Co máte za obsese?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2128
8.1.19 21:44

Můj největší problém byla hlavně dřív žehlička.Byla jsem schopná se i 2× vrátit (čtvrté patro bez výtahu) před odchodem do práce,nebo tam nahnat toho,kdo byl k dispozici.A peřinu nesmím mít zapínáním u obličeje.Fuj,z toho se mi dělá zle,jen to píšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.1.19 21:51
@luca241 píše:
Můj největší problém byla hlavně dřív žehlička.Byla jsem schopná se i 2× vrátit (čtvrté patro bez výtahu) před odchodem do práce,nebo tam nahnat toho,kdo byl k dispozici.A peřinu nesmím mít zapínáním u obličeje.Fuj,z toho se mi dělá zle,jen to píšu :mrgreen:

Jaký fuj,mám to úplně stejně!Dvojník :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 21:51
@axelina píše: …doted jsem si myslela že jsem divna…ale když to tady čtu tak si čím dál víc myslím že jsem ještě nejnormálnější tady na tom fóru…konkretne to co tady bylo popsáno to mě vše nechává chladnou… je mi :) to uplně jedno ..když mi bylo tak 10 měla jsem velkou obsesi že jsem si dávala pořád nějake ukoly a zároben trest že pokud to nesplním že se mojí mamce něco stane… bylo to otřesný trvalo to asi 2 roky každý den několik ukolů… nevim kde jsem k tomu přišla ale odešlo to nejak samo asi pak…

S tou mamkou to bych řekla že už bylo slabé ocd no tak dobře že ti to zmizlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.1.19 22:21

@GabinkaCh co je to OCD?? říkala jsem si od rána že třeba ..pokud nevyjdu z domu než bude 7.32 mamka umře… pokud nedoběhnu autobus taktež… jestli nezazvnoní ve škole dřív než napočítám do 50 taktež…a tak furt celej den…následne jsem se dost trápila když to nevyšlo.. ale kde se tohle bere? proč jako to vznikne nevis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
8.1.19 22:40
:-)
@axelina píše:
@GabinkaCh co je to OCD?? říkala jsem si od rána že třeba ..pokud nevyjdu z domu než bude 7.32 mamka umře… pokud nedoběhnu autobus taktež… jestli nezazvnoní ve škole dřív než napočítám do 50 taktež…a tak furt celej den…následne jsem se dost trápila když to nevyšlo.. ale kde se tohle bere? proč jako to vznikne nevis?

Právě s OCD mám trochu zkušenost.Najdi si na netu co to je.Jak jsem psala,zmizlo ti to,buď ráda.To by mě ale taky zajímalo,proč to člověka napadne,tyhle nesmysly.A ze to dovede pěkně zamávat s nervama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
8.1.19 22:49
@Burj Chalifa píše:
Jaký fuj,mám to úplně stejně!Dvojník :hug:

Teď dočítám diskuzi a já mám i tu tvou vzpominanou obsesi s odstrihavanim platicek po vyloupnutych lécích.Psala jsi to myslím ty ne? :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
8.1.19 22:52

Přidávám se k zipu/knoflíkům od peřiny, zásadně u nohou. :mrgreen: Dál třeba zamykání u auta, jsem schopná se vrátit a předvědčit se, že je zamčený. :lol: Nutnost mít u sebe jelenní lůj a krém na ruce. :) Systém ve věšení prádla. :zed: Kámarádka mi chtěla jednou pomoct a já to pak po ní předělala. :oops: :) Asi je toho víc, ale mám ty věci tak zautomatizovaný, že už to jinak neudělám a přijde mi to normální. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.19 23:10

Já mám systém věšení prádla a taky ukládání nádobí do myčky. Takže pravidelně po mém muži převěšuju a přeskládávám, nemůžu si pomoct. :lol: Na telefonu nemám ráda víc otevřených stránek a aplikací, takže furt zavírám a mažu, abych měla jakoby čisto. Jinak taky to, co už tu zaznělo - stejné kolíčky, knoflíky na peřině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
8.1.19 23:37
@dva_chlapi_v_chalupe píše:
Nedávno se na Instagram Stories objevily příspěvky reagující na otázku “Co mají lidé za obsese nebo zvláštní zvyky”… bohužel jich bylo tolik, ze ne všechny bylo možné zveřejnit. Například - někteří nejdou spát dokud nejsou všechny supliky v ložnici zavřené. Nebo - někdo také uváděl, ze při chůzi do schodů počítá schody a musí vyjít sude číslo. Přišlo mi to strašně zajímavé. A tak se ptám zdejších kecalek a kecálků - Co mate za obsese vy??? :mavam: :pankac:

Obsese, jedine co me napada na nektere pisnicky..carodejka chvejka, tri cunici, mela jsem z nich divny neklid, znely me v hlave..a obsese na lidi co jsou tetovany, nosi venku teplaky, zenske co jim vykukuji raminka od podprsenek ve volych topech a uplne mimo..mikiny, kdyz maji na hlave kapucu z mikiny, mracim se na ne a pripada mi to hnusny..desne ja vim.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
9.1.19 07:44

Jeste me napadlo ze mam takovi hrajivi pocit, kdyz mam plne nabitou baterku na mobilu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.19 10:04

Tak to já taky musím mít knoflíky na peřině u nohou, před spaním o sebe třu nohama jinak neusnu, kolíčky musí barevně ladit s prádlem, před vykonáním velké potřeby musím do mísy hodit hrst toaleťáku (abych nedostala Poseidonův polibek :lol: ). Když si beru určitou věc potřebnou k vykonání činnosti (příbor, hrnek, kolíček) tak mám občas pocit, že ten co jsem si vybrala je špatný a stane se nějaká katastrofa - musím si tedy vzít jiný, u kterého takový pocit nemám (někdy musím sáhnout na všechny vidličky v příborníku abych zjistila, která je ta pravá) :roll: Když jsem byla v pubertě tak to bylo nejhorší, měla jsem takové rituály, že jsem třeba musela zadržet na určitou dobu dech a přitom jsem si říkala pro sebe různé věty a dokud jsem s tou větou nebyla spokojená tak jsem se nemohla nadechnout :lol: Naštěstí tyto stavy už nemám, je to o dost mírnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
9.1.19 11:28

Automaticky při couvání ze vrat mačkam dálkový ovladač na jejich zavření, a pak když vyjedu tak přemýšlím jestli se zavíraly. Tak jednou za měsíc se po cestě tak vystresnu, že otočím auto a klidně po 2 kilácích to jedu zkontrolovat, vidím zavřená vrata a stejně se musím ujišťovat, že mě nešálí zrak. :mrgreen. Na wc jsme měli žíhané dlaždice a jako dítě jsem na nich hledala obrazce (ježíš, víla, slon), dnes když přijedu k naším, tak je musím všechny zkontrolovat :D ale jinak jsem úplně normálni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.1.19 16:25

Na jednom kuse prádla musí být stejné kolíčky. Peřinu můžu mít jedině knoflíky u nohou, chlap zase u hlavy (nechápu, jak může spát). Nesnesu špinavé nádobí na lince, patří do dřezu. Ale nádobí u nás myje chlap a ten ho zase ve dřezu nesnese, protože se to pak přece špatně myje. :lol: Určitě toho mám víc, ale nic mě teď nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.1.19 16:45

Takové pěkné téma. Peřina musí mít zip nebo knoflíky u nohou, polštář daný tak, aby bylo zapínání pod ním. Ponožky na sušák věším po párech, ty co ho nemají až nakonec. Stejně tak je sundávám a hned skládám. Jsem schopna to opravit, pokud jsou pověšené špatně, kolíčky slaďuji, ideálně stejné na 1 kuse prádla. Myčka má taky svůj systém a fakt mi vadí, když to tam někdo naskládá blbě. A na kanály teda rozhodně nešlapu, fuj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
9.1.19 17:05
@GabinkaCh píše: :-)
Právě s OCD mám trochu zkušenost.Najdi si na netu co to je.Jak jsem psala,zmizlo ti to,buď ráda.To by mě ale taky zajímalo,proč to člověka napadne,tyhle nesmysly.A ze to dovede pěkně zamávat s nervama

já četla rozhovovr s tím Praškem, s tím našim psychiatrem, snad to je dobře boha to jméno, jestli ne se omlouvám.a on říkal, že ocd ma každej,i neurózy. jen rozdíl je v tom, že citlivější člověk se těch divných myšlenek chytne a přemýšlí, co ho to napadà za blbosti a kde se to vzalo a už v tom jede. jinej clověk tomu nevěnuje pozornost a bere to jen jako obyč myšlenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí