Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
To je brzo, máš ještě rozházené hormony. Já používala tohle - PURITY VISION Deo krystal 24 hodin. Pak se to samo vrátilo k normálu, tuším cca půl roku po porodu.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky.
Jsem 3 měsíce po porodu a potím se jak vrata u chlíva![]()
. Vím, že přes léto bývalo vedro, tak se to dalo očekávat, ale teď už teplo není a teda nic se nezměnilo.
A teď k věci. Nemáte nějaký tip na opravdu účinný deodorant/antiperspirant, který není nějak moc přesmraděný (aby to nerušilo miminko a mě teda taky)? Ty, které jsem užívala v těhotenství a předtím a zabíraly, tak jsou mi teď k ničemu, vůbec nefungují.
Děkuji předem za tipy.
Mám ráda kuličkové deodoranty Dove, mají jemné vůně. Používala jsem i s úplně malinkým miminkem. Chodila jsem pravidelně i s miminkem mezi lidi, pomáhala jsem v práci dokončit projekt.
Nadměrné pocení se srovnalo asi po půl roce.
Určitě bych nepoužívala nic ve spreji.
@Mkilus píše:
Nebo další varianta jenvox.
no ved na ten tu teraz bezi reklama, tak kvoli tomu bola zalozena diskusia
@Mkmkz píše:
no ved na ten tu teraz bezi reklama, tak kvoli tomu bola zalozena diskusia
To nevím. Já ho mám koupený minulý rok. Používám ho jen v létě, kdy se hodně potím a nic nepomáhá. A tak jeden deo mám už druhým rokem. A jsem spokojená. V chladných dnech používám obyč co mi fungují.
Rexona v takovém tom krémovem aplikátoru. Ale možná se to ještě srovná. Kdyby ne, nech si zkontrolovat hormony štítné žlázy, může to být po porodu rozhozene tak abys neřešila následek místo příčiny.
Ahoj maminky.
. Vím, že přes léto bývalo vedro, tak se to dalo očekávat, ale teď už teplo není a teda nic se nezměnilo.
Jsem 3 měsíce po porodu a potím se jak vrata u chlíva
A teď k věci. Nemáte nějaký tip na opravdu účinný deodorant/antiperspirant, který není nějak moc přesmraděný (aby to nerušilo miminko a mě teda taky)? Ty, které jsem užívala v těhotenství a předtím a zabíraly, tak jsou mi teď k ničemu, vůbec nefungují.
Děkuji předem za tipy.