Fell eco, jak se vám osvědčily čistící prostředky?

24.9.23 13:37

fell eco, jak se vám osvědčily čistící prostředky?

Ahoj holky, používá někdo tuto řadu výrobků? Máme prostředek na dudlíky, výborný, ale tablety do myčky zklamaly, nevím co s nimi budu dělat, kdyby někdo byl z Brna, klidně přenechám :D. Co sůl do myčky? Přemýšlím, že zkusím prostředek na mytí nádobí, ale nevím, vaše zkušenosti?? chci právě něco šetrnějího a píší, že je vhodný i na mytí ovoce a zeleniny, odmašťuje dobře a smývá se dobře? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10461
24.9.23 15:04

Já používám jen ten prostředek na ruční mytí nádobí a je skvělý, vydržel mi x let (ani nevím kolik, měla jsem 5l kanystr). K tabletám zkus přidat kyselinu citronovou, v Brně je hodně tvrdá voda a eko tablety (aspoň všechny, co jsem zkoušela), mají problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.9.23 15:09

Sůl do myčky je vždycky stejná, ať ji vyrobí kdokoliv :lol:

Jejich prostředek na ruční mytí mám, ten mi vyhovuje. Myju teda v mycce, ale občas něco je třeba v ruce, no znáš to.

Jinak ale bezkonkurenčně nejlepší drogerka je Malinovy frosch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myslím, ze mají i malinovy prostředek na nadobi, tak až zdelam tento, přejdu na nej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.23 15:23

@Semtex oni mají i nějaký levandulový a citronový? nevím jaký je rozdíl čističe na vodní kámen do koupelny a čističe koupelen a sprch :D s jakým konkrétně výrobkem máš zkušenost? něco šetrného pro děti na vodní kámen do sprchy by se mi taky hodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.9.23 15:34

@Sedmikráskakrásná Jojo mají všechno možné, zda citron to nevím, ale levanduli stopro. Nicméně já momentálně ujizdim na malině :lol:

Zrovna jejich octový čistič na vodní kamen používám rada, pak mám ještě nějaký univerzalni octovy čistič, s tím meju podlahy, a wc čistič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.9.23 16:11

@Sedmikráskakrásná Na vodní kamen je nejlepší ta kyselina citronová. Včetně té ekologičnosti, protože je v podstatě poživatelná (samozřejmě v nižší koncentraci, než kterou používáš na čištění). Kupuju v bezobalových obchodech nebo třeba ve Fichemě.
A souhlas s výše zmíněným ohledně soli do myčky: všechno to je obyčejná NaCl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
24.9.23 16:17

Používám od feel eco přípravek na mytí nádobí, myje fakt dobře a navíc nemá ten chemický odér jako klasický Jar. Ten mi začal vyloženě smrdět, máme ho v práci, a načichne od něj i plastová krabička na jídlo.
Od tohohle ne. A používám někdy i na ovoce, třeba na citrony, mám k tomu i malý kartáček, tak odrbu trochu tu kůru.

Taky kupuju 5L balení a asi ani nehodlám přípravek měnit. Prostě mi vyhovuje víc než dost :palec:

Ostatní výrobky nepoužívám, ale možná někdy zkusím…

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
24.9.23 16:25

Používám uni. čistič, prostředek na ruční mytí nádobí a prací gely několik let. Jsem s tou řadou moc spoko, akorát aviváž mi nevoní. Jinak malinový Frosch, je též super. Čistí snadno a skvěle, a krásně voní.

• Citovat
  • Upravit
24.9.23 17:28

Děkuji holky za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
24.9.23 17:40
@Sedmikráskakrásná píše:
@Semtex oni mají i nějaký levandulový a citronový? nevím jaký je rozdíl čističe na vodní kámen do koupelny a čističe koupelen a sprch :D s jakým konkrétně výrobkem máš zkušenost? něco šetrného pro děti na vodní kámen do sprchy by se mi taky hodilo :)

Normal ocet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.9.23 17:43
@Jana1515 píše:
Normal ocet :palec:

Ten nevoní po malinach nebo levanduli přeci :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
24.9.23 17:53
@Hoa Mai píše:
@Sedmikráskakrásná Na vodní kamen je nejlepší ta kyselina citronová. Včetně té ekologičnosti, protože je v podstatě poživatelná (samozřejmě v nižší koncentraci, než kterou používáš na čištění). Kupuju v bezobalových obchodech nebo třeba ve Fichemě.
A souhlas s výše zmíněným ohledně soli do myčky: všechno to je obyčejná NaCl.

A jak tu kyselinu redis? Jaky pomer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
24.9.23 20:45
@Sedmikráskakrásná píše:
Ahoj holky, používá někdo tuto řadu výrobků? Máme prostředek na dudlíky, výborný, ale tablety do myčky zklamaly, nevím co s nimi budu dělat, kdyby někdo byl z Brna, klidně přenechám :D. Co sůl do myčky? Přemýšlím, že zkusím prostředek na mytí nádobí, ale nevím, vaše zkušenosti?? chci právě něco šetrnějího a píší, že je vhodný i na mytí ovoce a zeleniny, odmašťuje dobře a smývá se dobře? :mavam:

Feel eco není ekologicky vůbec šetrný ani přírodní. Bacha na to. V každém výrobku najdeš nějakou „fuj“ látku. A rozhodně bych s tím nemyla zeleninu. Někomu to nevadí, ale chceš -li něco setrnejsiho, tak tohle ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
28.9.23 22:05

@Tarena od oka. Třeba na varnou konvici polévkovou lžíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
3.10.23 10:38
@ProfZav píše:
Feel eco není ekologicky vůbec šetrný ani přírodní. Bacha na to. V každém výrobku najdeš nějakou „fuj“ látku. A rozhodně bych s tím nemyla zeleninu. Někomu to nevadí, ale chceš -li něco setrnejsiho, tak tohle ne..

Ale propaguje se to na mytí ovoce 8o
Já ho kvůli tomu kupuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí