Co na mimické vrásky?

Anonymní
21.10.23 08:30

Co na mimické vrásky?

Ahojte.

Máte někdo osvědčený tip, co dělt proti mimickým vráskám? Je mi 27 a mám mezi obočím nad nosem mimické vrásky, všimla jsem si toho když jsem se namalovala.
Vím, že je to mimika, ale chtěla bych proti tomu zkusit něco dělat, není mi ani 30… :,(

Víte o nějakém krému/séru, který osvědčeně pomáhá toto redukovat?
Samozřejmě k tomu strava, snažit se být bez stredu atd.
Popřípadě i rady, co zahrnout do jídelníčku?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17457
21.10.23 09:33

Jedině botox. Vše ostatní má minimální účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.10.23 09:44
@Anonymní píše:
Ahojte.

Máte někdo osvědčený tip, co dělt proti mimickým vráskám? Je mi 27 a mám mezi obočím nad nosem mimické vrásky, všimla jsem si toho když jsem se namalovala.
Vím, že je to mimika, ale chtěla bych proti tomu zkusit něco dělat, není mi ani 30… :,(

Víte o nějakém krému/séru, který osvědčeně pomáhá toto redukovat?
Samozřejmě k tomu strava, snažit se být bez stredu atd.
Popřípadě i rady, co zahrnout do jídelníčku?

Krém ani sérum ti nepomůže. Teď frčí masáže, tejpy, můžeš mrknout na nějaká videa, jak se to správně dělá. Důležité jsou sluneční brýle, aby člověk nemhouřil, ale jediný opravdu účinný způsob je botox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
21.10.23 10:37

Okamžitý výsledek dá jedině botox, na různé „protivráskové“ krémy a séra bych kašlala (ozkoušeno). Je mi málo přes 30 a vrásky se mi výrazně zjemnily hlavně výživou. Vyvážená strava obsahující kvalitní tuky (opravdu se těch tuků nebát), pít hodně vody, komplex vitamínů pro správné fungování organismu a kolagen. Co si napatláš na tvář není tak zásadní, důležité je, aby to hydratovalo a vstřebalo se. Důležité je chodit spát s vyčištěnou a hydratovanou pletí, způsob aplikace krému je taky hodně důležitá (netahat kůži ani ji agresivně nemačkat, spíš tahat krém od středu ke spánkům několik minut a pleť jemně táhnout směrem k vlasům. Tohle dělám už několik let a rozdíl je opravdu viditelný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
21.10.23 13:23

Na mimické vrásky logicky pomůže něco co omezí mimiku, tudíž jedině botox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
22.11.25 12:07

OMG…BOTOX! Krémy jsou tak akorát vyhazování peněz. Krém hydratační a se slunečním faktorem, a víc nevymýšlet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml