Co myslíte, je to pásový opar?

Anonymní
6.10.18 20:44

Co myslite, pasovy opar????

Ahoj holky. Prosím o vaší zkušenost. Byla jsem teď často v kontaktu s člověkem u kterého se zjistil pasovy opar. Teď jsem si na ruce všimla malých podlouhlych puchyrku, neboli. Objevila jsem je dnes. Pokud máte zkušenost, díky za vaše rady. Trpím na atopicky ekzem, ale před rokem jsem se ho zbavila, tak nechci silet. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3409
6.10.18 21:08

Přijde mi to jako atop ekzem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
6.10.18 21:11

Ne tohle není pasovy opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
6.10.18 21:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Prosím o vaší zkušenost. Byla jsem teď často v kontaktu s člověkem u kterého se zjistil pasovy opar. Teď jsem si na ruce všimla malých podlouhlych puchyrku, neboli. Objevila jsem je dnes. Pokud máte zkušenost, díky za vaše rady. Trpím na atopicky ekzem, ale před rokem jsem se ho zbavila, tak nechci silet. Díky moc

Tak pasovy opar vetsinou dost bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
6.10.18 21:15

Atop ekzem, taky ho mám a přesně i v tom samém mísrě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
6.10.18 21:26

Ja mela male vodnate puchyrky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
6.10.18 21:59
@Nuníček píše:

nemusí vždy bolet, čerstvá zkušenost kolegyně, taky si myslela že má jen exem, nakonec to byl pasovy opar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
6.10.18 22:29

Ahoj, měla jsem nedávno na pravé ruce a vypadal úplně jinak. Byly to fakt puchyre vic jak 1 cm a od zápěstí po rameno. Bolet to začalo až při cca vysevu pátého ale s ibalginem to šlo vydržet. Takže bych řekla, že to pasovy opar neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
6.10.18 22:39

Mne to na pasovy opal neprijde. Dcera mela skupinku vodnatych pupinku. Vetsinou to boll a vetsina lidi to ma na trupu, ale asi to neni vzdy pravidlem. Podle fotky mi to pride jako ekzem, ale nejsem zdravotnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19787
7.10.18 08:16
@Nuníček píše:

Mě pásový opar šimral, resp. v nejhorším to bylo jako takové píchání tenkými jehličkami, jako když se spálím od slunka.
Jsou to drobné vodnaté puchýřky. Obsah puchýřků je silně infekční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová