Co může zabavit exekutor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.11.11 18:16

Co muze zabavit exekutor?

Ahojky muze exekutor zabavit detske ucty ci det. Vkl. knizky kdyz majitelem je dite a zak. Zastupce je dispondentem dale jsem cetla ze pri zablok.uctu exekutorem po dobu 6mes. Kdy tam neprijde zadna platba je ex. Pozastavena. Jake mate zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
19.11.11 18:38

Vkladní knížky nebo stavební spoření, které jsou na jméno dětí, zabavit nemůžou.

Toto jsem našla na internetu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.11 18:52

Diky ja prave nekdo rika ze zabavit nemuzou jinej zas ze muzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
19.11.11 18:57

S tím účtem s myslím že to pravda nebude. Otec má účet kterej se zřizoval když se brala půjčka, kterou ale splácím já, je na moje auto, jenže mě by v té době nic nedal tak si to vzal on. No a pak se stalo to že otec začal blbnout, dělá dluhy kam se podívá, naši se rozvedli. No a dali mu exekuci na tenhle účet a já jsem nucená už víc jak dva roky nopsit splátky přímo do banky, dají to přímo na splátku a nejde to z účtu protože by to okmažitě finančák sebral a splátka by byla v čudu. Tak s myslím že prostě tam ta exekuce sedí mnohem dýl než půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
19.11.11 19:04

Ty se na to neptáš poprvé. Nevím, jaké máš problémy, ale co se obrátit na občanskou poradnu? Koukala jsem, že jsi z Jičína (nebo od Jičína), tam poradnu máte, pomáhají i s exekucemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
19.11.11 20:06

Někde smí, někde nesmí.. Nevím, je tu na to x diskuzí, tak zkus pohledat.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 10:29

ahoj holky, přidávám se do této diskuze, vím, že mi exek může zabavit televizi, tiskárnu apod elektronické věci… Ale může i pračku? Když mám malé děti a potřebuju ji pro ně?

• Citovat
  • Upravit
3248
1.2.12 10:37
Anonymní píše:
ahoj holky, přidávám se do této diskuze, vím, že mi exek může zabavit televizi, tiskárnu apod elektronické věci… Ale může i pračku? Když mám malé děti a potřebuju ji pro ně?

Podle mě když jsou v domácnosti děti nemůže zabavit ani lednici, sporák. O zabavení televize jsme se jednou bavili ve škole a tam to je snad tak, že když jsou děti větší a TV slouží i k jeho rozvoji,tak taky ne,stejně tak jako nemůže zabavit oblečení, věci osobní potřeby atd… ale pak záleží na daném exekutorovi jak se k tomu postaví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
1.2.12 10:39
Anonymní píše:
ahoj holky, přidávám se do této diskuze, vím, že mi exek může zabavit televizi, tiskárnu apod elektronické věci… Ale může i pračku? Když mám malé děti a potřebuju ji pro ně?

Tady jsem našla článek, je sice z roku 2009, a myslím, že to je stejné:
 http://www.mesec.cz/…uci-zabavit/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 11:05

On mi tu označil tiskárnu, televizi, oba notebooky,ač jeden není prokazatelně můj a je napsaný na někoho jiného a pak pračku… Ale já si právě myslím, že tu pračku by rozhodně neměl, když tu mám malé děti a potřebuju ji na praní pro ně…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.12 11:06

Musela jsem mu podepsat papír a že mi dává čas do pul čtvrtý sehnat ty peníze, což je dost nemožné :-( a pak že prostě přijede a věci si odveze…

• Citovat
  • Upravit
3248
1.2.12 11:09
Anonymní píše:
On mi tu označil tiskárnu, televizi, oba notebooky,ač jeden není prokazatelně můj a je napsaný na někoho jiného a pak pračku… Ale já si právě myslím, že tu pračku by rozhodně neměl, když tu mám malé děti a potřebuju ji na praní pro ně…

Nemůže Ti přeci zabavit něco, co není prokazatelně tvoje a ohledně té pračky bych asi někam zavolala, ale kam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.2.12 11:14

haha exekutoři ti mužou všechno,já měla v bytě měsíc podnájemníka a co myslíte byt jsem měla plně vybaven řádná podnájemní smlouva no jo ale exekutor uznal že ty věci nejsou moje musím se sněma soudit a v mém bytě si exekutor udělal sklad těchto věcí jak teda mích tak podnájemníka už 3 měsíce byt nesmím užívat a nejspíš ještě rok nebudu moct.A co zabavyli ?? všechno 2 pračky lednici baroví pult který je napevno přidělán ke kuchyňské lince prostě kromě plovoucí podlahy tak uplně všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
1.2.12 11:16
nemolka píše:
haha exekutoři ti mužou všechno,já měla v bytě měsíc podnájemníka a co myslíte byt jsem měla plně vybaven řádná podnájemní smlouva no jo ale exekutor uznal že ty věci nejsou moje musím se sněma soudit a v mém bytě si exekutor udělal sklad těchto věcí jak teda mích tak podnájemníka už 3 měsíce byt nesmím užívat a nejspíš ještě rok nebudu moct.A co zabavyli ?? všechno 2 pračky lednici baroví pult který je napevno přidělán ke kuchyňské lince prostě kromě plovoucí podlahy tak uplně všechno.

Cože? A i potom co jsi doložila, že to je tvoje zařízení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.2.12 11:17
Junkyska píše:
Anonymní píše:
On mi tu označil tiskárnu, televizi, oba notebooky,ač jeden není prokazatelně můj a je napsaný na někoho jiného a pak pračku… Ale já si právě myslím, že tu pračku by rozhodně neměl, když tu mám malé děti a potřebuju ji na praní pro ně…
Nemůže Ti přeci zabavit něco, co není prokazatelně tvoje a ohledně té pračky bych asi někam zavolala, ale kam :nevim:

ale mužou dokonce už ani nemusí ten člověk být na trvalem bydlíšti je uplně jedno kde ho ten exekutor zastihne tam zabavuje a jako své věci mužete předložit exekutorovi jen učtenky se svím jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel