Co na bolesti hlavy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
21.6.15 08:06

Ahoj holky, již pár dnů mě trápí nesnesitelné bolesti hlavy. Příčina je pravděpodobně ovulace a pomalu přicházející předmenstruační bolesti. Trpím tím docela často, ale většinou to odezní. Jenže ted mě to týrá už několik dnů po sobě. Ráno po probuzení, večer to na mě padne, zavírají se mě oči.. Co vám pomáhá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.6.15 09:54

@chipsa mne zabira na hlavu Saridon ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.6.15 10:00
@ivkaaa píše:
@chipsa mne zabira na hlavu Saridon ;)

Díky za typ, je to volně prodejné v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
21.6.15 11:50

@chipsa ano normalne prodejne po 10 nebo 20ks.

Mne toto jedine zabiralo. Zadne brufeny nebo tak nepomahaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.6.15 11:53

Ještě pomáhá pití horkého čaje, ale jenom na chvilku. Pak se ty příšerné bolesti zase vrátí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.1.16 23:12

Mně jako jediný vždy zabere Ataralgin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.1.16 22:45

Ten ataralgin neznám, to je lék proti bolesti na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.1.16 22:54

Ne není na předpis, mně ho doporučila lékárnice, že pomáhá proti bolesti a že jde narozdíl od ostatních prášku a po příčině té bolesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
27.6.16 22:46

Ja už prašky nechci nevite o nějakych kapkach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
27.6.16 22:55

@Slanec No ale proc te ta hlava boli. Je to treba od patere (skripnuta nebo namozena zada), nebo z nedostatku hořčíku (to bývá časté).. Když identifikuješ příčinu, pak je snazší vyřešit následek - bolest. Prášky ani kapky nedoporučuji žádné, nejsem zastáncem chemie. Zkus doplnit ten hořčík, to bývá častou příčinou bolestí hlavy. A nepiješ málo tekutin? Z toho také pěkně může bolet hlava. Pokud jsi k tomu i hodně unavená, tak by ti mohlo chybět i Béčko. Cpát se jenom tak svinstem na bolest je k ničemu, stejně neodstraníš příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
28.6.16 06:58

Konečně tu někdo napsal něco rozumného.
Navíc to může být třeba s práce, nějaký výpar ve vzduchu, ale ta páteř je nejčastější příčna.
Jak to zjistt je snadné, pořádně páteř rozhýbat, zkusit automasáž, prohřád páteř ve vaně, nebo sprchou a pokud se alespoň na chvíli uleví, je to od páteře a pak se jen naučit, jak s tím do budoucna bojovat.
Jo a velmi často to způsobují aromastromečky v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.6.16 23:05

Od té doby co pravidelně běham 5× týdne mi úplně migrény zmizely. Měla jsem ji vždy při ovulaci a první dny MS. Teď už třetí měsíc nic. Když jsem dokázala ze zacatku vybehnout i se začínající migrénou, tak proste během běhu zmizela. Uvědomila jsem si to až během čtení teto diskuze, ze vlastně od dubna je to bez migrény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.6.16 23:07

Jestli je to pohybem? Vzduchem? Zvýšeným tepem? Nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.16 10:18

Trvající bolesti hlavy

Ahoj, asi 2 měsíce trpím bolestmi hlavy. Prakticky každý den. Pokud mě hlava nebolí, tak při zátěži nebo ohnutí se, cítím tlak v hlavě. Na neuru jsem sledovaná už 3 roky kvůli migrénám (které mívám 1-2× měs.). Poslední měsíc mi byly předepsány rehabilitace (6×), ty mám za sebou. Oči a CT v pořádku. Žádné kousnutí hmyzem… Sice zlepšení se ukázalo po rehabilitacích, ale hlava bolí skoro každý den. Na rehabilitacích se mě ptali na vše možné. A rehabilitační pracovnice usoudila, že by to mohl být pravděpodobně whiplash syndrom (manžel před 3 měsíci hodně prudce zabrzdil, já to nečekala, tak to se mnou škublo, k lékaři jsme nejeli). Na neuru mi na toto bylo řečeno, že léky na nějakou prevenci nemají smysl, že si mám chodit na masáže krční páteře (350,–/půl h) a bolest přetrpět :zed:.Nevím, co si s tím počít. Nějaká rada, jak přežít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.17 18:53

Holky je nějaký doplněk stravy, něco přírodního co by mi teď akutně pomohlo na bolesti hlavy? K dr jdu až za týden, dřív volno nemá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex