Blond pramínky vlasovou řasenkou?

2182
14.10.23 21:23

Blond pramínky vlasovou řasenkou?

Ahoj, mám hnědé vlasy se světlým melírem, lehkým, tón v tónu. Už mám šedinky, takže mi kadeřník dělá hnědou barvu a ještě světlý melír. Bohužel melír mi extrémně vysušuje po těch letech vlasy, mám tvrdé vlasy, suché, prý na tento typ není melír optimální. Léta jsem si také barvla, tedy ne já, kadeřnice, celé vlasy do výrazné blond (k blond barvě mi ještě dávali blond melír a blond přeliv, aby dosáhli opravdu výrazné, čisté blond),takže dostaly zabrat. Ráda bych přešla jen k barvení do hněda a pramínky si občas udělala jen vymyvatelnou blond řasenou. Nechci jí tedy zakrývat šediny, chci s ní dělat jen blond pramínky. Doporučíte mi prosím značku řasenky? Ne Jenny Lane!Nebo jak jinak dosáhnout světlých pramínků?Co takhle blond barvou, byla by podle vás pro mě lepší než melír? Dají se blond barvou udělat melíry, ne? Děkuji moc, holky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
14.10.23 23:04

Blond ničím nedosahnes, jen odbarvovacem, žádná řasenka, přeliv ani nic podobného ti hnědé vlasy na blond nezesvetli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.10.23 23:12
@Kriss Tina píše:
Blond ničím nedosahnes, jen odbarvovacem, žádná řasenka, přeliv ani nic podobného ti hnědé vlasy na blond nezesvetli.

Samozřejmě blond řasenka zesvětlí, nosila jsem ji před lety, ovšem je smyvatelná a lepí, jde o značku, proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
14.10.23 23:18
@maskovak píše:
Samozřejmě blond řasenka zesvětlí, nosila jsem ji před lety, ovšem je smyvatelná a lepí, jde o značku, proto se ptám

Ale to neni zesvetleni, to si na ty vlasy napatlas nejakou hmotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
14.10.23 23:20
@maskovak píše:
Ahoj, mám hnědé vlasy se světlým melírem, lehkým, tón v tónu. Už mám šedinky, takže mi kadeřník dělá hnědou barvu a ještě světlý melír. Bohužel melír mi extrémně vysušuje po těch letech vlasy, mám tvrdé vlasy, suché, prý na tento typ není melír optimální. Léta jsem si také barvla, tedy ne já, kadeřnice, celé vlasy do výrazné blond (k blond barvě mi ještě dávali blond melír a blond přeliv, aby dosáhli opravdu výrazné, čisté blond),takže dostaly zabrat. Ráda bych přešla jen k barvení do hněda a pramínky si občas udělala jen vymyvatelnou blond řasenou. Nechci jí tedy zakrývat šediny, chci s ní dělat jen blond pramínky. Doporučíte mi prosím značku řasenky? Ne Jenny Lane!Nebo jak jinak dosáhnout světlých pramínků?Co takhle blond barvou, byla by podle vás pro mě lepší než melír? Dají se blond barvou udělat melíry, ne? Děkuji moc, holky. :kytka:

Akrylem.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.10.23 23:37
@Tarena píše:
Ale to neni zesvetleni, to si na ty vlasy napatlas nejakou hmotu

ano, jsou to jen dočasné pramínky, to je jasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit