Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezký den, máte zkušenost s barvama z drogerky? Hledám nějakou hezkou středně hnědou barvu, hlavně, aby nebyla moc tmavá. Zkoušela jsem Loreal Casting Crème Gloss 700 medová, barva krásná, nezničila mi vlasy, ideální jakou jsem chtěla, ale bohužel se mi hned po prvním mytí začala vymývat a nepřekryla mé odrosty, tak jak zbytek vlasů (moje odrosty jsou popelavá blond, takže nechápu, že nechytla). Vím, že to měl být jen přeliv, proto se vymývá, ale zajímá jestli máte zkušenost i s jinýma barvama, které nejsou přeliv a opravdu vydrží. Cenově je mi to jedno, hlavně, aby byla šetrná, překryla vše a vydržela. Mockrát děkuji.
@terezaa11 píše:
Hezký den, máte zkušenost s barvama z drogerky? Hledám nějakou hezkou středně hnědou barvu, hlavně, aby nebyla moc tmavá. Zkoušela jsem Loreal Casting Crème Gloss 700 medová, barva krásná, nezničila mi vlasy, ideální jakou jsem chtěla, ale bohužel se mi hned po prvním mytí začala vymývat a nepřekryla mé odrosty, tak jak zbytek vlasů (moje odrosty jsou popelavá blond, takže nechápu, že nechytla). Vím, že to měl být jen přeliv, proto se vymývá, ale zajímá jestli máte zkušenost i s jinýma barvama, které nejsou přeliv a opravdu vydrží. Cenově je mi to jedno, hlavně, aby byla šetrná, překryla vše a vydržela. Mockrát děkuji.
Dobarvuji šedé odrosty touto: 
Nenechává fleky na kůži, neničí vlasy a má přesně stejný odstín jako moje přírodní vlasy. A nevymývá se - tím, že barvím jen odrosty, mám teď po létě konce jemně vyšisované do světla, vypadá to přirozeně.
@Anonymní píše:
Dobarvuji šedé odrosty touto:Nenechává fleky na kůži, neničí vlasy a má přesně stejný odstín jako moje přírodní vlasy. A nevymývá se - tím, že barvím jen odrosty, mám teď po létě konce jemně vyšisované do světla, vypadá to přirozeně.
Super díky moc! Na tuto jsem i koukala. Nemáte náhodou foto jak to vypadá na živo na vašich vlasech?
@terezaa11 píše:
Super díky moc! Na tuto jsem i koukala. Nemáte náhodou foto jak to vypadá na živo na vašich vlasech?
To bohužel nemám.
Dobarvím odrosty cca centimetr, dva od hlavy, nechám cca dvacet, pětadvacet minut a pak rozčešu do vlasů a nechám ještě pět minut. Spláchnu a umyju, použiju kondicionér.
Stačí mi polovina balení, takže druhou plovinu nechávám na příště.
Dřív jsem chodila ke kadeřnici, ale polámala se mi při autonehodě a čekám až se dá dokupy, což už bude pomalu rok…
Nechala jsem se stříhat jinde, katastrofa, na barvení nemám jinde čas a odvahu, tak to řeším sama doma - ale tahle barva mě moc příjemně překvapila, opravdu trefila přesně svůj odstín a hlavne mi nejde do zrz.
@Anonymní píše:
To bohužel nemám.Dobarvím odrosty cca centimetr, dva od hlavy, nechám cca dvacet, pětadvacet minut a pak rozčešu do vlasů a nechám ještě pět minut. Spláchnu a umyju, použiju kondicionér.
Dřív jsem chodila ke kadeřnici, ale polámala se mi při autonehodě a čekám až se dá dokupy, což už bude pomalu rok…Nechala jsem se stříhat jinde, katastrofa, na barvení nemám jinde čas a odvahu, tak to řeším sama doma - ale tahle barva mě moc příjemně překvapila, opravdu trefila přesně svůj odstín a hlavne mi nejde do zrz.
A chytá vám spíše jako středně hnědá než blond? Vim, že se říká vybírat spíš světlejší, protože to chytá o odstín až o dva tmavší, tak jestli to je případ i této barvy.😁 Děkujuu za reakce.
@Anonymní píše:
To bohužel nemám.Dobarvím odrosty cca centimetr, dva od hlavy, nechám cca dvacet, pětadvacet minut a pak rozčešu do vlasů a nechám ještě pět minut. Spláchnu a umyju, použiju kondicionér.
Dřív jsem chodila ke kadeřnici, ale polámala se mi při autonehodě a čekám až se dá dokupy, což už bude pomalu rok…Nechala jsem se stříhat jinde, katastrofa, na barvení nemám jinde čas a odvahu, tak to řeším sama doma - ale tahle barva mě moc příjemně překvapila, opravdu trefila přesně svůj odstín a hlavne mi nejde do zrz.
Podle mě je barva u nové kadeřnice daleko menší risk než zkoušet nějakou drogerkovou.
Jestli peníze nejsou problém, tak bych si šla udělat radost. ![]()
Jinak nevím, jestli nebude problém v té otevřené polovině balení, nevyčpí to mezitím?
@broskvová zmrzlina píše:
Podle mě je barva u nové kadeřnice daleko menší risk než zkoušet nějakou drogerkovou.Jestli peníze nejsou problém, tak bych si šla udělat radost.
Jinak nevím, jestli nebude problém v té otevřené polovině balení, nevyčpí to mezitím?
Barva z drogerky nevyčpí, tedy pokud ji nechceš uchovávat namíchanou.
![]()