Ahoj damy, chci se zeptat vcera jsem si oholila nohy a udelali se mi takove pupinky( viz fotka) po obou celych nohach.. svedi to jako cert.. je to nejaka vyrazka? reakce? nikdy se mi to nestalo🤷🏼♀️, budu rada za jakekoliv rady cim to namazat nebo nejlepe jake ziletky pouzivate a peci po holeni ktere vam udelaji heboucke nohy? a samozrejme to bych nebyla ja kdybych si to nepodrbala takze to mam ted cerveny , budu rada za kazdou radu .
Reakce na holení. Pokud na to trpíte, musíte holit po směru a nejlépe po předchozím peelingu a pak hned namazat něčím na citlivou pokožku. Já používám Gillette Venus.
Ahoj damy, chci se zeptat vcera jsem si oholila nohy a udelali se mi takove pupinky( viz fotka) po obou celych nohach.. svedi to jako cert.. je to nejaka vyrazka? reakce? nikdy se mi to nestalo🤷🏼♀️, budu rada za jakekoliv rady cim to namazat nebo nejlepe jake ziletky pouzivate a peci po holeni ktere vam udelaji heboucke nohy? a samozrejme to bych nebyla ja kdybych si to nepodrbala takze to mam ted cerveny
, budu rada za kazdou radu
.