Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ostříhat a nežehlit… já přešla na metodu CGM a jsem max. spokojená
@KKK85 píše:
Nad tou hodně přemýšlím. Já mám třeba po umytí od přírody vlnité vlasy. Ale fakt krásné vlny ve spirálách. Používám jen šampon a kondicionér. Ale druhý den ráno z toho mám vrabčí hnízdo a prostě to musím učesat a nějak nechápu jak tomu buď zabránit nebo to opravit bez česání.
@Serpentini píše:
Nad tou hodně přemýšlím. Já mám třeba po umytí od přírody vlnité vlasy. Ale fakt krásné vlny ve spirálách. Používám jen šampon a kondicionér. Ale druhý den ráno z toho mám vrabčí hnízdo a prostě to musím učesat a nějak nechápu jak tomu buď zabránit nebo to opravit bez česání.
Já používám gel ještě. Rozčesávám jen s tím kondicionérem. Po gelu se utvoří tzv. „krusta“ ráno se vymačká. S spím jedině s drdolem tzv. ananas, s hedvábnou gumičkou. Ráno je pomačkám s krémem, upravím a jdu… ty rána jsou parádní za tři minuty hotové.
Pomohlo mi hodně pročíst na stránkách kudrnatevlasy.cz a pak na facu skupina curly girl metoda/kudrnaté vlasy přirozeně a navždy.
@KKK85 píše:
Co je metoda CGM?
@Anonymní píše:
Ahojchtěla bych se zeptat zda máte odzkoušené nějaké produkty které vám pomohly na jemné a zničené vlasy od žehličky. Ať už to bude zázrak z drogerky či něco speciálního tak budu moc ráda za odpovědi. Pěkný den
1. Prestat pouzivat zehlicku.
2. Vlasy hydratovat.
3. Pravidelne zastrihavat.
@Anonymní píše:
Ahojchtěla bych se zeptat zda máte odzkoušené nějaké produkty které vám pomohly na jemné a zničené vlasy od žehličky. Ať už to bude zázrak z drogerky či něco speciálního tak budu moc ráda za odpovědi. Pěkný den
Existují ošetřující oleje, které se vtírají do vlasů před působením tepla. Víc značek.
Nejstarší dcery žehličku mají. Pořídila jsem jim ji až po dlouhodobých prosbách a s dohodou, že ji nebudou používat běžně, jen při tvorbě účesů na zvláštní příležitosti.
Nerada to vidím. Teplo ničí vlasy.
@Kelsey píše:
Co je metoda CGM?
Pece specialne o kudrnate (i vlnite) vlasy
@Dendiss píše:
Pece specialne o kudrnate (i vlnite) vlasy
Aha. Tak to nic. To se mi nelíbí.
@Kelsey píše:
Aha. Tak to nic. To se mi nelíbí.
A co konkretne se ti na tom nelibi, kdyz jsi nevedela, co to je ![]()
@Dendiss píše:
A co konkretne se ti na tom nelibi, kdyz jsi nevedela, co to je
Nedávno byla diskuse na toto téma, taky teda o žehlení a hned tam přišly propagatorky tyhle metody
jen se to prostě nepojmenovala cgm..
Takže samozřejmě ví o co jde, jen nevi, ze se tomu říká cgm
ani mně se to nelíbí
![]()
@Dendiss píše:
A co konkretne se ti na tom nelibi, kdyz jsi nevedela, co to je
Mi se nelíbí kudrnaté vlasy. Takže tahle varianta nic, co bych chtěla praktikovat, čím bych se mohla inspirovat.
Bohužel je vlastním.
Ahoj
chtěla bych se zeptat zda máte odzkoušené nějaké produkty které vám pomohly na jemné a zničené vlasy od žehličky. Ať už to bude zázrak z drogerky či něco speciálního tak budu moc ráda za odpovědi. Pěkný den