Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na tom našem čertovi miluju úplně všechno. Ale ten okamžik, když se večer ještě v postýlce rozpláče, když se mu něco zdá, já ho pochovám, schoulí se mi v náručí a okamžitě sladce usne, ten je prostě boží. Miluju, jak je vynalézavý, jak se mu rozzáří oči, když mě vidí odněkud přicházet. Úžasné, když si stoupne před mého dvoumetrového synovce, kouká na něj nahoru, ruce za zády jak ředitel a začne mu tou svojí tatarštinou nadávat. A miluju, jak miluje všechny svoje blízké.
![]()
Ahoj,
to je tak strašně těžké něco vypíchnout
Miluju na nich uplně všechno … ![]()
Na starší miluju jak je empatická, jak dává všemu duši a o všechno a všechny pečuje. Miluju když mě hladí po vlasech a jakože mě uspává. Miluju, jak dokáže být stastná, když se směje a pláče radostí zároven. Miluju, jak pečuje o svoji mladší sestru. Miluju, když se ke mě přitulí a říká mi „Ty jsi moje nejmilejší máma a já tvoje dcera“
Miluju tak moc věcí, ..
Na mladší miluju jak se směje, krčí při tom nos. Miluju, když se ke mě přitulí a objímá mě. Miluju, když mi usne v náručí. Miluju, když mi dává pusu a u toho mrčí a natahuje to na strašně dlouhou dobu
Miluju její hemangiomek na čelíčku. Miluju to její žvatlání a jak se snaží opakovat.
@jahuhudka píše:
Já na nich miluju, že už se blíží doba ,kdy půjdou z baráku![]()
Puberta je proto, aby nebylo rodičům líto, že je děti opustí že. ![]()
@Monchichik píše:
@raddka87 to tě přejde, až budou v pubertě
@jahuhudka no tak tady ví, že čím dřív odpoví, tím bude mít dřív klid, protože maminka nedá pokoj, dokud se nedozví, co potřebuje
ale s těma klukama je to přece jen jednodušší ![]()
Na své dceři miluji to, jak se vyvíjí. Ještě nedávno to bylo malé miminko a teď už to je chytrá, přemýšlející holčička. Má ráda hudbu, zpívá si. A vidím v ní i sebe - začíná sledovat a poznávat barvy v Angličtině a Ruštině. Naše děti jsou naše geny a proto je milujem.
![]()
Já na svých dětech miluju uplně všechno, miluju je, i když zlobí, vidím v nich hodně sebe a v jejich vztekaní zase tatínka.
Miluju, jak je starší dcera vynalézavá, jak se o všechno zajímá, pořád si chce povídat, na všechno potřebuje odpověď, jak krásně maluje, vyrábí, často se s námi tulí a říká, že nás miluje a miluju jaký má vztah k bráchovi, samozřejmě, že se i zlobí, ale převládá u nich ta vzájemná sourozenecká láska, která doufám, že jim vydrží celý život.
Pěkně si spolu hrají, tulí se, pusinkují, na procházce chodí ruku v ruce.
Na mladším synovi miluju, jak je učenlivý, jak všechno opakuje po ségře, slova, písničky, jak se rád učí novým věcem, jak je usměvavý, jak se pěkně tulí a dává štípanou pusu
Na obou miluji jejich velké upřímné oči po tatínkovi a jejich radost ze života, jak se radují i s maličkostí, jsou hodně usměvavé děti
jsem vděčná a šťastná, že je mám a jsem na ně pyšná, oba jsou to nejlepší, co se nám v životě povedlo
![]()
Poslední dobou nejvíc miluju jejich klíčící smysl pro humor. Hrozně mě baví, že ta tříletá už je schopná vědomě vymýšlet vtipy, které nás pobaví, a hlavně je na ní vidět, jak moc u toho baví sama sebe. Když se rozchechtá tím svým zvonivým smíchem, neskutečně mi to zvedne náladu a mám pocit, že na světě neexistuje krásnější zvuk.
Miluju jak když přijdu z práce, tak letí ke mně, volá „Maminkuuuu“ (protože s „o“ na konci to ještě neumí
), obejme mě a dá mi pusu. Miluju jak tančí na Beatles, miluju jak se chechtá když jí řeknu ať šmouluje do postýlky, miluju jak je veselá a šťastná, miluju jak kroutí palečkama na nohách když se na něco soustředí… láska nejvíc pořád
jak se do všeho vrhá s nadšením a sebedůvěrou, jak se přijde pomazlit když je smutná, miluju jak se může uchechtat když se koulujeme všichni tři. Taky miluju když spí a já si můžu dělat co chci ![]()
Krásný téma ![]()
Miluji na svém ditku všechno. Miluji chvíle, kdy se mnou usina a pevně mě drží za ruku. Miluji, když začne mudrovat, když používá moje výrazy, jak mě napomina, když mi ujede nějaké to slovíčko
miluji naše povídání cestou autem. Miluji, když se snaží být jako já. Miluji, když hledá moji ruku, když cítí nejistotu nebo obavy. Miluji, když mi mimoděk ve frontě u pokladny mezi „tady to dám na pás já a ty tohle, to je na mě moc těžký, víš“ řekne, „mám tě ráda, mami“ ![]()
A jako spousta přede mnou, miluji, když usne, nebo si vydrží delší dobu hrát o samotě a já mám čas sama pro sebe…
Nahnaly jste mi do očí slzy, fakt.