Účinný deodorant/antiperspirant na pocení po porodu

Anonymní
26.9.23 21:28

účinný deodorant/antiperspirant na pocení po porodu

Ahoj maminky.
Jsem 3 měsíce po porodu a potím se jak vrata u chlíva :oops: :lol:. Vím, že přes léto bývalo vedro, tak se to dalo očekávat, ale teď už teplo není a teda nic se nezměnilo.
A teď k věci. Nemáte nějaký tip na opravdu účinný deodorant/antiperspirant, který není nějak moc přesmraděný (aby to nerušilo miminko a mě teda taky)? Ty, které jsem užívala v těhotenství a předtím a zabíraly, tak jsou mi teď k ničemu, vůbec nefungují.
Děkuji předem za tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3265
26.9.23 21:35

To je brzo, máš ještě rozházené hormony. Já používala tohle - PURITY VISION Deo krystal 24 hodin. Pak se to samo vrátilo k normálu, tuším cca půl roku po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
26.9.23 21:55

Spiridea

• Citovat
  • Upravit
44228
26.9.23 22:00
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.
Jsem 3 měsíce po porodu a potím se jak vrata u chlíva :oops: :lol:. Vím, že přes léto bývalo vedro, tak se to dalo očekávat, ale teď už teplo není a teda nic se nezměnilo.
A teď k věci. Nemáte nějaký tip na opravdu účinný deodorant/antiperspirant, který není nějak moc přesmraděný (aby to nerušilo miminko a mě teda taky)? Ty, které jsem užívala v těhotenství a předtím a zabíraly, tak jsou mi teď k ničemu, vůbec nefungují.
Děkuji předem za tipy.

Mám ráda kuličkové deodoranty Dove, mají jemné vůně. Používala jsem i s úplně malinkým miminkem. Chodila jsem pravidelně i s miminkem mezi lidi, pomáhala jsem v práci dokončit projekt.

Nadměrné pocení se srovnalo asi po půl roce.

Určitě bych nepoužívala nic ve spreji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.9.23 23:03

Just ve spreji, kterýkoliv. ;) Já mám nejraději šalvěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.9.23 23:11

Driclor, nic jiného nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
27.9.23 06:00

Nebo další varianta jenvox.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6413
27.9.23 06:27
@Mkilus píše:
Nebo další varianta jenvox.

no ved na ten tu teraz bezi reklama, tak kvoli tomu bola zalozena diskusia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
27.9.23 08:22
@Mkmkz píše:
no ved na ten tu teraz bezi reklama, tak kvoli tomu bola zalozena diskusia

To nevím. Já ho mám koupený minulý rok. Používám ho jen v létě, kdy se hodně potím a nic nepomáhá. A tak jeden deo mám už druhým rokem. A jsem spokojená. V chladných dnech používám obyč co mi fungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
27.9.23 12:48

Rexona v takovém tom krémovem aplikátoru. Ale možná se to ještě srovná. Kdyby ne, nech si zkontrolovat hormony štítné žlázy, může to být po porodu rozhozene tak abys neřešila následek místo příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí