklidit pracovni stul. Jinak tady koukam, ze jsem dost normalni
![]()
Kolikrat se vracim, jestli jsem vypnul kavovar - i kdyz uz byl zapnutej celej den a bez pozaru. ![]()
@Lenka_Hal píše:
To se mas…sem rada, kdyz vubec zaparkuju
Ja chci vzdycky stejnou skrinku, kdyz jdu cvicicit. Stejne misto v saune. Kdyz dokoncim nejaky projekt, musim si uklidit pracovni stul. Jinak tady koukam, ze jsem dost normalni![]()
Ja jsem predvidatelnej jak se snazim byt nepredvidatelnej, moje ouchylka. ![]()
@Kaci89 píše:
To ja se vyzivam v tom,kdyz muzu nekomu sloupnout strup,nebo kdyz me chlap necha mu vymackat cernochy na nose,vycistit usi nebo pupik uchostourem
Já jich mám.Jak tu někdo psal,knoflíky nebo zip peřinyx nesmí být u hlavy,přes noc se plyšáci v pokojíku nesmí válet na zemi,přes den nevadí
,nesnesu,když se peřina nebo deka dotýká země,mám toho víc,hned si nevzpomenu
@GabinkaCh píše:
Já jich mám.Jak tu někdo psal,knoflíky nebo zip peřinyx nesmí být u hlavy,přes noc se plyšáci v pokojíku nesmí válet na zemi,přes den nevadí,nesnesu,když se peřina nebo deka dotýká země,mám toho víc,hned si nevzpomenu
ano, hlásím se k zipu peřiny - totéž ![]()
Každý den zametu a vytiram
muž se mi směje, ale já fakt jinak nemůžu
knížky rovnam tak jak patří, přípravky v koupelně musí být podle velikosti, nesnesu rozházené peřiny a pořád vetram nesnasim takový ten stojaty vzduch v domě. Manžel tvrdí, že je u nás imrvere pruvan ![]()
@milovnicejablek píše:
Každý den zametu a vytiram![]()
![]()
muž se mi směje, ale já fakt jinak nemůžu
knížky rovnam tak jak patří, přípravky v koupelně musí být podle velikosti, nesnesu rozházené peřiny a pořád vetram nesnasim takový ten stojaty vzduch v domě. Manžel tvrdí, že je u nás imrvere pruvan
denně zametáš a vytíráš .Vítaný host.