Zničené vlasy od žehličky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tajemnadama
25.9.23 09:18
@a12 píše:
Nedávno byla diskuse na toto téma, taky teda o žehlení a hned tam přišly propagatorky tyhle metody :lol: jen se to prostě nepojmenovala cgm..
Takže samozřejmě ví o co jde, jen nevi, ze se tomu říká cgm ;) ani mně se to nelíbí :mrgreen: :mrgreen:

Navíc ve skutečnosti to není vůbec zdravé. Nějaká krusta z gelu, česat vlasy za mokra apod koniny. Mluvila jsem o tom se svou kudrnaté kadernici, a říkala že to je pěkná sekta… :)

• Citovat
  • Upravit
a12
61155
25.9.23 09:27
@Tajemnadama píše:
Navíc ve skutečnosti to není vůbec zdravé. Nějaká krusta z gelu, česat vlasy za mokra apod koniny. Mluvila jsem o tom se svou kudrnaté kadernici, a říkala že to je pěkná sekta… :)

Ta krusta z gelu se mi taky nezná, smyslem ma bejt to, že ty vlasy neničíš.. Ale na noc je zavres do naky krusty z gelu? Máš mít krásný přirozený vlny, který vypadaj zdravě, ne mokrej efekt z gelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
25.9.23 09:31
@a12 píše:
Ta krusta z gelu se mi taky nezná, smyslem ma bejt to, že ty vlasy neničíš.. Ale na noc je zavres do naky krusty z gelu? Máš mít krásný přirozený vlny, který vypadaj zdravě, ne mokrej efekt z gelu

Viděla jsi video na YouTube? Takhle si kudrliny udělá i ta co je má rovný jak hřebíky. Mokrý vlasy nageluji, a natáčí je na prst. Pak je nejlíp vezmou difuzerem. :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml