Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nechapu, co je za otazku? Mas objednano? Volali ti a rekli ti co?
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, objednával jsem u PPL a dneska mi kolem 7:40 volalo, jelikož jsem nebyl k dispozici v tu dobu tak jsem tam volal zpět a ptal se na Adresu, vše jsem teda řekl a takový věci, volají vždy kolem rána aby se ptali nebo ne?
Ahoj.
Pokud s nimi komunikuješ tímto způsobem, tak Ti tu zásilku nikdy nedoručí. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, objednával jsem u PPL a dneska mi kolem 7:40 volalo, jelikož jsem nebyl k dispozici v tu dobu tak jsem tam volal zpět a ptal se na Adresu, vše jsem teda řekl a takový věci, volají vždy kolem rána aby se ptali nebo ne?
ano, volaji. a na adresu se ptali zrejme proto, aby dali vedet ridici, dorucujicim ve vasem okrsku.
Přes PPL jsem šel po prvé, díky za odpověď, berte za vyřešený
Ahojky, obnovuji diskuzi s podobným dotazem…
Dnes mi volalo během dnes cizí číslo, já ale měla režim letadlo, protože jsem byla zaneprázdněná. Teď jsem z režimu mobil vypla a zjistila jsem, že to cizí číslo bylo PPL. Nevíte, co mám dělat? Zavolat zpět? A co se stane s mým balíčkem?
Děkuji za odpověď.
@Cullenova píše:
Ahojky, obnovuji diskuzi s podobným dotazem…Dnes mi volalo během dnes cizí číslo, já ale měla režim letadlo, protože jsem byla zaneprázdněná. Teď jsem z režimu mobil vypla a zjistila jsem, že to cizí číslo bylo PPL. Nevíte, co mám dělat? Zavolat zpět? A co se stane s mým balíčkem?
Děkuji za odpověď.
Ahoj.
Zavolej a uvidíš.
A/ Buď Ti nabídnou jiný čas doručení.
B/ Doručí Ti ho na příslušné depo.
C/ Myslím, že mají ještě tzv. ParcelShop. Takže si ho vyzvedneš někde na nejbližší pobočce.
Ale hlavně zavolej zpátky. ![]()
Volala jsem včera zpátky, nikdo mi to nebral. Nejhorší je, že nemám ani číslo balíčku (odesílatel mi ani neposlal mail o tom, že balíček posílá), takže to budu muset ještě nějak dořešit ![]()
@Cullenova píše:
@tininasVolala jsem včera zpátky, nikdo mi to nebral. Nejhorší je, že nemám ani číslo balíčku (odesílatel mi ani neposlal mail o tom, že balíček posílá), takže to budu muset ještě nějak dořešit
Ahoj.
Určitě si ten balíček nenechají. Takže se snad spojí. ![]()
Ale v tomto případě by byla lepší dobírka.
v 7:30 je čas zavolání ještě ok. Vzpomínám, jak jsem na MD přestala úplně s PPL cokoli mít, neb mimino usínalo až nad ránem a pak mi po šesté ráno volalo PPL, že navečer doručí balík
teď už posílají u nás jen sms, tak jsem je zase vzala na milost ![]()