Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím. Za chvíli odlétám k moři a ještě před odjezdem, bych si chtěla nechat udělat hezké akrylové nehty. Problem je v tom, že na dovolené vždy hraji s rodinou volejbal… Mám ráda takové středně dlouhé nehty, ale nevim zda s tokovymi volejbal hrát pujde. Co myslíte?
Půjde, ale musíš hrát jen „bagr“ nebo smečovat. Ono půjde i klasické pinkání nad hlavou, ale riskuješ, že si je dost bolestivě zlomíš. Nech si udělat hodně krátké, s nimi to půjde.
Pokud na to nejsi zvyklá, tak to nedělej. Urvany nehet není nic dobrého
Dobre. Jakou délku bych měla zvolit? Pošle někdo foto prosim?
@aaelin píše:
Dobre. Jakou délku bych měla zvolit? Pošle někdo foto prosim?
Co nejkratší, aby nepřesahovaly skoro vůbec hranu prstu.
Jo a i při té nejkratší délce si můžeš ten nehet odrazit, pokud ti míč dopadne kolmo na hranu nehtů. Bolí to jak čert…
Mi nehty nevadí v ničem. Je fakt, že nemám žádné extrémně dlouhé a nesnáším ty špičaté tvary. Normální délku. Moje nehty jsou pevné. Na nich gel lak. Můžu s nimi dělat cokoli.
@aaelin píše:
Zdravím. Za chvíli odlétám k moři a ještě před odjezdem, bych si chtěla nechat udělat hezké akrylové nehty. Problem je v tom, že na dovolené vždy hraji s rodinou volejbal… Mám ráda takové středně dlouhé nehty, ale nevim zda s tokovymi volejbal hrát pujde. Co myslíte?
Pokud jsi nehty doteď neměla, tak bych ti to asi ani nedoporučovala. Musíš sí na ně nejdříve zvyknout a ne hned jít hrát volejbal.Tam je riziko že si nehty bolestivě narazíš. Akrylu se nic nestane, ale tebe budou konečky prstů bolet.Vim co říkám, akryl mám už několik let, ale někdy se mi stane také „ úraz" že do něčeho nehtem přímo narazim… A to je pak do. perdele, au,,takže doporučuji co nejkratší nebo nic.
@Plmo píše:
Pokud jsi nehty doteď neměla, tak bych ti to asi ani nedoporučovala. Musíš sí na ně nejdříve zvyknout a ne hned jít hrát volejbal.Tam je riziko že si nehty bolestivě narazíš. Akrylu se nic nestane, ale tebe budou konečky prstů bolet.Vim co říkám, akryl mám už několik let, ale někdy se mi stane také „ úraz" že do něčeho nehtem přímo narazim… A to je pak do. perdele, au,,takže doporučuji co nejkratší nebo nic.
To je fakt. Hlavně, když na ně nejsi zvyklá, prvních pár dní neuděláš nic. Nezvedneš minci ze země, nenapíšeš smsku, nevymáčkeš si beďar (pardon). Už je mému experimentu s nehty pár let, ale tu bezmoc prvních dní si pamatuju dodnes. ![]()