Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Tajemnadama píše:
To nechci…
Chápu, né každý ho chce. Ale já si aspoň 2 roky nemusím upravovat každý den tvar a zvýrazněné obočí tužkou.
Používám Rimmel Brow this way, mám už několikátou tužku a spokojenost. Hezky barví a drží celý den.
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí
. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí. ![]()
Bledule, máte nějaký tip?
@Thomassss píše:
Používám Rimmel Brow this way, mám už několikátou tužku a spokojenost. Hezky barví a drží celý den.
To je vysouvací tužka? jak dlouho ti vydrží? Jednu jsem měla vysouvací a vydržela tak týden.
Ano, vysouvací, taková trošku vosková textura. Vydrží mi dlouho, já se tedy nelíčím teď denně (cca 4× týdně), ale řekla bych tak dva měsíce určitě, spíš déle.
Používám Maybelline Brow Fast Sculpt řasenku. I když poslední balení co teď mám je takové trochu zvláštní, po pár hodinách žmolkovatí, tak jen doufám že to je nějaká nepovedená batch a nezměnili recepturu.
Ale hrozně záleží jaký typ obočí máš a čeho chceš dosáhnout. Já tím trochu dodávám plnost ale vlastní obočí mám relativně výrazné samo o sobě. Na řídké by to podle mě nebylo, to spíš nějaká tužka (třeba Maybelline Brow Ultra Slim mi přišla celkem fajn).
@Tajemnadama píše:
Ahoj, ty z vás které si upravujete obočí… Máte tip na dobré stíny či tužku na oči? Nejlíp z drogerie. Diky
Ja vyzkousela vic znacek a typu a nakonec mi nejvic vyhovuje orezavaci od Essence. Takze stoji, myslim, 50 Kc a jeste mi vydrzi cely den. A dobre se i odlicuje.
@Thomassss píše:
Ano, vysouvací, taková trošku vosková textura. Vydrží mi dlouho, já se tedy nelíčím teď denně (cca 4× týdně), ale řekla bych tak dva měsíce určitě, spíš déle.
Super, vyzkouším ji. Děkuji
@Eowyn01 píše:
Ja vyzkousela vic znacek a typu a nakonec mi nejvic vyhovuje orezavaci od Essence. Takze stoji, myslim, 50 Kc a jeste mi vydrzi cely den. A dobre se i odlicuje.
Já od essence mám vysouvaci..ale vydrzi nula nula prd. Přijde mi že pořád kupuju tužky na oči ![]()
@Tajemnadama píše:
Já od essence mám vysouvaci..ale vydrzi nula nula prd. Přijde mi že pořád kupuju tužky na oči
ano tu jsem měla a vydržela mi pár dní bych řekla… no zkusím tu co psala @Thomassss
Ale jinak ta strouhací od essence vydrží dýl, teď mám miss sporty a je taky celkem fajn… ale už jsem měla i x tužek co byli tvrdé, a prostě to nekreslilo… bych si musela udělat asi díru do oboči jak bych bych musela tlačit ![]()
Obycejny gel na oboci od Catrice. Stoji kolem stovky a pri kazdodennim pouzivani vydrzi asi 3 mesice.
Dobarvi a jemne zafixuje. Ale ja nepotrebuji dokreslovat.
Ahoj, ty z vás které si upravujete obočí… Máte tip na dobré stíny či tužku na oči? Nejlíp z drogerie. Diky