Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Chodím na laminaci a barvení. Jelikož v přední části obočí moc chloupků nemám, doplňuju je perem od Nyxu - Lift&Snatch. Před laminací jsem používala ještě mikrotužku na obočí, taky od Nyx. A fixuju gelem od Benefitu, 24h Brow Setter. Cena hrozná, ale vydrží dlouho a fakt se to vyplatí.
@Tajemnadama píše:
Já od essence mám vysouvaci..ale vydrzi nula nula prd. Přijde mi že pořád kupuju tužky na oči
Vysouvaci je prave blba. ![]()
Mometálně mám nějaký Brow Kit od Anastasia Beverly Hills. V sadě je gel na obočí, štěteček s kartáčkem na úpravu obočí a bezbarvý gel na zafixování obočí a jsem spokojená. Jednou jsem si koupila tužku na obočí od essence a tak se lámala že jsem s ní to obočí namalovala asi třikrát a nebylo tam nic.
@Bandii píše:
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí.
Bledule, máte nějaký tip?
Já jsem skoro albína a mám svetle hnědou řasenku na obočí z DM, nevím teď od jaké firmy. Mají světle i tmavěji hnědou. Nepřeháním to, mám i světlé vlasy nebarvené.
Nepotřebuju si upravovat obočí, akorát občas vytrhám přebytečné chloupky. Ale když už, tak mám nejoblíbenější strouhací tužku na obočí od UMA, která jako jedna z mála má pro mně správný studený šedý odstín. Pak mám ještě vysunovací od Benefitu (byl to dárek), kterou ale ráda nemám, ta má taky správný odstín.
@GabinkaCh píše:
Závidim těm, co nemusí obočí dokreslovat
Nech si udělat PMU a taky nebudeš muset
@medvidka píše:
Nech si udělat PMU a taky nebudeš muset
Jenze ne každý chce mít tu silenost na obliceji…Vidam to v práci na zenskych a je to mazec.
@nikitice píše:
Já jsem skoro albína a mám svetle hnědou řasenku na obočí z DM, nevím teď od jaké firmy. Mají světle i tmavěji hnědou. Nepřeháním to, mám i světlé vlasy nebarvené.
Jestli je to tento gel, tak ten je taky fajn. Jen ma vetsi kartacek.
@Tajemnadama píše:
Jenze ne každý chce mít tu silenost na obliceji…Vidam to v práci na zenskych a je to mazec.
Viď? Mně se to tak strašně nelíbí, u nás na jednom oddělení byly ženské nadšené z obočí jedné z nich, a teď to mají všechny 4, a všechny 4 naprosto totožný tvar. Úplně to za mě stírá nějakou osobitost toho obličeje. Když jdou spolu na oběd, úplně si říkám, že zaplatily tisíce za takovou hrůzu a nechápu to.
A tak nenápadně jsem se ptala v pánském osazenstvu, a chlapi z toho teda na větvi nejsou.
@Tajemnadama píše:
Jako ty černé vytetované tlusté čáry myslí???
@Bandii píše:
To bych taky ráda věděla. Mám prakticky neviditelné obočí. Je sice pěkné tvarované, žádný Březněv, ale nejde téměř vidět. Závidím těm, které si obočí jen dotvarují, doplní lysinky, zvýrazní. Já vypadám jako idiot, když mám na kůži tmavší tužku a přes to ty světlé chloupky. Byla jsem i v salonu na barvení obočí, katastrofa.
Takže chodím bez obočí.
Používám barevný gel na obočí od Essence, Make me brow, ten nejsvětlejší odstín
@cecetka píše:
Jestli je to tento gel, tak ten je taky fajn. Jen ma vetsi kartacek.
Tuhle používám a super, mám i světlejší.
@nikitice píše:
Tuhle používám a super, mám i světlejší.
Essence taky. Nebo Eveline.
Ale nejradeji mam ten od Catrice v odstinu 020.
@Bandii píše:
Takže chodím bez obočí.
Tužka nic moc, ta je vidět na bílém obočí. Zkus ty řasenky na obočí co tu jsou. Můžeš zkusit tu nejsvětlejší, která je fakt pro blonýny. Já jsem teď víc opálenější, tak mám tu druhou, ale furt je to jemné.