Nevím jestli mám jít na tetování obočí

Anonymní
3.10.23 17:25

Nevim jestli mam jit na tetovani oboci

Ahoj.. Tak já nevím holky. Všude čtu různý diskuze. Mám mastnejsi porovitou pleť, ale nepotim se v obličeji. Bezne si dávám make up, dělám oboci, řasy, spodní linku. Už roky přemýšlím o tetovani oboci. Vybrala jsem si i artistku dle fotek…Ale pořád váhám. Furt je to oblicej, oboci vesměs dělá xicht. Ráno si ho maluju dlouho, kolikrat ho mám úzký, tlustý, tmavý, světlý… Prostě mě to štve. Přemýšlím jestli to nakonec nezrusit jak se bojim. Na druhou stranu představa ze bych kazdej dem vstala s obočím mě láká… :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1826
3.10.23 17:57

Taky by se mi libilo, mit ho pekne vytetovane. Az potkam zenu, u ktere se mi bude libit, tak si urcite necham doporucit, ale bez osobni zkusenosti do toho nejdu. Zatim jsem takovou, kterou bych v duchu nelitovala, nepotkala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.23 18:17
@Capretta píše:
Taky by se mi libilo, mit ho pekne vytetovane. Az potkam zenu, u ktere se mi bude libit, tak si urcite necham doporucit, ale bez osobni zkusenosti do toho nejdu. Zatim jsem takovou, kterou bych v duchu nelitovala, nepotkala :mrgreen:

No právě… na fotkách se mi právě líbí, ale realita šílená. Kamarádka ho má taky, moc se mi to zdálky na fotce libilo. Realita šílená patlanice. :( V práci dělám s lidmi, a když přijde nějaká starsi žena s vytetovanou čarou tak mě to přijde sileny..

• Citovat
  • Upravit
TaTamta
3.10.23 18:23

Jsem blondýna s blonďatým, ne zrovna hustým obočím. Občas ho přibarvím hennou, občas doladím tužkou.
Pravidelně okukuju ostatní baby s vytetovaným obočím a ještě mě ani jedna nepřesvědčila o tom, že bych si to měla nechat udělat. Na netu třeba hezky vyfocený, ale v reálu se mi to prostě po vyhojení nelíbí.
Věkem mi táhne na 50, takže už to asi ani řešit nebudu ;)

• Citovat
  • Upravit
2003
3.10.23 18:24
@Capretta píše:
Taky by se mi libilo, mit ho pekne vytetovane. Az potkam zenu, u ktere se mi bude libit, tak si urcite necham doporucit, ale bez osobni zkusenosti do toho nejdu. Zatim jsem takovou, kterou bych v duchu nelitovala, nepotkala :mrgreen:

Protože u těch dobře udělaných nepoznáš, že to není vlastní obočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16006
3.10.23 18:32

Nechoď, je to fakt hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
3.10.23 22:44

Me nedavno odradila kamaradka, ktera na tom byla. Ma to udelane hezky, decentne, ani bych to nepoznala. Ale ten proces je sileny. Ono to hlavne neni zase tak permanentni, casem barva bledne a musi se dobarvovat. Navic prvni tydny je to naopak hodne tmave. Pry dva tydny chodila v ksiltovce :) Pak se barva zacne vylupovat, takze je to takove flekate a musi se na korekce. Suma sumarum - mesic vypadate hrozne, pak je to nekolik mesicu hezke a zacinate nanovo. To radeji zustanu u tuzky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.10.23 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj.. Tak já nevím holky. Všude čtu různý diskuze. Mám mastnejsi porovitou pleť, ale nepotim se v obličeji. Bezne si dávám make up, dělám oboci, řasy, spodní linku. Už roky přemýšlím o tetovani oboci. Vybrala jsem si i artistku dle fotek…Ale pořád váhám. Furt je to oblicej, oboci vesměs dělá xicht. Ráno si ho maluju dlouho, kolikrat ho mám úzký, tlustý, tmavý, světlý… Prostě mě to štve. Přemýšlím jestli to nakonec nezrusit jak se bojim. Na druhou stranu představa ze bych kazdej dem vstala s obočím mě láká… :?

Ne, neznám žádnou, která by měla dobře vytetované obočí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
3.10.23 22:49
@Jaja08 píše:
Me nedavno odradila kamaradka, ktera na tom byla. Ma to udelane hezky, decentne, ani bych to nepoznala. Ale ten proces je sileny. Ono to hlavne neni zase tak permanentni, casem barva bledne a musi se dobarvovat. Navic prvni tydny je to naopak hodne tmave. Pry dva tydny chodila v ksiltovce :) Pak se barva zacne vylupovat, takze je to takove flekate a musi se na korekce. Suma sumarum - mesic vypadate hrozne, pak je to nekolik mesicu hezke a zacinate nanovo. To radeji zustanu u tuzky :)

A takhle to popise nekdo, kdo to oboci vubec nema. Tleskam :lol: mozna tak z poloviny mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2019
3.10.23 22:50

A co to nechat na přírodno a nedělat s ním nic? Pak ráno vstaneš a máš taky hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
3.10.23 22:52

Mně se to hrozně nelíbí, u nás v práci si to nechaly udělat ženský z jednoho oddělení u stejné paní, a teď vypadají úplně stejně. Je to až děsivý. Když jdou spolu na oběd, já si vždycky představuju, že jim všem upadne robotická ruka, prostě jim to shodné obočí udělalo takový umělý vzhled a úplně se jim setřela nějaká osobitost ve výrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
3.10.23 22:58
@Anonymní píše:
Ahoj.. Tak já nevím holky. Všude čtu různý diskuze. Mám mastnejsi porovitou pleť, ale nepotim se v obličeji. Bezne si dávám make up, dělám oboci, řasy, spodní linku. Už roky přemýšlím o tetovani oboci. Vybrala jsem si i artistku dle fotek…Ale pořád váhám. Furt je to oblicej, oboci vesměs dělá xicht. Ráno si ho maluju dlouho, kolikrat ho mám úzký, tlustý, tmavý, světlý… Prostě mě to štve. Přemýšlím jestli to nakonec nezrusit jak se bojim. Na druhou stranu představa ze bych kazdej dem vstala s obočím mě láká… :?

A vážně to potřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.23 10:28
@Jaja08 píše:
Me nedavno odradila kamaradka, ktera na tom byla. Ma to udelane hezky, decentne, ani bych to nepoznala. Ale ten proces je sileny. Ono to hlavne neni zase tak permanentni, casem barva bledne a musi se dobarvovat. Navic prvni tydny je to naopak hodne tmave. Pry dva tydny chodila v ksiltovce :) Pak se barva zacne vylupovat, takze je to takove flekate a musi se na korekce. Suma sumarum - mesic vypadate hrozne, pak je to nekolik mesicu hezke a zacinate nanovo. To radeji zustanu u tuzky :)

Tohle mě taky odrazuje, jinak bych do toho šla. Ale nechci chodit ani s tmavým, ani flekatým. Tmavým obočím hodně zhrubne obličej. Kamarádka má vláskování pudrové barvy, ale neviděla jsem ji na živo, jen na fotkách.

• Citovat
  • Upravit
5
10.10.23 09:38

Ahoj, prvni problem je, ze u tech co to maji hezky vytetovane to nikdy na prvni pohled nepoznate, vytetovane oboci ma byt veeelmk prirozeny, pouze,,obrysek” nacrt oboci, nikdy nesmi vypadat jako namalovane, ale proste to byt spis lehka sablonka. Ja byla u Radchenko Darii, ta dela velmi prirozene oboci, oboci vypada velmi prirozene uz po vytetovani, nechodila jsem tedy mesic s tmavym obocim, a nedelali se mi zadne velke stroupky, takhle jsem proste hned po vytetovani vypadala dobre a nemusela jsem mesic cekat. Tady foto meho oboci po vytetovani - mam tam tedy jeste navic rasenku na oboci, takze je vice zvyrazneno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
10.10.23 09:44

Ja mam a jsem spoko na 100%
Jsem svetla a oboci jsem si musela malovat, nabarvene mi vydrzelo sotva par dni, to nebyla cesta. Nepouzivam skoro zadny make up, jen rasenku, linku a perma rtenku a muzu si sahat po obliceji a nebojim se, ze si neco rozmazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí