Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, jakou používáte kosmetiku na vlasy? Nejlépe která se dá koupit v běžné drogerii jako je Teta, Dm nebo Rossmann? Mám krepaté vlasy, nelesknou se, jsou takové utrápené. Když se jdu barvit ke kadeřnici, mám dojem že mi to vydrží hezké jen chvilku.
ráda bych vyzkoušela nějaké přípravky z těch levnějších řad a budu ráda za vaše rady a tipy ![]()
Já používám Balea professional. Konkrétně mám teď na růst a síla. A vlasy se mi dát spravily.. mám Šampon, kondicioner i nějaký balzám/sérum.. q ještě je fajn taky od Balea takový olejicek, přesně teď nevím jaký ale vím že stal pár korun. ![]()
P. S. měla jsem vlasy taky krepate, tě duz jsou lepší a na konce dávám právě ten olejicek jelikož si je zehlim a mám je suché a vrch se mi zase masti..
Balea je super, většina jejich výrobků splňuje i složení pro Cgm, takže výhra ![]()
Jsem velice příjemně překvapená výrobky z drogerie DM. Ať sáhnu po čemkoliv z jejich značky tak levné, kvalitní a za pár korun. Ať už kosmetika nebo čistící prostředky.
Jsem velice příjemně překvapená výrobky z drogerie DM. Ať sáhnu po čemkoliv z jejich značky tak levné, kvalitní a za pár korun. Ať už kosmetika nebo čistící prostředky.
@MadGirlNancy píše: Česká značka Bione.
Vážně? Ta mi přijde děsně „navoněná“, na obalu úplné litanie, jak je to přírodní a super, ale třeba měsíčkový krém voní jak nějaký wc osvěžovač.. pleťová voda děsně pění jen při obyčejným čištění.. u přírodní kosmetiky bych očekávala přirozenější vůně, od nich se mi líbí jedině levandule, voní prostě levandulově, jinak bída. Ale občas od nich něco koupím, u nás v drogerii je to doslova za pár korun.. ústní vodu, nebo tak něco. Ale jsme ráda, že je s tím někdo spokojený, značce jako takové fandím, ale nezískala si mě úplně.
@Tardis zkousela jsem pouze produkty na vlasy, sampon, kondicioner a maska. Vse super, nejvic mi vyhovuje retinol a cannabis.
Zakladatelka se pta na produkty na vlasy.
@Kriss Tina píše:
Balea je super, většina jejich výrobků splňuje i složení pro Cgm, takže výhra
Přesně…vyzkoušela jsem hromadu drahých a hodně drahých přípravků cgm…a nakonec mi ta Balea za 40Kč vyhovuje skoro nejlíp ![]()