Palette černá barva na vlasy, odbarvení

3
19.9.23 16:21

Palette černá barva na vlasy, odbarvení

Zdravím, už několik let si barvím permanentní černou barvou palette na vlasy. Čtu si spoustu recenzí, článků atd.. ohledně odbarvení. Ze své vlastní zkušenosti vím, že se barva po x měsících trochu odbarví sama, jenže nevím, když se tedy trochu odbarví jestli bude fungovat peroxid. Protože vím, že funguje jen na krátce obarvené odrosty nebo přirozené odrosty.
Chci se zeptat jestli má někdo zkušenost s ať už jen malím odbarvením černých vlasů. Případně jestli někdo čekal na odrůstání vlasů, tak jaké to bylo.
Hlavu si s tím nedělám. Jen bych se chtěla vrátit spět na světle hnědou.😸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silverine247
19.9.23 16:31

Ja jako prirodni blond, co si barvila vlasy na cerno, jsem to odrust nechat nemohla, protoze jsem vypadala jak plesata. Takze jsem si to nechala stahnout peroxidem a je to docela horor. Vlasy mi zarily vsemi barvami od syte oranzove po bilou u korinku a texturou se zmenily na chemlon, takze jsem jich vetsinu sundala. Urcite se nepoustej do zadnych domacich experimentu a nech si to udelat profesionalne. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4385
19.9.23 16:43

Hlavně se neodbarvuj sama doma, a to ti říkám jakožto kadeřnice 🙈 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.9.23 16:49

@korn123 Vím že bych to neměla úplně říkat. Ale i to se stalo odbarvovala jsem si je doma jen na pokus asi rok zpátky jen zadní část vlasů, kdyby došlo k nejhoršímu, tak aby to nebylo tolik vidět. Odbarvovala jsem si je třikrát po velkém odstupu času a nic fatálního se nestalo. Až na potřetí kdy se barva ani o tón nepohnula, byly trochu vysušené, tak jsem jim dala péči v podobě kvalitních masek. Vlasy jsou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.9.23 18:19

Znám, několikrát jsem si stahovala sama stoletou barvu z vlasů. Půjdeš do oranžova a následně do žluta. Fakt to nevypadá pěkně a pokud máš náchylné vlasy, můžeš si je pěkně oddělat. Doporučuji nechat odrůstat, na odrosty případně použít sprej (to mi hodně pomohlo, protože nesnesu 1cm+ odrosty, jsem blond) a pak volit kratší sestřih. Prostě postupně nechat odejít, vymýt a odrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
19.9.23 18:19

Odbarvení je obecně zásah, odbarvení Palette barvy krát dvě a černé krát čtyři.
Prostě nejhorší možná kombinace.
Doma to rozhodně nezkoušej, i kadeřnice se zapotí (a stejne budes mit z vlasů dost pravdepodobne polochemlon).
Ja byla u kadernice, odbarvovala jsem červenou, trvalo to dlouho a i teď, po třech mesicich, pokud nedám po umytí na vlasy masku nebo kondicionér, tak mi vlasy v části hlavy vržou, jak jsou poničené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí